Engelli doğan bebeğim hakkında

Şuan sadece ilaç tedavisi verdi doktor ama sanki ilaçlar etki etmiyor hep uyumak istiyorum bir kaçış yolu gibi uyumak ayrıca bebeğimin tüm kontrolleri yapıldı 35+4 de 3.800 gr olan bir bebekti doppler ikili test hepsini yaptırdım sezaryan olsaydım bu durum olmayacaktı belki de ama olan oldu geriye dönmek istemiyorum ama hep dönüyorum

Evet çok çok zor bi durum .
Ama o sizin yavrunuz ve size muhtaç .
Yurda bırakınca hiç mi vicdanınız sızlamayacak ne yapar oralarda yavrucuk ? Bi anne gibi ilgilenirler mi ?
Hiç sanmıyorum .
O meleğiniz sizin .

İlaçlarınıza devam edin lütfen, depresyon tedavisinin tam anlamıyla etki etmesi aylar bulur. Uyku hali ilaçların ve depresyonun yan etkisidir. geçecek, alışacaksınız, daha zinde olacaksınız.
İlaçlar yanında terapi de görmenizi tavsiye ederim. Bunu yapamazsanız benzer durumdaki çocukların ailelerine destek olan derneklere gidin, oradaki ailelerle görüşmek en iyi terapiden bile iyi gelecek size.. halinizden en iyi onlar anlar.
Sakın tedavinizi yarıda kesmeyin. Bir kere psikiyatriste gittim olmuyor demeyin, çok uyuyorsanız da bir randevu daha alın, doz ayarlamasına ya da ilaç değişikliğine gidebilir doktorunuz. Doktorunuz size bir kontrol randevusu vermediyse, psikiyatristinizi değiştirmeyi de düşünebilirsiniz..
Çaresiz değilsiniz, birkaç ay sonra gücünüzü toplamış olacaksınız, tedavinizi aksatmayın, sosyal destek alın, göreceksiniz, algınız değişecek...

Kesinlikle ümitsizliğe kapılmayın erken teşhis her zaman çok önemlidir ram a gidip rapor alın ve eğitime başlayın unutmayın ki o çocuk engelli olsada onunda duyguları var ve o sizi hissediyor ona yardımcı olabilirsiniz eminim bu sizin için kötü bir durumdur ama olan oldu ne kadar erken eğitime başlanırsa o kadar iyi olur

Az önce evladı için (yanlış bir uslupla da olsa) kavga eden kadını gomuyorlardi. Şimdi de engelli olduğu için bebeğini kabullenemiyen kadına teselli verenler var.Hayat çok garip

Her yazdığınız satırı okuyunca , iyileşecek sağlıklı bir çocuk olucak , ben buna inanıyorum kimsede aksine inandıramaz beni. Testlerin bile yanılma payı her zaman vardır. Daha bebek nasıl bir gelişim göstereceğini hiç kimse kestiremez. Kesin bir şey söylemek çok saçma !

Az önce evladı için (yanlış bir uslupla da olsa) kavga eden kadını gomuyorlardi. Şimdi de engelli olduğu için bebeğini kabullenemiyen kadına teselli verenler var.Hayat çok garip

Şuan ki annenin ruh durumunu anlamanızı beklemek çok saçma olurdu ! Bahsettiğiniz konuyu bilmiyorum fakat toplum olarak hepimiz birbirimizden sorumluyuz. Destek olmak zorundayız .

Price sevde_ nin bu konuda kotu kalplr bir yorum yaptigini dusunmuyorum. Kendini yanlis ifade edebilecegi bir kelime kullandi sadece. Durumun da senin anladigin gibi olmadigini da ifade etti. Bence daha fazla uzatmamaliyiz. Senin yorumlarini bakis acini seviyorum. Ama su saatten sonra bu konu uzerinde tartismak gereksiz.

Nil desperandum gibi olsa zaten toplu linc girisimine herkes baslamisti.

