- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sizde bir engel göremedim ona bakarsan yaşımiz ilerleyince hepinizde yürüme merdiven çıkma sorunu olacak.duşünce ve Kafa yapısında engel olmadığı sürece sorun yok bence .bide kendini bu konuya taktiğini belli etme erkek milleti belli olmaz .sen hiçbir sorun yok gibi davran ki davranman da lazim .bence bu kadar düşünme çok ciddi anlamda engelli insanlar evleniyor mutlu oluyor ki sende bir engel yokken bu kadar düşünme bile .Engelli bir kadın ile engelsiz bir erkeğin evliliği hakkında etrafında örnek olan birisi, mutlu olduklarına şahit olan birisinden güzel sözler duymaya ihtiyacım var.
23 yaşındayım erkek arkadaşım da 23 yaşında. 3 yıldır tanışıyoruz 5 aydır birlikteyiz.
Engelim ortopedik. yürümemde aksama var uzun mesafe yürüyemiyorum yoruluyorum. Ve yanında korkuluk olmayan merdiveni çıkamıyorum. Skolyoz (omurgada eğrilik) var fakat günlük hayatımı etkilemiyor hatta dışarıdan kıyafetten vs fark edilmiyor. Bilekten destekli ortopedik ortez kullanıyorum. Herhangi bir koltuk değneği vs kullanmıyorum.
Erkek arkadaşım bunları sorun etmiyor. Anne baba dışında bazı aile bireyleri ile tanıştım. İyi karşılandım sonrasında da erkek arkadaşımın davranışlarımda ve düşüncelerinde bir değişiklik olmadı fakat benim ailem benim sağlık durumumdan dolayı bu ilişkiye oldukça endişeli bakıyorlar. (Erkek arkadaşımın anne babası ile yüzyüze görüşmedik ama erkek arkadaşım durumumu bildiklerini söylüyor.)
Benim kendime güvenim her konuda tam. Bu arada devlet dairesinde memurum ve arabam var araba kullanıyorum ek bilgi olarak.
Sorum ise anne babası bu konuyu sorun eder mi? Biliyorum şuan "biz nerden bilelim tanışsan görüşsen vs" gibi yorumlar gelecek fakat ben çevrenizde bu şekilde evlenip mutlu olan çocuk sahibi olan çiftler varsa örnek göstermenizi istiyorum.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Her sağlıklı insan birer engelli adayıdır . Siz bu durumu kompleks yapmadıktan , erkek arkadaşınız da önemsemedikten sonra ne olur ki ?
Bunlar hep sevgi orjinli Şeyler
öncelikle her ne kadar yaşamınızı zorlaştıran bir şey yaşıyor da olsanız, siz eksik veya kusurlu değilsiniz.
lütfen bunu önce siz kabul edin.
kimsenin de size eksik veya kusurlu bakmasına müsade etmeyin.
Allah tamamına erdirsin..
Engelli değilsiniz ki ? Çalışıp hayatınızı idame ettirip araba kullanıp herbişeyi yapıyorsunuz ...
İsim verebilir misiniz acaba bende takip etsemBenim ınstagramdan takip ettiğim bir çift var. Kızın boyu baya kısa yürümesinde de sorun var bazen dışarıya tekerlikli sandalye ile çıkıyor çok fazla mesafe olacaksa avm falan fotoğraflarda görüyorum. Onunda öyle bir sorunu olabilir ama sizden daha ileri yani ama eşinde hiçbir sorun yok normal ve evliler çocuğu var hatta nur topu gibi. Artık böyle şeyler çok normal ve öyle olması da lazım önemli olan gönüllerin bir olması canım ailesi de biliyormuş sorun çıkarmazlar ama sevgilinizin tavrı da önemli onlara karşı
Engelli bir kadın ile engelsiz bir erkeğin evliliği hakkında etrafında örnek olan birisi, mutlu olduklarına şahit olan birisinden güzel sözler duymaya ihtiyacım var.
23 yaşındayım erkek arkadaşım da 23 yaşında. 3 yıldır tanışıyoruz 5 aydır birlikteyiz.
Engelim ortopedik. yürümemde aksama var uzun mesafe yürüyemiyorum yoruluyorum. Ve yanında korkuluk olmayan merdiveni çıkamıyorum. Skolyoz (omurgada eğrilik) var fakat günlük hayatımı etkilemiyor hatta dışarıdan kıyafetten vs fark edilmiyor. Bilekten destekli ortopedik ortez kullanıyorum. Herhangi bir koltuk değneği vs kullanmıyorum.
Erkek arkadaşım bunları sorun etmiyor. Anne baba dışında bazı aile bireyleri ile tanıştım. İyi karşılandım sonrasında da erkek arkadaşımın davranışlarımda ve düşüncelerinde bir değişiklik olmadı fakat benim ailem benim sağlık durumumdan dolayı bu ilişkiye oldukça endişeli bakıyorlar. (Erkek arkadaşımın anne babası ile yüzyüze görüşmedik ama erkek arkadaşım durumumu bildiklerini söylüyor.)
Benim kendime güvenim her konuda tam. Bu arada devlet dairesinde memurum ve arabam var araba kullanıyorum ek bilgi olarak.
Sorum ise anne babası bu konuyu sorun eder mi? Biliyorum şuan "biz nerden bilelim tanışsan görüşsen vs" gibi yorumlar gelecek fakat ben çevrenizde bu şekilde evlenip mutlu olan çocuk sahibi olan çiftler varsa örnek göstermenizi istiyorum.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Mutlulukları bir ömür sürsün inşallah.benim erkek kardeşimin eşi glokom hastası %20 görüyor ve ileri ki yaşlarda tüm görme yetisini kaybetme ihtimali var. Kendisini çok seviyoruz bir de minnak bebişi var onu da çok seviyoruz. Hiç bir zaman onu engelli bir birey olarak görmedik her konuda her zaman arkasındayız. Eğer iyi insanlarsa senin durumun akıllarına bile gelmez. Her şeyin başı sevgi saygı.