- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 33
İşitme Testi göz muayenesi normal çıktı yaptırdım hepsini ama beyinden kaynaklanan körlükte göz ve sinirler normal olup sadece ışık refleksi olurmuş ama görme olmazmışRabbim yar ve yardimcin olsun. Allah hic kimseyi evladiyla sinamasin. Insallah bi çaresi vardir ve hersey cok guzel olur. Hastane ve o doktor konusunda sikayetci olmaniz, cocugunuza borcunuz bence. Cunku onun butun hayatinin guzelliklerini elinden almanin sonucu bu kadar basit olmamali. Bunu cocugunuza bir borc bilin ve sikayetci olun. Bir de kafama şu takildi. Normalde bebis dogduktan hemen sonra isitmesi normal mi görmesi normal mi gbi testler yapiliyir. Sizin neden 2 ay snra farkedildi
Beni yanlış anlıyorsun ben de annen gibi düşünüyorum daha zor sağlıklı çocuğuna bir şey olursa onu da mı yurda vereceksin diyenler var iyi okuyun yazdıkları mı..
İyi de sen bebeğini annelere vermissin zaten sürekli onla ilgilenmiyorsunki. Bence sen oglunund psikolojisini bozmussun zorla.="Ezap, post: 46267265, member: 756163"]Şimdi büyük oğlumu da Pedagog a götüreceğim okula gitmek istemiyor hep kardeşiyle ilgilendiğimi söylüyor şimdi yanımda onu da getirdim işe başlayacağım için ona da bakıcı bulacağım anlayacağınız sadece 1 dert yok ...
Peki sizlere bir sorum olacak 6 yaşında bir çocuğunuz var sağlıklı ,bir de yeni doğmuş engelli bir oğlunuz konuşmuyor görmüyor yatalak sadece nefes alıyor sizden 2si arasında seçim yapmanız isteniyor allah için doğru cevap verin bir peygamberin çocuğu olmuyor çocuğum olursa kurban edeceğim diyor siz hangisini kurban edersiniz allah gökten koç indiriyor ya tam kurban edecek iken..bilirsiniz bu hikayeyi buna cevabını ne olacak çok merak ediyorum
Ben bu söylediğinize Katılmıyorum abiniz allah rahmet eylesin mor doğmuş ama engelli olmamış çok şanslı imiş annenle benim durumum çok farklı ben anneanemi annem kadar severdim 85 yaşında kanser olduğunu öğrendiğimde hayatım karardı yaşasa da ömür boyu ona baksam derdim hastanelerde yattığın da ameliyat olduğunda hep yanındayım bir ıh dese uyanırdım onu kaybettiğimde allah bana bundan daha büyük acı vermez sandım o kadar üzgündüm şimdi bu acının yanında o hiç...allah bunu unutturacak dert vermesin ..
Kusura bakma alltan alayım diyorum ama su yazdığınızı görünce ben sizin annelik yapabilecek kapasitede olduğunuza inanmıyorum. Ne demek seçim yapmak yahu ? İnsan evlatları arasında seçim yapar mı ??? Hayır düşüncelerinizin yanlış olduğunu kabullenmek yerine hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Siz o çocuklara annelik falan yapmayın konu sahibi. Sırf bebeğiniz engelli diye insan yavrusuna bu kadar katı okur mu yahu ??? Size allahtan önce merhamet ve vicdan diliyorum zira cok ihtiyacınız var..Peki sizlere bir sorum olacak 6 yaşında bir çocuğunuz var sağlıklı ,bir de yeni doğmuş engelli bir oğlunuz konuşmuyor görmüyor yatalak sadece nefes alıyor sizden 2si arasında seçim yapmanız isteniyor allah için doğru cevap verin bir peygamberin çocuğu olmuyor çocuğum olursa kurban edeceğim diyor siz hangisini kurban edersiniz allah gökten koç indiriyor ya tam kurban edecek iken..bilirsiniz bu hikayeyi buna cevabını ne olacak çok merak ediyorum
neden mecbursun bu se.ime.Peki sizlere bir sorum olacak 6 yaşında bir çocuğunuz var sağlıklı ,bir de yeni doğmuş engelli bir oğlunuz konuşmuyor görmüyor yatalak sadece nefes alıyor sizden 2si arasında seçim yapmanız isteniyor allah için doğru cevap verin bir peygamberin çocuğu olmuyor çocuğum olursa kurban edeceğim diyor siz hangisini kurban edersiniz allah gökten koç indiriyor ya tam kurban edecek iken..bilirsiniz bu hikayeyi buna cevabını ne olacak çok merak ediyorum
Canim nerde oturuyorsun elimden geldigince gorusmek arkadaslik etmek isterim kesinlikle uzulme ben akraba evliligi yaptim ve inanki karnimdaki cocugun ozurlu olma ihitmalide olmasina ragmen hep dedimki allaha biliyorum sen ne verirsen bu sana ulasmak icin bir imtihan olacak o yuzden uzulmem her turlu sever oper oylede bakarimKafayı sıyırmak üzereyim 4 aylık bebeğim doğumda oksijensiz kaldı görmüyor konuşmayacak ve yürümeyecekmiş çok kötü bir durum içimden isyan etmek geliyor bebeği yurda bırakmak geliyor yapamıyorum ama bakacak psikolojide de değilim tedavi görüyorum pskyatriden ne yapacağım bir yol sağlam bir oğlum var onun da psikolojisi bozuldu ailecek mahvolduk acil yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?