İçimi dökerek biraz rahatlamak için yazdım bunları inanın bana içinden çıkılmaz bir durumdayım tam anlamıyla herşeyi açıklayama m yaşadığım şehir yaşım mesleğim hepsi uydurma ...ama olayın kısa özeti buu
Ben bu söylediğinize Katılmıyorum abiniz allah rahmet eylesin mor doğmuş ama engelli olmamış çok şanslı imiş annenle benim durumum çok farklı ben anneanemi annem kadar severdim 85 yaşında kanser olduğunu öğrendiğimde hayatım karardı yaşasa da ömür boyu ona baksam derdim hastanelerde yattığın da ameliyat olduğunda hep yanındayım bir ıh dese uyanırdım onu kaybettiğimde allah bana bundan daha büyük acı vermez sandım o kadar üzgündüm şimdi bu acının yanında o hiç...allah bunu unutturacak dert vermesin ..Sizler sağolun. Evet Allah hiçbir anneye babaya evlat acısı yaşatmasın. Bazen başkasının isyan ettiği, çok kötü dediği şeye bir başkası keşke öyle olsaydı diyebiliyor tıpkı annem gibi. Ama Rabbim öyle kudretli öyle büyük ki onunda dayanma gücünü sabrını veriyor bi şekilde. imtihan dünyası işte. Duanız için teşekkürler
senin anneligini sorgulamak bze dusmez oncelikle bunu soyleyeyim . ayrica seninde imtihanin evladinmis lutfen engelli bile.olsa. o senin canindan bir parca onun sana kokuna sevgine ihtiyaci var .. facebook ta omer baran diye bir cocuk var fistik parcasi.kacmis nefes borusuna yuruyemiyor konusamiyor yatalak ve daha cok kucuk ailesi bir sayfa acip herkesten dua istiyor ve ayrica maddi yardim gonderen hayirseverler sayesinde 5 10 liralar birike birike almanyada bir klinige goturdu ailesi snde boyle.bsey yapabilirsin manevi acidan.en azindan dua isteyebilirsin kendin icin bebegin icin Rabbim sabir versin kimseyi evladiyla imtihan etmesin insallahEvet doktor hatası var ama mahkemeye vermeyeceğim herşey allahtan şimdi bu nasıl annelik diyenler olacaktır ama bu gerçekten çok zor durum...
Ben bu söylediğinize Katılmıyorum abiniz allah rahmet eylesin mor doğmuş ama engelli olmamış çok şanslı imiş annenle benim durumum çok farklı ben anneanemi annem kadar severdim 85 yaşında kanser olduğunu öğrendiğimde hayatım karardı yaşasa da ömür boyu ona baksam derdim hastanelerde yattığın da ameliyat olduğunda hep yanındayım bir ıh dese uyanırdım onu kaybettiğimde allah bana bundan daha büyük acı vermez sandım o kadar üzgündüm şimdi bu acının yanında o hiç...allah bunu unutturacak dert vermesin ..
İşte ben de bu yaşanmışlık tan bahsediyorum ama 9 ay poşete mi taşıdın diye yorum yapıyorlarO örneği verirken derdinizi veya hislerinizi küçümsemek veya kıyas yapmak değildi amacım. (Ama takdir ederseniz evlat kaybetmek hiçbir kayba benzemez ve annemde annesini kaybetti ama evladında yaşadığı acıyı hiçbirşeyde görmedim neyse). Benim vurgulamak istediğim sağlıklı doğanda birgün yitip gidebiliyor. Hani demiştiniz ya ilk yorumda büyük evladımla zaman geçirdim o olsaydı bakardım (Allah onu size bağışlasın sağlıkla büyütün) annemin abim öldükten sonra bir yorumu vardı bebekken, çocukken ölseydi daha kolay atlatırdım belki, alışmazdım belki, koca ömür geçirdim onunla ben nasıl yokluğuna alışayım yokmuş gibi davranayım bir günde koca adam yok oldu demişti. lütfen isyan etmeyin, lütfen ceza olarak görmeyin. bize demesi kolay belki ama imtihan dünyası işte sizin imtihanınız bu annemin imtihanı da bu. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Annem karşınızda olsaydı nefes alıyor umut var derdi eminim.
Şuan sadece ilaç tedavisi verdi doktor ama sanki ilaçlar etki etmiyor hep uyumak istiyorum bir kaçış yolu gibi uyumak ayrıca bebeğimin tüm kontrolleri yapıldı 35+4 de 3.800 gr olan bir bebekti doppler ikili test hepsini yaptırdım sezaryan olsaydım bu durum olmayacaktı belki de ama olan oldu geriye dönmek istemiyorum ama hep dönüyor
2 tane evladım var. Her zaman söylerim evlatlarım dünden daha kıymetli yarından daha kıymetsiz diye.İşte ben de bu yaşanmışlık tan bahsediyorum ama 9 ay poşete mi taşıdın diye yorum yapıyorlar
İşte ben de bu yaşanmışlık tan bahsediyorum ama 9 ay poşete mi taşıdın diye yorum yapıyorlar
Bak sen yaşanmışlığım olsaydı daha kolay olurdu diyorsun annem yaşanmışlığım olmasaydı kolay olurdu diyor. İkinizinki de dert ikinizde annesiniz. o olsaydı bu olsaydı bunun sonu yok canım bunlar kabullenememe psikolojisi, bir tür bahane kaçış gibi. ama bu senin imtihanın Rabbim o miniği sana emanet etti sahip çık lütfen.İşte ben de bu yaşanmışlık tan bahsediyorum ama 9 ay poşete mi taşıdın diye yorum yapıyorlar
Bu konu kotu birsey soylenecek birsey degilki canim konu sahibinin kafasi karisik sadece o yuzden olumlu karsilamamiz gerekir tabiki siz konusu bir melek ve annesinin jafasinin karisikligiArkadaşlar konu sahibine de olumsuz, onu üzecek yorum yapmamaya dikkat edelim. dertlinin söylediğini deli söylemezmiş derler. (sana deli demedim konu sahibi sakın yanlış anlama lütfen )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?