- 1 Ocak 2022
- 5.873
- 22.238
- 298
- Konu Sahibi Serenaysss
-
Enişteye karısını şikayet etmenin neresi medenice,siz ce medenice hareket ne demek.Zor yerden sordum kabul......Aramadım medenıce mesaj attım o noktaya getırdı artık benı ve zerre pısman degılım
Enişteyi araya sokan sensin ve haksızsınkardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce
Hamile diye karismistir hassas bir dönem, kavga edeceksenizde bu ara etmeyin 1 ay kalmis diyorsunuz doğuma. Enistenizde korkmusturKız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
Senin şeytanlıgında az değil ya ne istiyorsun sen kocasıyla kardeşin kavga mı etsin ohh iyi yapmış kocası eşini tutmuşKız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
Aynı kardeş bu şartlarda eşini de doldurup sizin üzerinize salmış. Enişte de gaza gelmiş. Kendi canınız size acımıyor, enişte nasıl acısın, kardeşiniz zor biriyse o da zaten çekiyordur bu zorluğu merak etmeyin. Yanımda durmuyorsun demesin diye sizi harcamışAdamı aramadım mesaj attım medenıce “kardesımle aılevı meselelr yaşıyoruz ama ısın ıcınden çıkamıyoruz sen konuşur musun artık “ yazdım .bunun üzerine mesajı görüp önce kardesımı aramış sormak için,kardesımde o sıra acıtasyom yapıp ağlamaya başlamış bekarkende boyleydı en ufak şeyde cıglık kıyamet ortalığı velvereye verırdı .esıde onun ağlamasıyla bana geldı avazı çıktığı kadar bagırdı tehdıt ettı benı konuşturmadan telı yüzüme kapattı bu normal mı ? İnsanca konuşamazmıudı sence
adam karısıyla güzel anlaşıyor ki korumuş size karşı. demek ki ablanın problemi sadece seninle ve anne babanla.Ben Enıstemı aramadım medenıce mesaj attım esınle konuş dıye .kardesım yıllardır böyle bız ugrasıyoruz aksılıklerıyle en sonunda patladım eşı ılgılensın artık dıye düşünüp mesaj attım .yanı o uyarır oda yapmaz artık böyle şeyler dıye düşündüm amacım asla onları bırbırıne düşürmek degıldı ,ben böyle bırı dglm ama neler yasadıgımızı kardesımın neler yaptığını bılmıyorsunuz,bı anlatsam bana hak verceksınız.adam tabıkı karısını tutacak ben zaten benı tutsun dıye beklentım olmazdı mesele taraf tutmak degıl ama enıstem haklıysa bıle kendını haksız duruma düşürdü ,güzel bı dılle konuşmak varken ınsan baldıızına tehdıt edıp bagırır mı ? Herseyın bi uslubu var ,ben ona çok medenıce mesaj attım.ortalıgı karıştırmak gıbı derdım olsaydı yıllardır mesaj atamazmıydım sızce ? Neden bugün attım ? Çünkü artık patlama noktasına geldim! Benım kardesım hamılelıkten öncede böyleydi,hamıle dıye onu bahane edıp ağzımıza sıcıyor ,annemı babamı uzuyor,çok şey var bılmedıgınız ..ben zaten onunla mesafemı koymustum aylardır ama yıne rahat durmadı bır takım şeyler yapıp Annemı babamı benı üzdü bende haddını bıldırdım.hıc pısman degılım bugün olsa bugün yıne aynı davranırım . Hıcbırınız Objektıf yorum yapmamışsınız neden bılıyor musunuz ,bır ınsan kardesıyle kavga edebılır bugün küser yarın barışır ,haydı dıyelım enıste araya gırmek ıstedı ınsanın baldızını tehdıt edıp bagırması normal bır durum mu ? Normal bagırmak degıl ama aşırı bagırdı üstüne benı konuşturmadan bı derdımı anlatmama olay neden çıktı anlatmama ızın vermedı ben dınlemem dınlemıycem senındedı bagırdı yüzüme kapadı .bu normal mı Allah aşkına yapmayın ya
Enistenin araya girmesi mi sensin enisteyi araya sokan hayret birsey yaKız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
İyi de sen karıştırmışsın enişteyi.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusuKız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
Nereniz ince ise oradan kopabilirsiniz. Zira enişteyi işin içine sokan sizsiniz. Birde kırıldım diyorsunuz. Hamile kardeşinizi ağlattığınız için biraz vicdan azabı çekmeniz gerekir…Kız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?