Eniştemin hayatını yaşamak zorunda mıyım?

Onceadalet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
415
301
33
39
Kızlar eşimle boşanma aşamalarına geldik ve son noktalardayız.Benim ablamın eşi kendi aileme yakın yaşıyor.Çocuklara bakılıyor.Babam da annem de eniştem de ablam da çok yoğun yaşadığından ellerinden geleni yapıyorlar.Eşim tanıştığımızdan beri bunu bilmesine rağmen evlendikten sonra ben asla enişten gibi olmam (ol diyen yok zaten)deyip duruyor.Bana da enişten nasıl size yakın yaşıyorsa sen de bizimkilerle yakın olacaksın ben bunu istiyorum diye dayatıp duruyor.Halbuki ben evlenmeden önce aynı sokak aynı apartmanda olmak istemediğimi belirtmiştim.Sürekli eniştemin ailesine gidilip gelindiğini sorgular,yeğenlerime ailemin bakmasının yanlış olduğunu savunur.Eniştemin bu durumdan şikayeti yok.Ben iki aileye de aynı mesafede olalım deyince enişten gibi yaşatacağım seni diye baskı kuruyor.Son noktadayım ama bu durum için ne tavsiye edersiniz?

Eşiniz kendi evliliğine odaklanmak yerine enişteye niye odaklanıyor? Deli midir nedir? Ona neymiş kimin nasıl yaşadığından? Boşanmanın son aşamasındayız demişsiniz. Gayet güzel bir yerdesiniz bence. Eşini kaybetmek istemeyen, evliliğini kurtarmak isteyen adamın ağzından böyle saçma sapan emrivaki cümleler duyamazsınız. Basın tekmeyi bu kapasitesiz hödüğe.

Evet varsa yoksa aile bireylerim.Herkes hayatından memnun ona öyle ol diyen de yok ama obsesif takmış bir kere ablanın hayatını yaşamak istiyorum diyor

Tamam işte eniştenin yaşattığı gibi yaşatsın sizin aileye yakın olsun.

Aradaki tezati anlamadım. Olmamış bir erkek daha maalesef.

Kusura bakmayin lutfen ama cok aradiniz mi bunu?
Esinizin tedavi falan olup oyle toplum icine cikmasi lazim , su anlattiklariniz hic normal degil
Kendinize disaridan bakin ve buraya boyle bir konu acilmis ve okudugunuzu dusunun , sizce bu konuda normal tek birsey var mi?

Hep bu takıntılarından geldik bu hale zaten ailesine düşkünlüğne kılıf bulamadı bunları bahane ediyor

Hiç demediniz mi dengesize "gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır" diye..

Boşanma aşamasındayız demişsiniz ama bunu eşiniz bilmiyor galiba. Ki böyle saçma yaptırımlar uygulatmaya çalışıyor..

Diyorum ki bu hayatı yaşayan ablam yaşasam onun gibi yaşarım eniştem erkek onu niye örnek veriyorsun bana diyorum anlamıyor ki
Bizde erkekler boyle yasar isine gelirse bebisim deyin seni kapatmam yapacam falan diye de ekleyebilirsiniz. Kafalar 1500 yahu.

Zaten boşanma aşamasındaymışsınız. Ama tekrar birleşme durumunuz varsa bu konuda uzlaşma sağlanamaz gibi duruyor. Çünkü eşiniz enişteye çok takılmış nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…