engelli doğacak kızımı aldırdım :(((

eğer ki doğsa ve sonra kendi eceliyle ölseydi size ahiret gününde şefaatçi olacaktı o sabi..canı siz mi verdiniz de siz alıyorsunuz ..elinizde kendi bebeğinizin kanı var ..allah ıslah etsin

Öncelikle konu sahibi allah size sabır versin
Minnakmimar kardeşim her ne şekil olursa olsun çocuk aldırmaya karşı olan bir insanım ama olmuş bitmiş bu saatten sonra bu yorumları yapmak bize birsey kazandırmaz ama aldırmadan önce yazsaydı belki senden dahada fazla tepki gösterirdim konu sahibi yeterince acı çekiyor zaten dahada hırpalamaya gerek yok

Allah sabırlar versin arkadaşım.. Durumun ne zor ne çok acı çekiyorsun ben anlıyorum ve biliyorum.. Ben 2 canımı birden kaybettim, ikizlerdi, bir bebeğimi kaybettim üstüne diğer bebeğimin zarı açılmıştı ve suyu bitti, yaşıyordu, kalbi atıyordu ve son ana kadar atmaya devam etti ama hem biz hem doktorlar ve profesör devam edemeyeceğini biliyorduk. Yine de son ana kadar herşeyi yaptım, yaptık ama oğlumuz için içimiz yanarak bu acı karar verildi. 4 saat uzaklıkta en uzmanına bile gittik, anne için daha fazlası risk dedi, 15 haftalık bebeğimle vedalaştım, içimden kopma anını sancısını bile yaşadım ve işte 20 gündür her türlü acıyı yaşıyorum, gözümün yaşı, içimin sızısı dinmiyor ama bebeğimi susuz büzüşmüş kesesinin içinde her görüşümde daha çok sızladı içim, onun acı çekiyor olma düşüncesi bile beni bitiriyordu.. Keşke yavrularımın şansı olabilseydi de ben cehennemin en dipsiz köşesinde yansaydım ama olmuyor arkadaşım, elimizde olmayan pek çok şey var.. Ben hiç günah mı diye düşünmedim, düşünemedim bile.. Bana yine bebeğin olur dediklerinde teselli için küfür gibi geliyor, ben onları sevdim, unutursun dediklerinde kahroluyorum asla unutamam ama yaşam devam ediyor.. Duam sadece sızımın birazcık olsun hafiflemesi.. Senin de gönlüne göre olsun herşey.. Rabbimiz herşeyi görüyor ve biliyor..

eğer ki doğsa ve sonra kendi eceliyle ölseydi size ahiret gününde şefaatçi olacaktı o sabi..canı siz mi verdiniz de siz alıyorsunuz ..elinizde kendi bebeğinizin kanı var ..allah ıslah etsin

allah aşkına ya yaptığın yoruma bak. bende bebeğimi aynı hastalıktan aldırmak zorunda kaldım ne kadar zor bir karar biliyormusun sen? ama doktorlar bebeğin acı çekiyor ve yaşaması çok zor ama yaşasa bile çok acı çekecek diyorlar gözünün önünde bebeğinin acı çekmesine nasıl dayanabilirsin. ayrıca bu tür bebeklerin birçoğu anne karnında ölüyo ve annenin hayatı tehlikeye giriyor doktor bana bunu söylediğinde annemin sözünü hala çok iyi hatırlıyorum 'sen görmediğin 4,5 aylık bebeğine kıyamıyorsun peki ben nasıl 26 yaşındaki çocuğumdan vazgeçeyim' dedi. lütfen bu kadar acımasızca yorum yapma kimse kendi canının bir parçasına kıymak istemez

Bende suan 21-22 haftamdayim ve kizimiz olacak insaAllah sizin yerinize koydum bi an kendimi Rabbim size bol sabir versin cok zor bir imtihan

