Eniştemin sapıtması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bundan 6-7 ay önce yine arabasına bindiğimde: “İlaçlar cinsel isteğinde artış yaptı mı?” diye sormuştu durup dururken :( Başka bir yanlışını görmedim.
Bunu sordu ve siz devam mı ettiniz 6-7 aydır gitmeye .
Annenize anlatın teyzenize gidip kalma konusunda ısrar etmez artık

Bundan 6-7 ay önce yine arabasına bindiğimde: “İlaçlar cinsel isteğinde artış yaptı mı?” diye sormuştu durup dururken :( Başka bir yanlışını görmedim.
Yaa üzgünüm ama hikaye burda bana hiç geçmedi umarım sallıyorsunuzdur. İnanasm gelmiyor böyle bir muhabbete.
Biri bunu dese bırak arabasına binip evine gitmeye rehberimde ki yerine kadar siler atardım ve anlatırdım herkese küçük bir kız değilsiniz ki cekinesiinz

Yaş kaç?
Profilde boşandığınız yazıyor
Ayrılık süreci geçirdiğinize göre ne nedir az cok bilirsiniz eşinizden yediğiniz kazıklar sizi daha farklı bir siz yapmıştır
Düpedüz uğradığınız bu tacizi abla ve yeğene sorunca 20 li yaşlardasınız bakış açısıyla yaklaştım konuya ama en panter dönemde olmanjz gerekir
Fazla pasif davranmışsınız

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Arabadan insem tekrar ilçeye dönsem kime ne açıklamada bulunacaktım? Teyzeme kesinlikle anlatamam. Ayrıca o an dondum şaşkınlıktan.

Arabadan inip hastaneye gidip akşama teyzenize giderdiniz yine enişteyle muhatap olmazdınız. En kötü eve dönüp annenize anlatırdınız. Teyzenizle bu konuda yüzleşmenize gerek yok.
Ve bu muhabbetten sonra keşke yatılı gitmeyi bıraksaydınız. En azından şoförlüğünü istemeseydiniz.

Tövbe tövbe ya!
Cinsel istek yaptıysa kendide mi kullancakmış ayol onda istek yapsa n'olur?
Mutluluk çubuğu bile kurtarmaz artık onu.
Pislik ölüm korkusu da yok.
Gider ayak adrenalin arayışında

Sapık enişte yazınca ben de yaşınızı küçük sandım ama anneniz 82 yaşındaymış. Sizin yaşınız da 20-30 değildir. Şok oldunuz desem adam daha önce de belli etmiş kendini. Annenize anlatıp üzmeyin kanser tedavisi gören kadını. Herifin saçını başını yolmuyorsunuz ve eve kadar gidiyorsunuz. Hadi lafı kıvırır, yanlış söyledim sen yanlış anladın vs der ama direk dokunmuş size.

Ablanıza söylemeniz iyi olmuş, genç kızı varmış. Kimse gitmesin evlerine, teyzeniz sorunca söylersiniz ki bence zaten biliyordur. Bu sapık bir ay boyunca sizin gelmenizi beklemiyordur, vardır sağda solda vukuatı.

Herkese merhaba. 13 aydır bir sağlık sorunum nedeni ile doktor randevum için her ay bir geceliğine merkezde oturan teyzemin evine gidiyorum. Hastane il merkezinde, biz ilçede oturuyoruz. Teyzem eşiyle yaşıyor ve beni otogardan eniştem alıyor, doktora eniştem götürüyor.

Son gidişimde eniştem yine beni otogardan aldı, arabasına bindik. Direkt çenemi sıkarak: “Çok tatlısııın,” dedi. Elini çektikten sonra: “Yanaklarından öperken dudaklarından öpesim geliyor. Dudaklarından öpmek istesem izin verir misin?” diye sordu :( Hiçbir şey söyleyemedim ama yüzüm asılmış olacak ki: “Şimdi sen bana kızmışsındır, kızdın mı?” dedi. “Kızdım, sen benimle nasıl konuşuyorsun öyle,” dedim. “Şaka!” dedi ve arabasını çalıştırdı. Bu adam 77 yaşında.

