Hissetmesi de mi yok sevgi herseyin gucudur ilerde ne olacagini bilemezsiniz arastirmalar yapin bence derdi veren rabbim dermanini da verirKimsenin ne yazdığı garip karşılanmasın evet sağlam bir oğlum var allah korusun ona bir şey olsa kafayı yerim ama bakarım onunla bir yaşanmışlığım var beni görmüş anne demiş hissetmiş düşünün bebeğim ömrü boyunca beni göremeyecek çünkü beyinsel körlük var algılama konuşma yürüme yok
Eşim dava edeceği diyor tam teşhis konul sun engelli raporu alalım vs..Hastaneyi neden dava etmiyorsunuz?
MR sonucunda hipoksik iskemik ensefalopati yazıyorcanım konjenital bir problem gibi duruyor bu durum . oksijensiz kalarak böyle olmaz ki ? size kim söyledi böyle olduğunu olayın ?
35+4de doğum yaptım bebeğim kilolu idi kafa 37 cm di ilk bebeğim normal diye normal doğum olur mu diye sordum olur dedi ebe tansiyonum yüksek olduğunu normal doğum olmayabilir dedi sonra doktora sezeryana hazırlamak mı deyince doktor 35 haftalık bebeği normal doğurtamayacak mıyım dedi bebek doğduğunda mor du ve az ağladı 15 dakika orada ayağıyla oynadılar ben bir sorun olduğunu anladım sonra küvöze götürdüler özellikle sordum oksijensiz kalıp kalmadığını yok dediler ben diğer oğkumdan biliyorum kıpkırmızı idi doğduğunda benim asıl sinir olduğum yenidoğan doktoru yoktu o an nasıl anlamadılar yenidoğan hemşiresi doğumdan sonra bebeği görmeye gittiğimde bebeğiniz mosmordu çok korktuk dedi ama şimdi mahkemede bunları ne ebe ne hemşire söylernerden biliyorsunuz tamamen doktor hatası olduğunu ?
nerden biliyorsunuz tamamen doktor hatası olduğunu ?
35+4de doğum yaptım bebeğim kilolu idi kafa 37 cm di ilk bebeğim normal diye normal doğum olur mu diye sordum olur dedi ebe tansiyonum yüksek olduğunu normal doğum olmayabilir dedi sonra doktora sezeryana hazırlamak mı deyince doktor 35 haftalık bebeği normal doğurtamayacak mıyım dedi bebek doğduğunda mor du ve az ağladı 15 dakika orada ayağıyla oynadılar ben bir sorun olduğunu anladım sonra küvöze götürdüler özellikle sordum oksijensiz kalıp kalmadığını yok dediler ben diğer oğkumdan biliyorum kıpkırmızı idi doğduğunda benim asıl sinir olduğum yenidoğan doktoru yoktu o an nasıl anlamadılar yenidoğan hemşiresi doğumdan sonra bebeği görmeye gittiğimde bebeğiniz mosmordu çok korktuk dedi ama şimdi mahkemede bunları ne ebe ne hemşire söyler
Anka misali bebeğinde nöbetler ne zaman başladı şu an kaç yaşında kilolu mu zayıf mı normal yemek yiyor muİşte benim kızımda doğumda oksijensiz kalınca beyin hücreleri ölmüş... Ölen hücreler görme, yürüme ve konuşma.. Ama özel eğitimle sağlam hücreler ölen hücrelerin görevini üstlenecek... Tabi bu bi çocuğa okuma yazma öğretmek gibi kolay olmuyor ama bol sabır, dua ve iyi bir eğitimle başarıla biliniyor...
Benim kızım şu an duyduğu herşeyi kaydedip tekrar ediyor.. Şarkıları şiirleri vs ezberleyip söylüyor.. Ama malesef bizde otizmde olduğu için bizimle konuşmuyor şimdilik kendi dünyasında... Ama inşallah zamanla bizimle de konuşacak benim umudum sonsuz...
Sen de umudunu kaybetme...
Nefret yok duygularımda sadece üzülüyorum öpüp kokluyorum bu durumda olmadığın ı varsayıyorum şuan annemlerde kalıyor doktor takipleri orada ben işe başlayacağım beşiğine bakıp ağlıyorum göğüslerim den süt akıyor ağlıyorum ben bunları hakedecek ne yaptım düşüncesi aklımdan çıkmıyor
ben seni anlıyorum öncelikle bir annesin . sadece duruma yorumumu yaptım nacizane . bebekte ekstra bir problem olmadan bu sonuç oluşmaz canım onu diyorum sadece . anne karnında bir sıkıntı yaşamış bir bebek olabilir . çok geçmiş olsun . bence içinizin rahatlaması için açın davayı . o hemşirenin söyleyip söylememesi hiç önemli değil çünkü bebeğin raporlarına bakılıp anlaşılır doğum sırasında mı olduğu . hatta bebek ne zaman muayene edilse anlaşılır . bebekte konjenital bir sıkıntı var diyelim bu beyin gelişmesiyle ilgili olsun yine hipoksik ensefalopati gelecek rapor . ya da ac ya da kalp . anlatmak istediğim size emin olun haklıysanız her fırsatta ıspatlarsınız . içiniz bu açıdan çok ferah olsun . ama semptomlar sanki başka bir şeymiş gibi duruyor canım .35+4de doğum yaptım bebeğim kilolu idi kafa 37 cm di ilk bebeğim normal diye normal doğum olur mu diye sordum olur dedi ebe tansiyonum yüksek olduğunu normal doğum olmayabilir dedi sonra doktora sezeryana hazırlamak mı deyince doktor 35 haftalık bebeği normal doğurtamayacak mıyım dedi bebek doğduğunda mor du ve az ağladı 15 dakika orada ayağıyla oynadılar ben bir sorun olduğunu anladım sonra küvöze götürdüler özellikle sordum oksijensiz kalıp kalmadığını yok dediler ben diğer oğkumdan biliyorum kıpkırmızı idi doğduğunda benim asıl sinir olduğum yenidoğan doktoru yoktu o an nasıl anlamadılar yenidoğan hemşiresi doğumdan sonra bebeği görmeye gittiğimde bebeğiniz mosmordu çok korktuk dedi ama şimdi mahkemede bunları ne ebe ne hemşire söyler
Basiniz sagolsun..gözlerim doldu okurken. .Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. .annenize ve hepinize sabırlar diliyorum..
