- Konu Sahibi guneslihava
-
benbi tek bakim maasi aliyorlar bana vermiyorlara takildimKonu tutarsız gibi geldi bana
Kusurabakma ama hepsi gerizekalıymış. Sende niye sabrettin bu kadar. En başta sesini çıkarsan bu kadar büyümezdi. Geçir dişlerini valla. Olmuyosa da boşan. Seni bildiğin bakıcı tutmuşlar hemde bedava.Ben inanin elimden gekdigini yaptim kaynim icin ama kaldiramiyorum. Birde bana mecburmusum gibi davraniyolar
Almanya'da doğ büyü.Selam kk hatunlari
Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz
Selam kk hatunlari
Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz
Pes!Evet para aliyolar devletten ama bize hic vermediler.
+1 benim de aklima ilk gelen buyduBide bu işin mahrem boyutu var yanlış anlamadımsa zihinsel engelli banyo wc falan derken elinde olmadan ne yapacağı belli olmaz gücünüzde yetmez allah muhafaza bi tramvada siz yaşamayın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?