- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi Pati12sever
Mesajı da silmiş. Keşke silmeseydin ileride bir şey olsa savunman yok dedim
silinen mesajlar geri getirilebiliyor diye biliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajı da silmiş. Keşke silmeseydin ileride bir şey olsa savunman yok dedim
Arkadaşım teyzesinin kızıyla bir yerlere gitmiş. Eniştesi kızına mesaj atmaktansa arkadaşıma mesaj atmış "paranız var değil mi" falan demiş .Arkadaşın susarsa bu şerefsiz daha da cesaretlenir. Sinmesin, annesine anlatsın. Allah korusun daha kotu seylerle karşı karşıya gelip yıllarca onun yarattığı çöküntüyu atlatmaya çalışmak daha mı iyi? Bulsun cezasını adi herif. Kızı yaşında birine sarkmak hem de eniştesiyken, bu kadar kolay olmamalı.
Öyle mi nasıl oluyor kisilinen mesajlar geri getirilebiliyor diye biliyorum.
Herkese söylicem diyerek adamı korkutsun sonrada heryerden engellesinBir daha gitmeyeceğim o eve falan dedi ama yıllardır hiç böyle bir şey yoktu. İlk defa olmuş arkadaşım çok mutsuz. Onun bir suçu yok ama kendini kötü hissediyor
İşte ben de onu dedim haklıyken haksız olacaksın söyle annene dedim de söyleyemem diyorMesajı hiçbir şekilde silmesin, numarasının göründüğü bir şekilde ekran görüntüsünü de alıp yedeklesin. Hiçbir şekilde de bir daha yan yana gelmemeye, iletişim kurmamaya çalışsın bu kişiyle. Ailesinden bir kişiye söylemesi ilerde yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçebilir, Allah korusun bu kişi, iftira da atabilir arkadaşınıza hiç belli olmaz. Allah korusun böyle ahlaksız, karaktersiz insanlardan.
Midem bulanıyor şu an ya. Allah bin türlü belasını versin böyle mahluklarin. Pis sapikArkadaşım teyzesinin kızıyla bir yerlere gitmiş. Eniştesi kızına mesaj atmaktansa arkadaşıma mesaj atmış "paranız var değil mi" falan demiş .
Teyzesi daha yeni doğum yaptıValla korkulacak bir şey yok. İki ucu b.klu değnek de değil. Direk aile içi cinsel taciz. Mesajı kanıt göstererek şikâyet etmeli arkadaşınız. Silinen mesaj da geri getiriliyor bildiğim kadarıyla. Teyzem böyle bir adamı savunur ya da onunla evli kalırsa teyzemi de silerim ben. Kim ne derse desin, bu olay adli mercilere taşınmalı. Yoksa sustuğu için küstahlaşır pislik herif. Kimbilir ailede başkalarına da yapmıştır bunu. Hepsi ortaya çıkar bir bir zaten. Yeter ki şikâyet edip süreci başlatsın.
Kesinlikle. Öyle davranan bir insan suçunu kabul etmez illakiBen Allah korusun böyle bir şey yaşasam, ortalık karışsın bir zahmet.
Ama mesajı silmiş.. keşke yapmasaydı. Şimdi kız söylediğinde ne olacağını söyliyim: Yalan söylüyor, o buraya geldiğinde bana kur yaptı bla bla bla...
O da olabilirHerkese söylicem diyerek adamı korkutsun sonrada heryerden engellesin
Ben olsam herkese söylerdim. Yani sonuçta benim ayıplanacagim bir şey ortada .ama arkadaşım öyle düşünmüyor işteSusmak ya da korkmak yok.Rezil etsin bence.
Kendisini böyle bir stresle, sıkıntıyla uğraşmak zorunda bırakması çok yanlış arkadaşınızın. Bu insan arkadaşınızın sessiz kalmasını fırsat bilerek istismar edebilir, iftira atabilir, tehdit edebilir ilerleyen zamanlarda. Buna izin vermemeli sessiz kalıp da. Normal bir durum değil bu. Hiçbir şekilde iletişime geçmesin arkadaşınız, engellesin her yerden. Tek başına böyle bir şeyle mücadele etmesi çok zor arkadaşınızın. Allah korusun bu kötü insandan arkadaşınızı.İşte ben de onu dedim haklıyken haksız olacaksın söyle annene dedim de söyleyemem diyor
Çok yakın değiller evlerine gitmedikce görmez zaten ama annesi bilmeli en azindanKiz arkadasin hicbir sekilde enisteyle yanliz kalmasin. Annesinede anlatmali bence susmamali
Olsun. Sapık bir kocayla yaşamanın bahanesi var mı? Adam yarın öbür gün kendi çocuğuna da hâllenirse!!! Ya da birine tecavüz ederse “neden o zaman şikâyet etmedim bu pisliği, etseydim bunu yapamazdı” demeyecek mi?Teyzesi daha yeni doğum yaptı![]()
Amiiin Allah korusunKendisini böyle bir stresle, sıkıntıyla uğraşmak zorunda bırakması çok yanlış arkadaşınızın. Bu insan arkadaşınızın sessiz kalmasını fırsat bilerek istismar edebilir, iftira atabilir, tehdit edebilir ilerleyen zamanlarda. Buna izin vermemeli sessiz kalıp da. Normal bir durum değil bu. Hiçbir şekilde iletişime geçmesin arkadaşınız, engellesin her yerden. Tek başına böyle bir şeyle mücadele etmesi çok zor arkadaşınızın. Allah korusun bu kötü insandan arkadaşınızı.
Kesinlikle onun pişmanlığıyla yaşayacak o zamanOlsun. Sapık bir kocayla yaşamanın bahanesi var mı? Adam yarın öbür gün kendi çocuğuna da hâllenirse!!! Ya da birine tecavüz ederse “neden o zaman şikâyet etmedim bu pisliği, etseydim bunu yapamazdı” demeyecek mi?