• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

enişte sorunsalı

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kızlar
eniştemi sevmiyorum oda beni sevmiyor ama birbirimize saygı duyuyoruz zorundayız.ablamla eniştem 5 yıllık evli 2 çocukları var.
Bende 22 yaşındayım 2 senelik bi birlikteliğim var.erkek arkadaşımı ailem biliyor.
Eniştemi neden sevmiyorum çünkü sürekli kendini benimle yarıştırıyor sürekli bir laf sokma cabasında.Yazlıgımız var ben yıllık
ızınde oraya gittim ailemin yanına bnden 3 gün sonra eniştemler geldi kapıdan girdi hoşgeldin dedim dediği şey senin ne işin var
burda iznin bitmedi mi gitsene !! bende hayırdır kimi kimin evinden kovuyorsun dedim dalgaya vurarak. eniştemin ablama karşıda
hareketlerinin begenmiyorum su isterken bile çok kaba biri bardağı masaya vurarak su istiyor o kdr itici geliyor ki !
1 tane teyzem var kendisini çok severim çok iyidir.Teyzem eniştemlere bazen gidemiyor çalışıyor çünkü teyzeme sürekli bize gelmiyorsun
ama Shinee1 evlenince onlara bizden çok gidersen küserim seninle falan diyormuş ( ben tesadüfen duydum bunu ) neyin peşinde anlamıyorum gelir gelmez onu ilgilendirirmi hayır!
ve annemlere sürekli ben ilk göz ağrısıyım muhabbeti yapıyor annemde hepsi benim için aynı diyor tabikide.
ve şöyle bi konu daha var teyzemin kocasının uzaktan akrabası bi kız var kız başka şehirde yaşıyor istanbula teyzemin yanına geldi kalacak stajını burada ayarlamış.
Geldiği ilk gün erkek arkadaşını eve getırmış teyzemde bundan rahatsızlık duyuyor ve laf ortasında bize anlattı. ( ben henuz erkek arkadaşımı ablam ve eniştemle tanıştırmadım
annemle tanıştı sadece ve kuzenlerımle ) eniştemin direk söylediği şey valla kimse benim evime sevgilisini getiremez masama oturtmam !! ben bunu duyduktan sonra asla zaten
seni enişte diye tanıtmam net ! bi enişte böyle olurmu sizce kızlar kendini nerede görüyor bilmiyorum neden sürekli benimle yarış içinde anlamıyorum. benim ilk tanıştırcağım kişi
ablamla eniştem iken ben bunu istemiyorum.
Ve ben geçen gün bu konudan rahatsızlık duydugumu ablama anlattım eniştem beni sevmiyor sevmek zorunda da değil ama ben rahatsızım bu konudan sürekli bi laf sokma peşinde
dedim baya dertleştik benimde hatalarım olur yada yanlış anlıyorda olabilirim ama durum bu dedim. ablamda bunlara alınmış teyzemle konuşurken anlatmış Shinee1 böyle böyle
dedi diye.Teyzemde bugun beni aradı konuşurken laf ortasında söyledi ve ablam benim anlayamadığım bi trip içinde geçen gün çocukları sevmeye gittiğimde çok
muhatap olmadı benimle.

kızlarım sorum su ben ileride evlenicem ben kendimi asla eniştemle yada ablamla yarıştırmam herkesin yeri farklı. annem yada babam bizi yada onları çok sevecek diyede
birşey yok o neyin peşinde anlamıyorum neyin kıskançlığı bu ? ablamın yaptıgını hıç anlamış değilim zaten kızlar ben mi abartıyorum fevri mi düşünüyorum ben evlendiğimde
eniştemle bi kıskançlık içinde olmak istemiyorum ablamı çok seviyorum hep yanında olmak istiyorum

bu durumun önüne nasıl geçebilirim
eniştemden nefret ediyorum net !

enisteniz samimi olcam,espri yapcam diye isi abartmis sadece.siz de sevmediginiz icin ne yaparsa yapsin ne derse desin rahatsiz oluyorsunuz.gulun gecin sogukluga gerek yok arada ablaniz var

Enisteni değiştiremezsin huyu bu onun ama ablanizla konustugunuzda size neden alinmis anlamadim ayrica erkek arkadasinizi tanistirmanizada gerek yok yüzük takilirken tanisirlar bosverin dogal karsilayin takmayin çünkü insanlarin düşüncelerini degistiremiyosunuz maalesef.. ablanizda ayni zamanda trip atiyosa onada mesafeli olun bide dikkat ettim herkese size laf tasiyo gerek yok alinan yüzünüze söylesin laf tasiyanlari da konusturmayin...

Ablan buldumcuk olmus, enistenin de totosunu kaldirmislar. Bosver, hic muhatap olma, sen laf atmalarina cevap vermezsen, asil daha sinir olur o. Cunku en etkili cevap kaale bile almamaktir.

Ablana falanda enisteni elestirme, sen kotu olursun. Alan memnun, satan memnun, ablan izin vermesyedi oyle kaba sekilde muame edemezdi esi.

.

Bazi insanlar karsisindakine laf atip, onunla uğraşarak iletişim kurarlar. Bastan başlayan negatif iletişimi sonradan acik acik konuşmadıkça çözemezsin. yani alinganlik yapacak kadar net olaylar anlatmamistin. cok basit seyler bunlar.
sevmediğini cok net söylediğin birine farkında olmadan soğuk ve ters davranıyor olabilirsin. bu da karsiliginda benzer tepkiyi doğuruyor olabilir.

bu tip durumlarda biraz disardan bakip objektif düşünmek, muhatabın olan kişiyle(eniştenle) oturup acik bir sekilde konusmak veya ilişkileri yakindan takip eden birinden disaridan tarafsiz bir yorum almak daha doğrudur. bunun için de kendini samimi olmaya ve bu sorunu çözmeye biraz zorlaman gerekir .

benimde dayımın kızının kocası ben küçükken makyaj yapmıştım bana naptın sen boya küpüne mi düştün demişti çok sinir olmuştum bende ona karşılık bir cvb vermiştim şimdi ne dediğimi hatırlamıyorum ama o gün bugün aradan seneler geçti hiç konuşmuyoruz karşılaşıyoruz ama selam sabah yok onun için sende kaile alma boşver salla gitsin :42:

enisteniz samimi olcam,espri yapcam diye isi abartmis sadece.siz de sevmediginiz icin ne yaparsa yapsin ne derse desin rahatsiz oluyorsunuz.gulun gecin sogukluga gerek yok arada ablaniz var

İnanin susunca icimde patliyor onun boyle olmasina tahammul edemiyorum gercekten samimiyetten sanirim

Ölüyo kıskançlıktan yaa benim müstakbel eltinin aynısı:27::27:
Kv benimkine demiş hadi ne zaman evleniyosunuz elti de lafa girmiş
aman küçük yaşta evlenenlere karşıyım ben (sanki sorduk) aceleye gerek yok ki fln..
Kendisi 21 yaşında evlendi ona soruncada kısmet işte öyle oldu demişşş... onunki kısmette bizimki ne:24::24:
Ömür billah tek gelin kalamazsın elti hanıııımmmm az daha dur estirmeye gelcemm:52::52::52:

Sende enişteni takma valla sevgilisi kimse getiremezmiş evine oturtmazmış
yandım senin evine deseydin:9::9::9:
tak yüzüğünü mis gibi aşkını yaşa enişte de kimmişşş:8:

Back
X