Yazdıklarınıza da katılıyorum. .
Canim sen once hastahaneyi dava et. Etki baska bebeklerin annelerin cani yanmasin dikkat etsinler.4 aydır istanbulda ve farklı şehirlerdeki tüm doktorlara gittim fizik tedavi merkezi eeg göz vss özel hastahanede doğum yaptım bebeğim küvözde 12 gün kaldı hep bir sorun yok dendi ben özellikle sordum doğum zor olduğu için oksijensiz kalma durumu var mı yok dediler
Doğumdan sonra verdikleri raporu bile kopyala yapıştır yapmışlar sanki 26 yaşındaki annenin normal doğumu yazıyor raporda minarey İ çalan kılıfı nı hazırlar misaliben seni anlıyorum öncelikle bir annesin . sadece duruma yorumumu yaptım nacizane . bebekte ekstra bir problem olmadan bu sonuç oluşmaz canım onu diyorum sadece . anne karnında bir sıkıntı yaşamış bir bebek olabilir . çok geçmiş olsun . bence içinizin rahatlaması için açın davayı . o hemşirenin söyleyip söylememesi hiç önemli değil çünkü bebeğin raporlarına bakılıp anlaşılır doğum sırasında mı olduğu . hatta bebek ne zaman muayene edilse anlaşılır . bebekte konjenital bir sıkıntı var diyelim bu beyin gelişmesiyle ilgili olsun yine hipoksik ensefalopati gelecek rapor . ya da ac ya da kalp . anlatmak istediğim size emin olun haklıysanız her fırsatta ıspatlarsınız . içiniz bu açıdan çok ferah olsun . ama semptomlar sanki başka bir şeymiş gibi duruyor canım .
siz o raporu ciddiye almayacaksınız ki eğer gerçekten şüphe ediyorsanız dava açtığınız an bilirkişiye gidecek olay . bu dışarda bir kavga olmuşta onun davası değil ki şahit olsun da seyir değişsin . sizin doğuma giren doktor eve hemşire hepsi belli . bebek muayeneyi bilir kişiye olacak . o kişi rapora bakmaz bile . onun söylediği geçerli olur . bence içinizin rahat etmesi için davayı için . sizin sandığınız gibi olmuyor . eğer gerçekten suç varsa cezayı yüzde yüz alır . yoksa olayın iç yüzünü öğrenmiş olursunuz . sebep size sunulur.Doğumdan sonra verdikleri raporu bile kopyala yapıştır yapmışlar sanki 26 yaşındaki annenin normal doğumu yazıyor raporda minarey İ çalan kılıfı nı hazırlar misali
Ama metabolik testler hepsi yapıldı doğumdan öncekilerde temiz di zaten hiçbir doktor da böyle bir bebek doğurtmak istemez kader işteben seni anlıyorum öncelikle bir annesin . sadece duruma yorumumu yaptım nacizane . bebekte ekstra bir problem olmadan bu sonuç oluşmaz canım onu diyorum sadece . anne karnında bir sıkıntı yaşamış bir bebek olabilir . çok geçmiş olsun . bence içinizin rahatlaması için açın davayı . o hemşirenin söyleyip söylememesi hiç önemli değil çünkü bebeğin raporlarına bakılıp anlaşılır doğum sırasında mı olduğu . hatta bebek ne zaman muayene edilse anlaşılır . bebekte konjenital bir sıkıntı var diyelim bu beyin gelişmesiyle ilgili olsun yine hipoksik ensefalopati gelecek rapor . ya da ac ya da kalp . anlatmak istediğim size emin olun haklıysanız her fırsatta ıspatlarsınız . içiniz bu açıdan çok ferah olsun . ama semptomlar sanki başka bir şeymiş gibi duruyor canım .
35+4de doğum yaptım bebeğim kilolu idi kafa 37 cm di ilk bebeğim normal diye normal doğum olur mu diye sordum olur dedi ebe tansiyonum yüksek olduğunu normal doğum olmayabilir dedi sonra doktora sezeryana hazırlamak mı deyince doktor 35 haftalık bebeği normal doğurtamayacak mıyım dedi bebek doğduğunda mor du ve az ağladı 15 dakika orada ayağıyla oynadılar ben bir sorun olduğunu anladım sonra küvöze götürdüler özellikle sordum oksijensiz kalıp kalmadığını yok dediler ben diğer oğkumdan biliyorum kıpkırmızı idi doğduğunda benim asıl sinir olduğum yenidoğan doktoru yoktu o an nasıl anlamadılar yenidoğan hemşiresi doğumdan sonra bebeği görmeye gittiğimde bebeğiniz mosmordu çok korktuk dedi ama şimdi mahkemede bunları ne ebe ne hemşire söyler
al iste benim doktorlara dusmanligim yok ama bu bariz doktor hatasi, bir kere sizin hamileliginizi takip eden uzman doktorun o cocugu normal yolla doguramayacaginizi coktan soylemesi gerekiyordu size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?