- 3 Eylül 2018
- 9.394
- 50.248
- 548
- Konu Sahibi Serenaysss
-
Belki karısına da söyledi karışma kendi işine bak dedi bilemeyiz. Mesaj atmak saçma bence biraz çocukça olmuş. Adamın sana bağırması da saçma ama bunlara fırsatı sen vermişsin. Hem adama şikayet ediyorsun hem kardeşler arasına girdi diyorsun. Bak kaç kişi aynı şeyi yazdı adamı dahil etmeyecektin o zaman. Kardeşin söylediğin gibi çekilmez biriyse belki kocası da baş edemiyor adam ne yapsın bir de o yönden düşün.Bunun ezdırıp ezdırmenekle alakası yok canım Benım .onun eşı evlı olduğu halde Bızım evımıde mudahele edıyor huzursuz edıyor Annemı babamı benı sureklı Bızle ugrasıyor ıssız gbı ve bunu yıllardır cekıyoruz bu belayı dusuneblyomusun.ben enısteyı degılde kımı araya sokacajtım sen soyle artık kocası konuşsun ılgılensın bunla dıye düşündüm .karısına evet oturuo ayar vermesı şart degıl ama düzgün üslupla konusabılırdı degıl mı “ sen karışma etme dıyebılırdı ılla kulağını cekmesı şart degılkı.kardes Benım kardesım atsan atılmaz satsan satılmaz malesef kardeslerımızı secemıyoruz hayatta ama herkesin sabrı var hayatta ömrümüzü yedi bızım yıllardır en sonunda patladım sen soyle ne yapmalıydım
Ben ağlatmadım o kendı kendıne ağladı hem ayranım dökülmesin hem g.. anladın gerısını.umdugum etkı dıye bırsey yok sadece esıyle sakince konuşsun alsın başımızdan ıstedım.ne olursa olsun ınsan baldızını tehdıt etmez o kadar fazla bagırmaz ,o Benım kardesım yarın oburgun bız barışsak enıste kötü kalacak ısteEniste araya girmek istememis ki. Siz sokmussunuz. Sanki adam kendiliğinden mudahil olmus gibi davraniyorsunuz.
Ayrica karni burnunda hamile karisini aglatan kardesine bagirir da adam. Soz hakkini siz vermissiniz. Siz umduğunuz etkiyi yaratamadiniz diye sinirlisiniz.
Yıllardır durmadı bıtmedı seytanlıkları Hangı bırınınsolım vukuatı cokEnişteye mesaj attıracak kadar ne yaptı ki mesela ? Bir tane örnek verebilirseniz daha açık olur.
İşte birini söyle, ve madem bu kadar şeytan arana mesafe koy kocasına şikayet etmek yerineYıllardır durmadı bıtmedı seytanlıkları Hangı bırınınsolım vukuatı cok
Sizinle iyi olmak gibi bir derdi olduğunu sanmiyorum adamin. Karisini sikayet etmissiniz, karisi hakli veya haksiz aglamis adami doldurmus, o da karisini korumuş. Siz onun hakkinda ne dusunuyorsaniz o da sizin hakkınızda onu dusunuyor muhtemelen.Ben ağlatmadım o kendı kendıne ağladı hem ayranım dökülmesin hem g.. anladın gerısını.umdugum etkı dıye bırsey yok sadece esıyle sakince konuşsun alsın başımızdan ıstedım.ne olursa olsun ınsan baldızını tehdıt etmez o kadar fazla bagırmaz ,o Benım kardesım yarın oburgun bız barışsak enıste kötü kalacak ıste
Ne mesela?Yıllardır durmadı bıtmedı seytanlıkları Hangı bırınınsolım vukuatı cok
Ya mesafe aylardır mesafelıyız zaten koyduk çoktan mesafeyı ama o mesafeye uymuyor munzurluklarına devam edıyor ıste rahat durmuyor kıİşte birini söyle, ve madem bu kadar şeytan arana mesafe koy kocasına şikayet etmek yerine
Somut bir örnek ver diyoruzYa mesafe aylardır mesafelıyız zaten koyduk çoktan mesafeyı ama o mesafeye uymuyor munzurluklarına devam edıyor ıste rahat durmuyor kı