çok haklısın benim teyzemin oğlu küçükken merdivenlerden düşmüş beyninde hasar oluşmuş peki canını mı alsaydı hayır RABBİM bize onu bi hediye olarak verdi diyo

aynı şey değil doğan bi canlının tabiki canını alamazsın ama acı çeken ve çekecek olan bi bebek var insan onun hergün acı çekmesine nasıl dayanır ayrıca oldu ki bebeği özürlü olarak doğurdu ve doğumda anne öldü o bebeğe hayatı boyunca kim bakar ya yorum yaparken biraz mantıklı olun

kesinlikle size katılıyorum bide acı çekiyorum diyor Allah islah etsin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinlikle size katılıyorum bide acı çekiyorum diyor Allah islah etsin

umarım annesinizdir ve bebekleriniz sağlıklıdır çünkü bu kadar acı eleştiri yapmanıza rağmen size bile dilemem allah kimseyi evladıyla sınamasın

Reactions: 2k1
umarım annesinizdir ve bebekleriniz sağlıklıdır çünkü bu kadar acı eleştiri yapmanıza rağmen size bile dilemem allah kimseyi evladıyla sınamasın
evet anneyim ve dunyanın en güzel şeyi Allahın bana verdigi bi armagan ...evet çok şükür saglikli ama öyle olmasaydıda dogururdum o benim canım evet çok zor Allahım sizi cok zor imtehan etmiş ve siz o imtehandan geçememişşiniz ...bir video var bilmem izledinizmi down sendromlu çocuklarin anneleriyle alakalı isterseniz bi izleyin ve anneligin ne demek oldugunu anlayın...ben kınamiyorum ama Allahim bana öyle birşey verse vardır bundada bi hayır Allah kuluna çekemeyecegi yük yüklemez o yavru benim cennetim der ve dogururdum..

bu arada konu sahibi sandim sizi ona göre yaptum yorumumu

malasef yanlış yorumluyosun burda hayatı sadece tehlikede olan bi bebek yok anneninde hbayatı tehlikde ve dinimiz böyle bi durumda aldırmak caizdir diyor. şöyle düşün çocuğun varmış ve sağlıklı allah bağışlasın peki ya sakat olsaydı ve sürekli gözünün önünde acı çekseydi ve sen hiçbişey yapamasaydın halin ne olurdu?

bu arada konu sahibi sandim sizi ona göre yaptum yorumumu

konu sahibi değilim ama bende 18 haftalık bebeğimi aynı hastalık yüzünden aldırmak zorunda kaldım. o yüzden konu sahibinin acısını çok iyi anlıyorum

konu sahibi değilim ama bende 18 haftalık bebeğimi aynı hastalık yüzünden aldırmak zorunda kaldım. o yüzden konu sahibinin acısını çok iyi anlıyorum
ne olursa olsun Allahım verdiyse vardır bi hikmeti Allahın verdigi cani almak kula düşmez..diyorsunki anne ölebilirdi ecel degişmez arkadaşim o bebek sadece sebep olur ona yani bebeginden dolayı ölmese bile eceli geldiyse başka birşekilde ölebilir..ben böyle düşünüyorum

peki ya saglam dogan bir bebek bi kaza geçirse ve sakat kalsave acı cekse o zman ne yapacaksınız merak ettim???

sadece gülüyorum varmı böyle bişey ya kendini 4. kattan at ecelim geldiyse ölürüm de neyse allahım kimseyi evladıyla sınamasın böyle bi karar vermek zorunda olmadığın için anlayamazsın benim annem sen görmediğin bebekten vazgeçemiyorsun ben nasıl 26 yaşıne getirdiğim kızımdan vazgeçeyim demişti annemin yerine sen kendini koy böyle bişey olsa sen evladından vazgeçermisin?

peki ya saglam dogan bir bebek bi kaza geçirse ve sakat kalsave acı cekse o zman ne yapacaksınız merak ettim???

o allahın emri baştacı edersin ama doğmamış bir bebeği ömür boyu acı çekmeye mahkum etmek bence insanlık dışı

o allahın emri baştacı edersin ama doğmamış bir bebeği ömür boyu acı çekmeye mahkum etmek bence insanlık dışı

bence kelimelerine dikkat et bende senin için bazi kelimeler kullanabilirim ama kimseyi kirmak istemiyorum bu benim düşüncem oda senin düşuncen bence saygı duy

bu arada o senin dedigin intehara girer ecele degil ikisi farklı şeyler

bebeginin öyle dogmasıda Allahın emri bende senin yazdiklarına gülüyorum biraz daha durursam kötü konusacagim neyse düsüncene saygı duyiyorum sonuçta herkesin kendi evladı kendi vicdanı kendi günahı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…