Enteresan bir yurtdışı ülkesinde projeye gitmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mardin Göbeklitepe?
Mardin :deli:
Asıl cahil ve rezil olan sizsiniz ki daha Göbeklitepe nerede bilmiyorsunuz. Tutturmuş gidiyor bi Mardin :KK70:

Göbeklitepe ya da Göbekli Tepe, Şanlıurfa il merkezinin yaklaşık olarak 22 km. kuzeydoğusunda, Örencik Köyü yakınlarında[3] yer alan dünyanın bilinen en eski kült yapılar topluluğudur.

bir araştır google dan rezil oldun zaten :KK70:

insanların konularına gelip saçma sapan ayar vermeye çalışan tiplere hayır :bicak:

Keşke yazmasaymışsınız kızlar ya, pisi pisine gittiniz, kıyamam :olamaz:

Merhaba.... :)

Üçü de birbirinden eşsiz hikayelere sahip..

Ben olsaaam,, karar veremezdim.. Ama Hindistan'a gidip önce bir meditasyonla başlardım işe.. ( Kendini tanımak önemli) Sonra her ne kadar ters olsa da Peru'ya ulaşırdım.. Bir kabileye katılır.. Hayat mücadelesini bir de eski çağlarda olduğu gibi deneyimlerdim.. Sonra versin elini Şamanlık.. :-)

Tabi bunlar olurken, lisanslı değilde kendi ruhumda profesör olurdum..
:KK37:

Dur bakıyorum hemen

Ben severim Hint mutfağını da :KK53:

Görünüşe göre sitede Hint kültürünü seven bir tek ben varım :KK70:

Yok yüksek lisans & doktorada da mümkün.
Hatta yapacağım da tekrar fırsatını bulursam :KK53:
Bir de artık sadece Avrupada değil dünya genelinde geçerli.
Önceden erasmus mundus & bilateral gibi kollarla dünyaya yayılıyordu
Artık Erasmus + var dünya genelinde geçerli olan
Bir de free mover denen bir olay var
Yani okula bağlı olmadan da gidiliyor
Ancak dediğim gibi ben istemiyorum, Avrupaya zaten seneye gideceğim
Daha farklı bir deneyim olsun istiyorum bu kez

Peki yemek işini nasıl hallediyorsunuz? :KK70: Tek merak ettiğim bu, bir de facebook whatsapp falan yokmuş diye duydum orada : /

Evet evet, geçen sene gittim, Erasmusla gittim çok zevkliydi hep o günler ya
Zaten tadına doyamadığım için sürekli böyle bir gezme + okuma yolu arıyorum, seneye de Avrupaya gidiyorum :KK70: :KK73:
Çok teşekkürler ^-^
Yemek işinde sorunumuz yok. Herşeyden önce çin mutfağı harika bir mutfak. Tercihim çin yemeklerinden yana. Ama eğer shanghai da yaşarsanız binlerce değişik restaurant alternatifiniz var. Evime 5 dk mesafede barlar sokağı var. İçinde alman,hint,belçika,amerikan,thai,japon,meksika,brezilya,yunan rest vs.var. Sadece bu yerde bile yüzlerce alternatif var. Shanghai da 7 tane türk restaurantı var:) yemekten yana sorun olmaz. Evet çinde Facebook,google vs. yasak. Ama sorun yok ,yabancılar için vpn kullanımı serbest. Vpn ile kullanıyoruz hepsini. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu arada bende Hindistanı tavsiye edemeyeceğim. Gerçekten çok pis. Bazıları çini de pis buluyor ama sanırım onlar Hindistanı görmeyenler ;)hoşçakalın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X