Mal mülk para olayı mı? Çünkü bunların dışında muhatap olma zorunluluğu yok. Herkes yetişkin çocuk değil, istemiyorsanız annenize geldikleri gün evde olmazsınız veya evine gitmezsiniz. Enişteme şikayet ettim, kızabilir ama dövemez. Hangi kelimeleri kullanıp kızabilir onu da yazdınız mı mesajda? Ataerkil kafadasınız, erkek kadın rolleri var kafanızda. Devamlı gezelim yiyelim içelim ama hesabı hep erkek ödesin veya kadınlar uslu durmadı mı kocaları terbiye etsin diyen birine hak verebilmem mümkün değil. Bir insan kardeşim bile olsa bana yıllarca şeytanlık yapamaz. Görüşmem karşılaşmam ya da aynı ortamdaysam merhaba der geçerim. 8 aylık hamile üstelik, kocasıyla şiddetli kavga etse erken doğum yapsa ne olacaktı? Komplikasyon yaşansa bebeğe bir şey olsa vicdan azabı çekmekten de mi korkmadınız?Yıllardır durmadı bıtmedı seytanlıkları Hangı bırınınsolım vukuatı cok
Elle tutulur bir neden yok anladığım kadarıyla. Olsa sayfa sayfa dökerdi. Standart ağız kavgası.Somut bir örnek ver diyoruz
Üye uçmuş ne alakaElle tutulur bir neden yok anladığım kadarıyla. Olsa sayfa sayfa dökerdi. Standart ağız kavgası.
Ağzına s... gibi cevaplar veriyordu üsluptan uçurdular bence.Üye uçmuş ne alaka
OlabilirAğzına s... gibi cevaplar veriyordu üsluptan uçurdular bence.
İyi yapmış enişteKız kardesım hamıle 1 ay var doğumuna. ama kendısı normaldede karakter olarak gecımı çok zor bırısı. cok takıntılı ve cevresını huzursuz eden bırısı. son zamanlarda yaşadığımız tadsızlıklardan dolayı vhatsap uzerınden tartıştık. sonra bende esıne mesaj attım “esınle konuşur musun artık başa çıkamıyoruz “ gıbısınden. oda kardesımı aramış kardesımde o sıra baya bı aglıyormuş tartıştık dıye. bu sefer enıstemde annemı aramış “kızına soyle sakın bıdaha karıma mesaj atmasın yoksa çok kötü şeyler olacak” demıs. bende bunu duyunca kendısını aradım , benı telefonda dinlemeden konuşturmadan tehdıt ettı “ bıdaha karıma mesaj atarsan bilmem ne senı uyarıyorum falan , ben dınlemem kımseyı ben esıme bakarım , sen hamıle kızı Nıye üzüyorsun gıbısınden konuştu. ama hamıle olduğu halde rahat durmuyor sureklı seytanlık pesınde karısı , dınlemedı kı anlatamadım.. kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…o kadar kırıldım kı Kardesımede enıstemede günüm zehır oldu
Karıştıran siz değil misiniz?kardeşler arasında kavga olur bugün küser yarın barışır ama enıstenın araya gırmesı karışması normal mı sizce…
Aynı mesajı 40 kere atmanın mantığı ne? Sizin aksinize biz bir kere okuyup anlayabiliyoruz.Buradan bile takıntılı,inat aynı şeyleri sürekli tekrar eden ,hatasını asla kabullenmeye biri olduğunuz açıkça belli.Hamile kadından uzak durun....Hamıle dıye sureklı seytanlık yapıyorsa Pekı ? Bu alttan almış halim yıllardır aılece alttan alıyoruz bu bas belssını en sonunda dayanamadım esıne soledım konuşsun dıye bize satasmasın dıye ne var bunda.tamam kızmış olabılır ama kızmanında bı adabı var dımı , ınsan baldızına avazı çıktığı kadar bagırıp tehdıt eder mı ayıp degıl mı bu kadarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?