Eniştemin hayatını yaşamak zorunda mıyım?

Evet varsa yoksa aile bireylerim.Herkes hayatından memnun ona öyle ol diyen de yok ama obsesif takmış bir kere ablanın hayatını yaşamak istiyorum diyor
Eniştenin yaşadığı hayattan bir şikayeti yok, e ondan (eşinizden) o hayatı yaşamasını isteyende yok. Kendince o hayatın kötü olduğunu düşünüyor ama size o hayatı yaşatmak için kendi ailesine yakın olmak istiyor.
Yok yok bu adam akılla düşünmüyor.
Düşündüğü ve yapmak istediği çok tutarsız. Rahatsız bu adam

Zaten boşanma aşamasına gelmişsiniz.Neyi soruyorsunuz. Sen de biliyorsun bu dayatmanin ne kadar saçma olduğunu. Kabul edecek değilsin herhalde.

İşine öyle geldiği için eşiniz böyle bir yol seçmiş ,aslında eniştenin sizin aileye gösterdiği yakınlığı sende benim aileme göstericen ,eşinizle terapiste gidin ,
Eşiniz enişteniz gibi sizin aileye değil kendi ailesine yakın durmak istiyor

Tövbe estagfurullah. Ne biçim bi zihniyet bu. Eniştenin hayatını değil ablanın hayatını yaşaman gerek sende ona dayat eniştem bizimkilere yakın yaşıyor sende bizimkilere yakın yaşamak zorundasın diye bak bakalım bi daha konuşuyor mu.
He boşanmak istiyorsa da asla tutma derim...

Ablanızın hayatını yaşamak istiyorsa, enişteniz gibi bir koca bulsun kendisine.
Eniştemin kadın versiyonuyla evlenmek istiyormuş demekki Evet kaybetme korkusu yok.Benim yaşayacağım hayat bu çünkü ben erkeğim diyerek çıkıyor işin içinden.Sona geldik zaten inceldiği yerden kopacak

Evet eniştemin hayatı sadece bahane öyle hayat yaşamak istiyor gerçekten onu tanıyor gibi yazdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…