- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi guneslihava
-
Devlete şikayet et tatlım.. Onlarda kalmıyor ancak parasını alıyorlar diye.. O para ile bakıcı tutulur en azından..Evet para aliyolar devletten ama bize hic vermediler.
Canım muhakkak onun mükafatı büyük bakacak kimsesi olmasa amenna ama daha yeni evli bi insanada bu yapılmazki kendi haline bıraksalar belki kendi diyecek getirin 2 ayda bende kalsın diye diretilmiş resmen ayrıca insan aklı başında birinin emanetinden bile tedirgin olur kaldıki aklı selim değil ailenin içi nasıl rahat ediyo ya başına bişey gelse o zaman hesap soran çok olur..eski konuları bilmiyorum ama yorumlara bakarak sabret diyorum. hem cennetlik olursun sevaba girersin.
Mecbur degilsin.Ben inanin elimden gekdigini yaptim kaynim icin ama kaldiramiyorum. Birde bana mecburmusum gibi davraniyolar
Eger bunun icin bosanacaksa, bosanin.Sizi kendilerine bakici tuttular da sizin mi haberiniz yok.Kimse boyle bir seye mecbur birakilamaz.Selam kk hatunlari
Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz
Belki cennete gitmek istemiyor belki inancı Yok bakmak zorunda mıeski konuları bilmiyorum ama yorumlara bakarak sabret diyorum. hem cennetlik olursun sevaba girersin.
:) aldatılmış şiddet görmüş ayrılmak yerine hep affetmiş. bende o yüzden diyorum ki sabretsin. gerçekten öyle düşündüğüm için değil. koca kolay bulunmuyo tabiCanım muhakkak onun mükafatı büyük bakacak kimsesi olmasa amenna ama daha yeni evli bi insanada bu yapılmazki kendi haline bıraksalar belki kendi diyecek getirin 2 ayda bende kalsın diye diretilmiş resmen ayrıca insan aklı başında birinin emanetinden bile tedirgin olur kaldıki aklı selim değil ailenin içi nasıl rahat ediyo ya başına bişey gelse o zaman hesap soran çok olur..
Hasta kv deye baktigim icin biliyorum .Mecburmussunuz gibi davranarak sizi baski altinda tutuyorlar .Ben inanin elimden gekdigini yaptim kaynim icin ama kaldiramiyorum. Birde bana mecburmusum gibi davraniyolar
) aldatılmış şiddet görmüş ayrılmak yerine hep affetmiş. bende o yüzden diyorum ki sabretsin. gerçekten öyle düşündüğüm için değil. koca kolay bulunmuyo tabiBelki cennete gitmek istemiyor belki inancı Yok bakmak zorunda mı
İroni yaptın yani ama kimse anlamadı) aldatılmış şiddet görmüş ayrılmak yerine hep affetmiş. bende o yüzden diyorum ki sabretsin. gerçekten öyle düşündüğüm için değil. koca kolay bulunmuyo tabi
tüh ya aslında söylediğimin tam tersini düşündüğümü belirten bi emoji koymadım. şimdi tüm yorumlar böyle gelcek. düzenleyemiyorumda
ironim elimde patladıİroni yaptın yani ama kimse anlamadı
benbi tek bakim maasi aliyorlar bana vermiyorlara takildim
sanki bakim maasini kendisnie verseler sorun olmayacakmis gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?