Yav gelmezse gelmesin.durumdan uzak değilim. benim de engelli kardeşim var. daha önceki yorumlarımda da belirttim. sizin cümlenizin başka bi açıklaması gelmiyor aklıma.
Şuan heryer toz duman nefes alamıyorsunuz hiç birşey görmüyorsunuz. Sadece siz değil başka başka durumlarda hayatınınAilem başka şehirde ben başka şehirde kayınvalide başka şehirde annemlerin olduğu yere gitsem eşim istemiyor kayınvalide nin olduğu şehre gitsem ben istemiyorum çalışmazsam eşim 2 bin lira maaş alıyor çalışırsam bakıcı bakacak bakıcı bakacağına ben bakayım diyorum herşeyi düşünüyorum kafam çorba
Yav gelmezse gelmesin.
Dünya sizin dünyanızdan ibaret değil. Size bir şey anlatılmamış, edilmemiş. Bir kelime görüp de gelip de kendi bildiğiniz gibi algılayıp saldırıyorsunuz. Aklınıza başka durum gelmiyorsa çok ilgilendiyseniz sorarsınız. Ben de istersem anlatırım, ki istemiyorum. Zaten durum anladığınızdan çok uzak. Sonradan utanacağınız yorumlar yapmayın. Olur da buraya konusunu açarsam, ki düşünmediğim bir şey değil, sizi etiketleyeceğim. Size tavsiyem, cidden bilmediğiniz bu konuyu uzatmamanız.
Ailem başka şehirde ben başka şehirde kayınvalide başka şehirde annemlerin olduğu yere gitsem eşim istemiyor kayınvalide nin olduğu şehre gitsem ben istemiyorum çalışmazsam eşim 2 bin lira maaş alıyor çalışırsam bakıcı bakacak bakıcı bakacağına ben bakayım diyorum herşeyi düşünüyorum kafam çorba
Ablamın çocuğu da oksijensiz kaldı ve doktorların tek dediği bu çocuk %90 engelli olacak kendinizi hazırlayın dendi. Bir anne için ciddi travmadır. 3 yaşına kadar yürüyemedi , yemek yemesi işkence gibi idi , konuşma bozukluğu vs.vs. Sabır ,emek sevgi ve inanç isteyen bir durumdasınız , engelli çocuğa sahip olmak zor ama engelli kalacak diye bir kaydede yoktur. Yeğenim fizik tedavi aldı, annesi ''aşırı ilgi sevgi inanç'' ile çocuğuna yaklaştı. Şuan çocuk 14 yaşında hiç bir sıkıntısı yok . Yürüyor , konuşuyor bedensel ve zihinsel olarak gayet sağlıklı. Demek ki her şey doktorun dediği gibi olmuyormuş. Şuan çocuğa engelli olucak demek bile saçmadır. Normalde 1 yaş' a kadar beklenir çünkü doktorların yanılma payı yüksektir. 2 yıl sağlık kurulunda görev yaptım. Bu tarz hastalara 1 yıl süre verilir çünkü yeni doğan bebeğin nasıl bir iyileşme göstereceğini hiç bir doktor kestiremez. Size düşen, sabır ,sevgi ve inanç. Göreceksiniz o bebek Allah'ın izini ile sapasağlam olucak. Bebekten asla ve asla vazgeçmeyin lütfen. Zor ama Allah her zorlukla beraber bir kolaylık veriyor.
İstediğinizi anlamakta özgürsünüz de istediğiniz gibi itham etmekte özgür değilsiniz. Size kaçtır durumun anladığınız gibi olmadığını ve zaten başkasının konusunda bundan bahsetmek istemediğimü söylüyorum. Hala ısrarla üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Arkadaşın konusu da çorba oldu. Konu benim değil, ben konu sahibin uzun bir yorum yazmışım, içine de kendimden bir cümlelik örnek sıkıştırmışım, kimin haddine gelip de bana benim hayatıma bilmeden etmeden başkasının konusunda çıkarım yapıp laf etmek? Size ne? Ben buraya ne kadar yazarsam, hele de başkasının konusunda, o kadar bilebilirsiniz. Bilmediğiniz şeylere ahkam kesemezsiniz, uyarıldığınız ve biraz bir şeyler açıklandığınız halde hala devam edemezsiniz. Size ne ya benim hayatımdan, size ne? Ben arkadaşa yorum yaptım, kendi işime hayatıma yorum istemedim. İlle sert mi çıkmam gerekiyor, biraz nerede durmanız gerektiği yeri bilin.yahu arkadaşım durumun ayrıntısını bilmeden tabi ki istediğim şeyi anlamakta özgürüm. benim okudğum cümle 'engelli sayılabilen bi çocuğu evlat edinmek istiyorum' napıcam açıp sizin beyninizi mi okıycam hmmm evet yanlış düşünmüşüm mü diycem. siz ortaya bi cümle atarsanız insanlar da gerisini doldurur doğal olarak. olay nasıl size bişey anlatılmamışa geldi anlamadım valla.
Ne demek mahkemeye vermeyecegim ?? Bunu size yapan doktor musvettesini baskalarinin da canini yaksin diye rahat mi birakacaksiniz ??Evet doktor hatası var ama mahkemeye vermeyeceğim herşey allahtan şimdi bu nasıl annelik diyenler olacaktır ama bu gerçekten çok zor durum...
İnşallah dediğiniz gibi olur
Kafayı sıyırmak üzereyim 4 aylık bebeğim doğumda oksijensiz kaldı görmüyor konuşmayacak ve yürümeyecekmiş çok kötü bir durum içimden isyan etmek geliyor bebeği yurda bırakmak geliyor yapamıyorum ama bakacak psikolojide de değilim tedavi görüyorum pskyatriden ne yapacağım bir yol sağlam bir oğlum var onun da psikolojisi bozuldu ailecek mahvolduk acil yardım
İstediğinizi anlamakta özgürsünüz de istediğiniz gibi itham etmekte özgür değilsiniz. Size kaçtır durumun anladığınız gibi olmadığını ve zaten başkasının konusunda bundan bahsetmek istemediğimü söylüyorum. Hala ısrarla üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Arkadaşın konusu da çorba oldu. Konu benim değil, ben konu sahibin uzun bir yorum yazmışım, içine de kendimden bir cümlelik örnek sıkıştırmışım, kimin haddine gelip de bana benim hayatıma bilmeden etmeden başkasının konusunda çıkarım yapıp laf etmek? Size ne? Ben buraya ne kadar yazarsam, hele de başkasının konusunda, o kadar bilebilirsiniz. Bilmediğiniz şeylere ahkam kesemezsiniz, uyarıldığınız ve biraz bir şeyler açıklandığınız halde hala devam edemezsiniz. Size ne ya benim hayatımdan, size ne? Ben arkadaşa yorum yaptım, kendi işime hayatıma yorum istemedim. İlle sert mi çıkmam gerekiyor, biraz nerede durmanız gerektiği yeri bilin.
Ama nefes alıyor işte, asıl önemli olan da o, yaşıyor, bir can taşıyor.. İnsan bu durumdaki bir kediyi bile sokağa barınağa terk etmeye kıyamaz. Neler yaşayacak o yurtta yavrucak, nelerden mahrum kalacak? Şimdi psikolojiniz bozuk, tamam anlıyorum, ama psikolojik durumunuz düzelecek elbet. Çok pişman olacağınız şeyler yapmayın lütfen şimdi..Beni gerçekten anlamıyorsunuz düşünsenize bir bebeğiniz var sadece nefes alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?