Bu olayı ablama ve ablamın kızına anlattım. Ablam: “ Eniştemi arayıp senden uzak durması için tehdit etmelisin,” dedi ki bence bu çok saçma. Ablamın kızı: “Ben olsam direkt aileme anlatırdım,” dedi ama annem 82 yaşında kanser hastası.

Bir daha o eve gidemem. Yerimde olsanız ne yapardınız? Oraya bir daha gitmemek için nasıl bir bahane sunardınız? Teyzem de annem de teyzemlere gitmem konusunda çok ısrarcı.
konunuz bana geçmedi. Belli ki otuz yaş üstüsünüz ben orda kalmak istemiyorum deseniz kimse bişey diyemez. Adam aylar önce ilaçlar cinsel isteksizlik yapıyor mu diye soruyor siz tepki vermeyip tekrar adamla aynı ortama giriyorsunuz. Yerine oturmayan şeyler var.

Herkese merhaba. 13 aydır bir sağlık sorunum nedeni ile doktor randevum için her ay bir geceliğine merkezde oturan teyzemin evine gidiyorum. Hastane il merkezinde, biz ilçede oturuyoruz. Teyzem eşiyle yaşıyor ve beni otogardan eniştem alıyor, doktora eniştem götürüyor.

Son gidişimde eniştem yine beni otogardan aldı, arabasına bindik. Direkt çenemi sıkarak: “Çok tatlısııın,” dedi. Elini çektikten sonra: “Yanaklarından öperken dudaklarından öpesim geliyor. Dudaklarından öpmek istesem izin verir misin?” diye sordu :( Hiçbir şey söyleyemedim ama yüzüm asılmış olacak ki: “Şimdi sen bana kızmışsındır, kızdın mı?” dedi. “Kızdım, sen benimle nasıl konuşuyorsun öyle,” dedim. “Şaka!” dedi ve arabasını çalıştırdı. Bu adam 77 yaşında.

Bu olayı ablama ve ablamın kızına anlattım. Ablam: “ Eniştemi arayıp senden uzak durması için tehdit etmelisin,” dedi ki bence bu çok saçma. Ablamın kızı: “Ben olsam direkt aileme anlatırdım,” dedi ama annem 82 yaşında kanser hastası.

Bir daha o eve gidemem. Yerimde olsanız ne yapardınız? Oraya bir daha gitmemek için nasıl bir bahane sunardınız? Teyzem de annem de teyzemlere gitmem konusunda çok ısrarcı.
Niye sessiz kaldınız o an yüzüne gözüne tükürüp bir tokat sallasaydınız adi sapığa
Bir daha gitmeyin o eve
Utanmaz ahlaksız
Sinirlerimi zıplattı gece gece
Ailen de git diye ısrar ederse anlatın ne pislik olduğunu anlasınlar

Çok afedersiniz başka ne yanlışını görmeyi bekliyorsunuz.
kusura bakmayın ama adam tüpe düz size sarkıntılık yapıyor ve siz bu durumu çok normal karşılıyorsunuz.
Nefret ediyorum kendini böyle çaresiz ve ezik gösteren kadınlardan ağzını burnunu kırıp inecektin o arabadan isterse bütün dünya karşına dikilsin sana inanmasın insanın kendine bir saygısı olmalı

Aileniz size inanacaksa bir dakika bile beklemeyin, gidin herkese anlatın. Enişteniz inkar eder, teyzeniz de kocasının ne mal olduğunu biliyordur ama inanmamış gibi yapar ama en azından aile içinde bu bunağın foyası ortaya çıkar. Midem ağızıma geldi. Yeğeni sayılırsınız, nasıl bir sapıklık bu

Konu sahibi siz kaç yaşındasınız ve hastane işlerini kendiniz halledebilme imkanı varken neden o sapikla muhatap oluyorsun seni öpmek istemesi ve daha sonra cinsel İlaç konusunu sana açma cesaretini nereden buluyor o sapık?

Vay oe vay.. kendimi tutamıyorum ben artık. Ailene tabiki söyle annen kanser olsa da eniştenin azgınlığından fenalaşmaz merak etme. O pislik de demans falan değilse aile meclisinden dışlanmalı zaten!

Ay çok korkunççç. Niyetini o zamandan beri anlamamış olamazsınız dimi amaa.. buna rağmen hala nasıl onun arabasına binip evine gidebildiniz yaa olacaklardan Allah korusun🫤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X