- 7 Ağustos 2019
- 415
- 301
- 33
- 39
- Konu Sahibi Onceadalet
-
Evet varsa yoksa aile bireylerim.Herkes hayatından memnun ona öyle ol diyen de yok ama obsesif takmış bir kere ablanın hayatını yaşamak istiyorum diyorEşiniz kendi evliliğine odaklanmak yerine enişteye niye odaklanıyor? Deli midir nedir? Ona neymiş kimin nasıl yaşadığından? Boşanmanın son aşamasındayız demişsiniz. Gayet güzel bir yerdesiniz bence. Eşini kaybetmek istemeyen, evliliğini kurtarmak isteyen adamın ağzından böyle saçma sapan emrivaki cümleler duyamazsınız. Basın tekmeyi bu kapasitesiz hödüğe.
Diyorum ki bu hayatı yaşayan ablam yaşasam onun gibi yaşarım eniştem erkek onu niye örnek veriyorsun bana diyorum anlamıyor kiSiz de deyin ki “enistem nasil bizim aileye yakin yasiyorsa sen de oyle yasayacaksin”
Hep bu takıntılarından geldik bu hale zaten ailesine düşkünlüğne kılıf bulamadı bunları bahane ediyorBoşanma aşamasına gelmişsiniz bunları düşünmek için geç değil mi
Enişteye mi aşık nedir
Tövbe estağfurullah. Ablanı mı kıskanıyorEvet varsa yoksa aile bireylerim.Herkes hayatından memnun ona öyle ol diyen de yok ama obsesif takmış bir kere ablanın hayatını yaşamak istiyorum diyor
Hep bu takıntılarından geldik bu hale zaten ailesine düşkünlüğne kılıf bulamadı bunları bahane ediyor
Bizde erkekler boyle yasar isine gelirse bebisim deyinDiyorum ki bu hayatı yaşayan ablam yaşasam onun gibi yaşarım eniştem erkek onu niye örnek veriyorsun bana diyorum anlamıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?