Enişte kişisi ve edepsiz ailesi

Ben kardeşinin yerinde olsam damat beye “ananıda al git” derdim. Bu kadar olayın üzerine düğün falan yapmazdım. Annenize saldırılan bir evde nasıl durabildi? Umarım aynı şeyler yaşanmaz bir daha.

Annem kayinvalidem yüzünden bayilacak ben dügüne gidicem.. babam dügünümde yarim saat duracak ben o herif ve ailesiyle gidicem. Biraz fazla mi pasifsiniz? Bile bile lades demissiniz.

Ben kardeşinin yerinde olsam damat beye “ananıda al git” derdim. Bu kadar olayın üzerine düğün falan yapmazdım. Annenize saldırılan bir evde nasıl durabildi? Umarım aynı şeyler yaşanmaz bir daha.
Ben gelinliği çıkarır pencereden başlarına atardım dedim.Karakterlerimiz çok farklı işte.

Annem kayinvalidem yüzünden bayilacak ben dügüne gidicem.. babam dügünümde yarim saat duracak ben o herif ve ailesiyle gidicem. Biraz fazla mi pasifsiniz? Bile bile lades demissiniz.
Aslında babam hiç pasif değil anneme odaklandığı için düğün filan umrunda olmadı.Gidene de dur diyemezsin sonuçta

Hemem hemen benzeri olmasa da kiz kardesimin dugunu beni bu denli uzmustur.Ama kocasi Allahtan iyiyi kotuyu secebiliyor ailesine de gereken cevabi verebiliyor.Ama ne diyeyim bilemedim kiz kardesiniz nasil bu kadar kör olmus .Insanin ailesi gibisi var mi? Gercekten duygusal bakilmamali insanin mantigi vicdani kabul etmemeli...

Bence de öyle demek ki kişiden kişiye değişiyor.

Erkek tarafı zengin diye herşeye katlanıldıhını düşünüyorum, ev temizleme olayından sonra nasıl düğğn oldu orayı hiç anlamyrm

Erkek tarafı zengin diye herşeye katlanıldıhını düşünüyorum, ev temizleme olayından sonra nasıl düğğn oldu orayı hiç anlamyrm
Anasının borçlarını ödeyen damattı yani.Zenginliğin z’si bile yok onlarda:)

Ne alakası var biz hep sustuk ve bir şey yapmadık ben kendi içimde yaşadığım şeyleri paylaştım anlatamadım herhalde.Isıtıp koymuyorum bu konuyu konuşmuyorum bile.

1.5 yıl olmuş, kardeşiniz hamile..

Sizin kızdığınız kardeşiniz aslında sanki. Bunları sindiren o olmuş çünkü en başta. Anlam veremiyorsunuz. İçinizde ona bir öfke olduğunu düşünüyorum. Çünkü herkes el bu yazıda. Ailesine ve kendisine yapılan saygısızlığı yutan kardeşiniz. Hala da mutlu. İlginç.

Tabii ki başta ona da kızıyorum.

Tmm enişte çok suçlu ama burda en büyük suçlu ablanız. Yrn birgün gelip boşa ağlamasın hiç
Aynen öyle canım.Şu an mutlu tabi ki hep böyle devam etsin inşallah.Ama aileme oldu olan bu yıl psikolojik patlamalar yaşadılar kendisi evlendi gitti bu evde annemin babamın bozuk psikolojisiyle ben kaldım.İkisi de ilaç kullanıyor.Bu arada büyük olan benim o küçük benden:)

Bu nedir ya korku filmi gibi. Kardeşiniz neden bu kadar sabır gösteriyor, korktuğu bir şey mi var .Ailemin böyle ayaklar altına alınması ne isterim ne müsaade ederim. Çok üzüldüm ailenize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…