Kızlar çok moralim bozuk ablam 5 aylık evli.. Eniştemi cok seviyordum ama eniştem evin tek oğlu olduğu için annesi eniştm evden ayrılınca depresyona girdi eniştemin anne ve babası ayrı 3 aydır ablamda kalıyordu biz hiç rahatsız etmiyorduk ablamı ama eniştemn annesi depresyndym falan diye oğlunun yanında kalmak istiyormus ablamda yeni evliyim falan diye eniştemle cok tartıştılar söylemedikleri laf kalmadı birbirlerine küfür değil ama salaksın sen gerizekalısın vs.. ablamda hep yalancısın sen adam olsanda anneni ayarlayabilsen diye ve bende hep aralarını yapmak istedim ablam enişteme kızdıgında hep enişte haklısınn sende ablamda haklı kendince diyee konuşuyorduk cünkü ben kmseyle kötü olmak istemedim ablamın mutluluğu icin evliliğin bozulmaması icin hep yapıcı oldum yıkıcı değil.. Ablamın son zamanlarında sinirleri cok bozuldu cünkü enişteme annesinin ne zaman gideceğini soruyor eniştemde hep bekle diyordu ablamda en sonunda kadının suratına acık acık kalma istemiyorum dedi ve daha neler neler..Ablamla telefonda konuştuk eniştem meğersem arkamdan konuşuyormus ablamda ben sana diorum 2 yüzlü yüzünüze gülüp arkanızdan konusuyor dedi çok üzüldüm oysaki ben onu öz abim gibi görmüştüm dertlerimi paylştım ona danıştım hatamı gördüğünde uyar benii dedimm ablamlar nişanlıyken çok iyidi ama o gülen yüzünün arkasında sinsilik varmış yarında mesaj atıcam enişteme bundan sonrada evlerine gitmeyeceğim hiç zaten 2 haftada 1 giderdim bundn sonra hiç yok.. Zaten ablamada sölemiş bundan sonra ne sen benm annemle görüş nede ben sizinkilerle sanki benim ailem birşey yaptı ona babam annem kendi oğlu gibi gördüler gündüzleri gelicekmişiz aksamları kimseyi görmek istemiyormuş takmazdım böyle şeyleri ama ablama cok üzldüm annemlere Allahtan ablama cok iyi davranıyormuş bu daha önemli bizim icin.. Sizce ben enişteme acık acık ne diyim kızlar yardım edin...
valla canım hiçbişey deme...
karı-koca arasına girilmez diye bundan derler zaten, onlar yarın bi gün iyi olur kötü olan sen olursun
ablanda benimkilerde gelmesinler madem diye sırf kaynanasından kurtulmak için demiştir napsın kız, başka çaresi kalmamıştır
eniştenin bu yüzünü görmen iyi olmuş bence, bundan sonra daha resmi davran bence ve evlilikleriyle alakalı hiç bir şeye yorum yapma derim
madem ablanla arası iyiymis bir sey deme bence ortalık iyice karısmasın :96:
O kadar terbiyesiz kii ablama demiş ki inşllaah annenle baban bir gün hasta olur elime düşerde onları evden s...trlee kovalarım demiş.. Hayır ben ona hic birşey demedim birşey yapmadım ne diye arkamdan konuşuyor anlamadım
Ablama az önce dedim ki mesaj atıcam ben sorucam derdi nee ablamda yarın git ofisine yüzüne söyle yada yarın ben geleyim beraber mesaj atalım dedi.. Zaten ne dengesizlik yapmışım merak ediyorum benim neyimi cekiomuş anlamadım ablam kaynanasına yüzsüzsün demiş eniştemde seninde kardeşin yüzsüz falan diye kelimeler kullanmış inşllh Allahından bulur
valla benzer durumda olan üyeler varsa alınmasın ama genelde eşinden ayrı olan kaynanalarla geçinmek çok zor oluyor, eşi ölümüş olsa daha iyi ama ayrılmış olanlar, vara yoğa sürekli oğullarına vicdan yaptırıyolar, ablanın işi zor valla
Evet annesi daha önce depresyona girmiş intiharda bulunmuş eğer tekrar böyle birşey yaparsa bunun vebalini ödeyemezmiş işin garibide bu kadının 2.kocası var adamı evde bırakıo geliyor ablamlarda kalıyor ve ablam yüzüne neler dedi git anne aramız acıldı falan tek kelime etmiyor salağa yatıyor kadın
ne kadar yapıcı olmaya çalıştım desenizde evli karı kocanın arasına girmeniz yanlış olmuş bence. sonuçta eniştenizin annesi sorun yaratıyor. eniştenize ne derseniz deyin annesini bir anda kovamaz. karı koca arasında gerizekalı, salak gibi sözler hoş değil tabii.birbirlerine olan saygıları, sevgileri azalır hatta tükenir.
ablanızla belki başbaşa dertleşirsiniz bunu anlarım ama eniştenizle bu konuda fikir alışverişine girmeniz doğru olmamış. biraz zaman tanıyın. damatta olsa gelinde olsa eşin ailesiyle çok içli dışlı olmamalı.
çözüm neyse bunu ablanızla eşi bulmalı. ayrıca ablanızında eşinin sizler hakkında söylediği herşeyi size anlatmasıda sorunu büyütür. olaya ailelerin girmesine neden olur. sonuçta enişteniz. bayramda seyranda görünce selamlaşırsınız olur biter. zamanla herşey düzelebilir. evliliğin ilk zamanları zaten eşlerin birbirine ve evliliğe alışma zamanlarıdır. birde kayınvalde girince işin içine iyicedurum karışmış.ablanıza destek olun hep ama aile işlerine karışmayın.
ablan ile kayınvalidesi arasında ne geçti bilemeyiz ama
ablan'ın sinirlerine hakim olması lazım kayınvalidesine sen yüzsüzsün vede git demiş
eniştende sanırım ona istinaden sizin arakanızdan kouşmuş
ablan çok çok hatalı konuşsada neden gelip sana anlatıyorki birde diyor ofisine gidelim orda söyliyelim
bu şekilde giderse her iki tarfda birbirinden nefret eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?