Enıstemle bu sebebten kavga ettim sızce haksızmıyım kırılmakta ?

Belki karısına da söyledi karışma kendi işine bak dedi bilemeyiz. Mesaj atmak saçma bence biraz çocukça olmuş. Adamın sana bağırması da saçma ama bunlara fırsatı sen vermişsin. Hem adama şikayet ediyorsun hem kardeşler arasına girdi diyorsun. Bak kaç kişi aynı şeyi yazdı adamı dahil etmeyecektin o zaman. Kardeşin söylediğin gibi çekilmez biriyse belki kocası da baş edemiyor adam ne yapsın bir de o yönden düşün.

Ben ağlatmadım o kendı kendıne ağladı hem ayranım dökülmesin hem g.. anladın gerısını.umdugum etkı dıye bırsey yok sadece esıyle sakince konuşsun alsın başımızdan ıstedım.ne olursa olsun ınsan baldızını tehdıt etmez o kadar fazla bagırmaz ,o Benım kardesım yarın oburgun bız barışsak enıste kötü kalacak ıste

Sizinle iyi olmak gibi bir derdi olduğunu sanmiyorum adamin. Karisini sikayet etmissiniz, karisi hakli veya haksiz aglamis adami doldurmus, o da karisini korumuş. Siz onun hakkinda ne dusunuyorsaniz o da sizin hakkınızda onu dusunuyor muhtemelen.

Madem biz kardesiz yarin obur gun barisiriz diyorsunuz, o zaman meseleyi aile disina aksettirmeyeceksiniz.

Yıllardır durmadı bıtmedı seytanlıkları Hangı bırınınsolım vukuatı cok
Mal mülk para olayı mı? Çünkü bunların dışında muhatap olma zorunluluğu yok. Herkes yetişkin çocuk değil, istemiyorsanız annenize geldikleri gün evde olmazsınız veya evine gitmezsiniz. Enişteme şikayet ettim, kızabilir ama dövemez. Hangi kelimeleri kullanıp kızabilir onu da yazdınız mı mesajda? Ataerkil kafadasınız, erkek kadın rolleri var kafanızda. Devamlı gezelim yiyelim içelim ama hesabı hep erkek ödesin veya kadınlar uslu durmadı mı kocaları terbiye etsin diyen birine hak verebilmem mümkün değil. Bir insan kardeşim bile olsa bana yıllarca şeytanlık yapamaz. Görüşmem karşılaşmam ya da aynı ortamdaysam merhaba der geçerim. 8 aylık hamile üstelik, kocasıyla şiddetli kavga etse erken doğum yapsa ne olacaktı? Komplikasyon yaşansa bebeğe bir şey olsa vicdan azabı çekmekten de mi korkmadınız?

Ay kıyamam günün zehir mi oldu helal olsun enişteye. Siz zaten karakterinizi belli etmişsiniz hamile kadına şeytanlık peşinde takıntılı geçimsiz vs diye burda sallayarak. İyi olmuş elinizde patlamış olay. Ders alırsınız umarım

Benim esim de ayni tavri alirdi muhtemelen. Her es boyle davranirki. Ne bekliyodun? Sen sikayet edeceksin, o da gidip karisini mi uyaracak? Karisini aglarken gorunce daha da cildirmistir adam. Bakin ben hoslanmadigim insanlarla gorusmem. Kesin cozum. Yani tartismam, ikna etmeye cabalamam, kavga hic etmem, sadece uzak dururum. Size de tavsiye ederim. Birbirinizden hoslanmiyorsaniz uzak durun, yuzeyzel bi iliskiniz olsun yeter.

İyi yapmış enişte

Sizin gibi kardeş düşman başına. Karı kocayı birbirine düşürmeye çalışmışsınız ama elinizde patlamış. Enişteyede bravo tebrik ettim vermiş ağzınızın payını.

Haklı bile olsanız kardeşinizi enişteye şikayet etme hakkı yok.

Birde nerde geçimsiz insan varsa hep çevresini "zor karakter" diye tanımlıyor.

Aynı mesajı 40 kere atmanın mantığı ne? Sizin aksinize biz bir kere okuyup anlayabiliyoruz.Buradan bile takıntılı,inat aynı şeyleri sürekli tekrar eden ,hatasını asla kabullenmeye biri olduğunuz açıkça belli.Hamile kadından uzak durun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…