Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halamin oglu da ortopedik engelli bir baynla evli.yengemin rahatsızlığı ne tam olarak bilmiyorum ama oda parmak uçlarına basarak yürüyor bizim ailemizde gayet olumlu karşılandı fiziksel engeli onlar için sikinti olmuyor tabi her evlilikte ufak tefek tartışmalar olur ama hiçbir zamn engeli bunun sebebi olmadi çünkü abim görerek ve severek evlendi bir hafta önce ikinci bebklerini kucaklarina aldılar insallah sizinde istediğiniz gibi sonuçlanır durum:)Engelli bir kadın ile engelsiz bir erkeğin evliliği hakkında etrafında örnek olan birisi, mutlu olduklarına şahit olan birisinden güzel sözler duymaya ihtiyacım var.
23 yaşındayım erkek arkadaşım da 23 yaşında. 3 yıldır tanışıyoruz 5 aydır birlikteyiz.
Engelim ortopedik. yürümemde aksama var uzun mesafe yürüyemiyorum yoruluyorum. Ve yanında korkuluk olmayan merdiveni çıkamıyorum. Skolyoz (omurgada eğrilik) var fakat günlük hayatımı etkilemiyor hatta dışarıdan kıyafetten vs fark edilmiyor. Bilekten destekli ortopedik ortez kullanıyorum. Herhangi bir koltuk değneği vs kullanmıyorum.
Erkek arkadaşım bunları sorun etmiyor. Anne baba dışında bazı aile bireyleri ile tanıştım. İyi karşılandım sonrasında da erkek arkadaşımın davranışlarımda ve düşüncelerinde bir değişiklik olmadı fakat benim ailem benim sağlık durumumdan dolayı bu ilişkiye oldukça endişeli bakıyorlar. (Erkek arkadaşımın anne babası ile yüzyüze görüşmedik ama erkek arkadaşım durumumu bildiklerini söylüyor.)
Benim kendime güvenim her konuda tam. Bu arada devlet dairesinde memurum ve arabam var araba kullanıyorum ek bilgi olarak.
Sorum ise anne babası bu konuyu sorun eder mi? Biliyorum şuan "biz nerden bilelim tanışsan görüşsen vs" gibi yorumlar gelecek fakat ben çevrenizde bu şekilde evlenip mutlu olan çocuk sahibi olan çiftler varsa örnek göstermenizi istiyorum.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.