- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
eğer ki doğsa ve sonra kendi eceliyle ölseydi size ahiret gününde şefaatçi olacaktı o sabi..canı siz mi verdiniz de siz alıyorsunuz ..elinizde kendi bebeğinizin kanı var ..allah ıslah etsin
eğer ki doğsa ve sonra kendi eceliyle ölseydi size ahiret gününde şefaatçi olacaktı o sabi..canı siz mi verdiniz de siz alıyorsunuz ..elinizde kendi bebeğinizin kanı var ..allah ıslah etsin
çok haklısın benim teyzemin oğlu küçükken merdivenlerden düşmüş beyninde hasar oluşmuş peki canını mı alsaydı hayır RABBİM bize onu bi hediye olarak verdi diyo
kesinlikle size katılıyorum bide acı çekiyorum diyor Allah islah etsineğer ki doğsa ve sonra kendi eceliyle ölseydi size ahiret gününde şefaatçi olacaktı o sabi..canı siz mi verdiniz de siz alıyorsunuz ..elinizde kendi bebeğinizin kanı var ..allah ıslah etsin
kesinlikle size katılıyorum bide acı çekiyorum diyor Allah islah etsin
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet anneyim ve dunyanın en güzel şeyi Allahın bana verdigi bi armagan ...evet çok şükür saglikli ama öyle olmasaydıda dogururdum o benim canım evet çok zor Allahım sizi cok zor imtehan etmiş ve siz o imtehandan geçememişşiniz ...bir video var bilmem izledinizmi down sendromlu çocuklarin anneleriyle alakalı isterseniz bi izleyin ve anneligin ne demek oldugunu anlayın...ben kınamiyorum ama Allahim bana öyle birşey verse vardır bundada bi hayır Allah kuluna çekemeyecegi yük yüklemez o yavru benim cennetim der ve dogururdum..umarım annesinizdir ve bebekleriniz sağlıklıdır çünkü bu kadar acı eleştiri yapmanıza rağmen size bile dilemem allah kimseyi evladıyla sınamasın
bu arada konu sahibi sandim sizi ona göre yaptum yorumumuevet anneyim ve dunyanın en güzel şeyi Allahın bana verdigi bi armagan ...evet çok şükür saglikli ama öyle olmasaydıda dogururdum o benim canım evet çok zor Allahım sizi cok zor imtehan etmiş ve siz o imtehandan geçememişşiniz ...bir video var bilmem izledinizmi down sendromlu çocuklarin anneleriyle alakalı isterseniz bi izleyin ve anneligin ne demek oldugunu anlayın...ben kınamiyorum ama Allahim bana öyle birşey verse vardır bundada bi hayır Allah kuluna çekemeyecegi yük yüklemez o yavru benim cennetim der ve dogururdum..
evet anneyim ve dunyanın en güzel şeyi Allahın bana verdigi bi armagan ...evet çok şükür saglikli ama öyle olmasaydıda dogururdum o benim canım evet çok zor Allahım sizi cok zor imtehan etmiş ve siz o imtehandan geçememişşiniz ...bir video var bilmem izledinizmi down sendromlu çocuklarin anneleriyle alakalı isterseniz bi izleyin ve anneligin ne demek oldugunu anlayın...ben kınamiyorum ama Allahim bana öyle birşey verse vardır bundada bi hayır Allah kuluna çekemeyecegi yük yüklemez o yavru benim cennetim der ve dogururdum..
bu arada konu sahibi sandim sizi ona göre yaptum yorumumu
malasef yanlış yorumluyosun burda hayatı sadece tehlikede olan bi bebek yok anneninde hbayatı tehlikde ve dinimiz böyle bi durumda aldırmak caizdir diyor. şöyle düşün çocuğun varmış ve sağlıklı allah bağışlasın peki ya sakat olsaydı ve sürekli gözünün önünde acı çekseydi ve sen hiçbişey yapamasaydın halin ne olurdu?
ne olursa olsun Allahım verdiyse vardır bi hikmeti Allahın verdigi cani almak kula düşmez..diyorsunki anne ölebilirdi ecel degişmez arkadaşim o bebek sadece sebep olur ona yani bebeginden dolayı ölmese bile eceli geldiyse başka birşekilde ölebilir..ben böyle düşünüyorumkonu sahibi değilim ama bende 18 haftalık bebeğimi aynı hastalık yüzünden aldırmak zorunda kaldım. o yüzden konu sahibinin acısını çok iyi anlıyorum
peki ya saglam dogan bir bebek bi kaza geçirse ve sakat kalsave acı cekse o zman ne yapacaksınız merak ettim???malasef yanlış yorumluyosun burda hayatı sadece tehlikede olan bi bebek yok anneninde hbayatı tehlikde ve dinimiz böyle bi durumda aldırmak caizdir diyor. şöyle düşün çocuğun varmış ve sağlıklı allah bağışlasın peki ya sakat olsaydı ve sürekli gözünün önünde acı çekseydi ve sen hiçbişey yapamasaydın halin ne olurdu?
ne olursa olsun Allahım verdiyse vardır bi hikmeti Allahın verdigi cani almak kula düşmez..diyorsunki anne ölebilirdi ecel degişmez arkadaşim o bebek sadece sebep olur ona yani bebeginden dolayı ölmese bile eceli geldiyse başka birşekilde ölebilir..ben böyle düşünüyorum
peki ya saglam dogan bir bebek bi kaza geçirse ve sakat kalsave acı cekse o zman ne yapacaksınız merak ettim???
o allahın emri baştacı edersin ama doğmamış bir bebeği ömür boyu acı çekmeye mahkum etmek bence insanlık dışı
bence kelimelerine dikkat et bende senin için bazi kelimeler kullanabilirim ama kimseyi kirmak istemiyorum bu benim düşüncem oda senin düşuncen bence saygı duysadece gülüyorum varmı böyle bişey ya kendini 4. kattan at ecelim geldiyse ölürüm de neyse allahım kimseyi evladıyla sınamasın böyle bi karar vermek zorunda olmadığın için anlayamazsın benim annem sen görmediğin bebekten vazgeçemiyorsun ben nasıl 26 yaşıne getirdiğim kızımdan vazgeçeyim demişti annemin yerine sen kendini koy böyle bişey olsa sen evladından vazgeçermisin?
bu arada o senin dedigin intehara girer ecele degil ikisi farklı şeylersadece gülüyorum varmı böyle bişey ya kendini 4. kattan at ecelim geldiyse ölürüm de neyse allahım kimseyi evladıyla sınamasın böyle bi karar vermek zorunda olmadığın için anlayamazsın benim annem sen görmediğin bebekten vazgeçemiyorsun ben nasıl 26 yaşıne getirdiğim kızımdan vazgeçeyim demişti annemin yerine sen kendini koy böyle bişey olsa sen evladından vazgeçermisin?
bebeginin öyle dogmasıda Allahın emri bende senin yazdiklarına gülüyorum biraz daha durursam kötü konusacagim neyse düsüncene saygı duyiyorum sonuçta herkesin kendi evladı kendi vicdanı kendi günahı..o allahın emri baştacı edersin ama doğmamış bir bebeği ömür boyu acı çekmeye mahkum etmek bence insanlık dışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?