Enıstemle bu sebebten kavga ettim sızce haksızmıyım kırılmakta ?

Hamile diye karismistir hassas bir dönem, kavga edeceksenizde bu ara etmeyin 1 ay kalmis diyorsunuz doğuma. Enistenizde korkmustur

Senin şeytanlıgında az değil ya ne istiyorsun sen kocasıyla kardeşin kavga mı etsin ohh iyi yapmış kocası eşini tutmuş

Aynı kardeş bu şartlarda eşini de doldurup sizin üzerinize salmış. Enişte de gaza gelmiş. Kendi canınız size acımıyor, enişte nasıl acısın, kardeşiniz zor biriyse o da zaten çekiyordur bu zorluğu merak etmeyin. Yanımda durmuyorsun demesin diye sizi harcamış

Siz karnı burnunda ve muhtemelen ailedeki tek aklı başında kardeşinizle uğraşacağınıza gidin Erzurum İspir'li koca araştırması yapın Allah aşkına düşün kızın yakasından,
kardeşler arasında tartışma olursa niye koşa koşa eşine yetiştirdiniz, bu arada enişte haklıyken haksız duruma falan düşmemiş bir güzel haddinizi bildirmiş, iyi etmiş.

adam karısıyla güzel anlaşıyor ki korumuş size karşı. demek ki ablanın problemi sadece seninle ve anne babanla.
sonuç olarak sen mesaj atmasan o da arayıp bağırmayacaktı.
yazdığın cümlelerde de tehditlik bir durum yok.
öyle kardeşler barışıra da çok güvenme.

Son düzenleme:
Enistenin araya girmesi mi sensin enisteyi araya sokan hayret birsey ya

İyi de sen karıştırmışsın enişteyi.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Nereniz ince ise oradan kopabilirsiniz. Zira enişteyi işin içine sokan sizsiniz. Birde kırıldım diyorsunuz. Hamile kardeşinizi ağlattığınız için biraz vicdan azabı çekmeniz gerekir…

Belki günahınızi alıyorum ama nedense kardeşiniz ve eşini sessiz mülayim kendi halinde insanlar olup sizin de kardeşinizi çekemeyip kendi kendinizi yediğinizi düşündüm bir an öyle canlandı kafamda. Adama helal olsun insan eşini üzene böyle haddini bildirmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…