Bahsettiğiniz konuda anne, başka bir çocuğa bağırıyordu, kendi çocuğunu ittiği için... Küçücük bir çocuğu keşke düzgün uyarsaydınız, diye uyaranlara ters üslupla cevap verdiği için konu uzadı...
Peki siz neden bu iki konuyu bağladınız, çok alakasız meseleler.. Burada psikolojisi bozuk bir kadın var, engelli bir çocuk var. Hiç karşılaştırılabilir mevzular mı çocukların birbirini itmesiyle bu konu? Neden konu dışı böyle mesaj yazma gereği duyduğunuz anlamadım ama üyeliğiniz yeni sayılır, mesaj sayınız az, umarım ikinci hesap değilsinizdir çünkü fark edilir o durumlar, benden uyarması..

Allah yardımcın olsun öncelikle, Ne kadar zor olduğunu az çok tahmin etsek de yaşamadan bilmemiz imkansız Rabbim kimseyi sevdikleriyle, evletlarıyla sınamasın.

Yuvaya bırakma fikrini çıkar aklından ki zaten yapmayacaksın bunu sende biliyorsun.
Nasıl olursa olsun senin evladın o 9 Ay sağlıklı bi şekilde karnında taşıdın hareketlerini izledin, hissettin , Bunları yaşanmışken onu başkalarına verip de mutlu olabilecek misin? Asla.
Görmüyor olabilir ama seni hissediyor emin ol kucağına aldığında güvende olduğunu biliyor.

Psikolojik desteği ihmal etme, ilerde oda sağlıklı bir birey olabilir bunu unutma...
Allah sabrını sevgisini ve rızkını da verir sen güçlü ol..

Allah yar ve yardımcınız olsun size akıl vermek haddim değil ancak içinizdeki yanan acıya bir zümresini paylaşamak yükünüzü almak isterim...
Bence size rabbim bir mellek gönderdi sizi cennete uçurmak için ben inanıyorum sizde ona sizin cennetiniz olacak şekilde bakacagınıza şu anda lohusalıgın verdigi hormonlar sağlıklı düşünemiyorsunuz...
Dualarım sizin gibi bir çok anne ile Rabbim sizi sabrınızı gücünüzü artırsın...

Böyle yapıcı yorumlar sayesinde hala bu sitedeyim.
Ferahlatan yazınız için konu sahibi adına ben de teşekkür etmek istiyorum size.

Evlat sevgisinin yaşanmışlığa bağlı olduğunu da ilk sizden duydum.
Psikolojiniz düzelir umarım yani şuan yumuşatarak yazıyorum yorumumu..
Büyük konuşmak da istemiyorum ama kıyaslamalarınız sinir bozucu gerçekten...
Allah yardımcınız olsun.

yasadiklairn cok agir olmali. benimde cocuguma engelli olur demişlerdi. cok zor cok. bebegine bakip bakamayacagina buradakiler degil kendin karar verebilirsin. sen saglam olmazsan bebeklerini ikisinede bakamazsin. o yuzden bunun kararinu sen ver. bu gelip gitmelerin cok normal. klavye başında kahramanlik yapmak cok kolay

Bu yazdıkların kanımı dondurdu. Insan yasanmisligi olunca mi seviyor evladını. O karnindayken 9 ay yasanmislik olmadi mi. Tekmelerini hissetmedin mi dokunmadin mi. O bebeğin suçu ne. Insan üzülür onun başına gelenlere de kiyamaz. Abisinin psikolojisi bozulmusmuş bozulsun be. O bebeğin ne suçu vardı. Başına gelene razı olup bu da bir imtihandir deyip o bebegin eli kolu gözü olman gerekir. Bunu da bizim soylememiz gerekmiyor. Insan kiyamaz.

lütfen ama lütfen sakinbir zamanda bufilmi izleyin

http://www.izleyin.com/video/siyah-2005-hint-filmi-full-turkce-altyazili/23841

Orjinal adı Black

Hem kör hem sağır bir kızın nasıl, iyi eğitimle kendini geliştirebildiğini hattave hatta üniversiteyi bile bitirebildiğini göreceksiniz.

Bufilmgerçek bir olaydan esinlenilmiş , okadar olmasada iyi eğitimle çok şeydeğişebilir

Çocuktan bu kadar nefret ediyosanız bence de yurda verin yaşadıklarınız çok zor evet kabul ediyorum allah sabır versin dünyanın belki de en zor şeyi ama dediğim gibi eğer hayat boyu katlanamayacaksanız yurda verin bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…