Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇÜnkü kokuyor.![]()
Mardin
Göbeklitepe
Alman arkeoglar hayatlarını orda harcadı.
Kazılar devam ediyor, güncel belgeselleri mevcut.
Araştır, azcık insanlık tarihi konusunda bilgi edinirsin en azından.
Yurtdışına çıkıp, hesap işlemleriyle uğraşmana da gerek kalmaz.
Mardin güvenli, çünkü arkeolojik kazılar var![]()
Meksika'ya gel :))
su aralar bir kadin gazeteci-yazar esi yuzunden turkiye hindistan arasi mekik dokuyor. fotograflarina baktikca ben hasta oluyorum. hindistan'i listenden cikarmani tavsiye ederim. yurtdisinda yasiyorum, iki hintli arkadasim ailelerini ziyaret icin farkli zamanlarda hindistan'a gittiler, ikisi de hasta oldu. birisi 1 ay hastanede yatti. digeri 1 haftadir hasta, ne zaman duzelir bilemiyorum. bunlar 40'li yaslarda kadinlar, orada dogup buyumusler ve 15 yildir baska bir ulkede yasiyorlar.
diger ulkeler hakkinda bilgim yok, yanlis yonlendirmek istemem. hayirlisi olsun.
Yok değilim de, bize yakın diye şeettim, benimsedim.Bakalım gönderdim CVmi ne çıkacak merak ediyorum
Çok yakın
Daha uzak olsun
Ayrıca Türk kültürü zaten o her zaman gidilir Mardine
Olsa hemen, yine çok ilgimi çeken bir ülke :)
Ama yoktu malesef şu anlık
Bu arada "gel" derken hayırdır sen Meksida mısın şu an![]()
Ya bu Hintliler cidden kokuyor. Yemeklerinin baharatı çok pis kokuyor ve üstlerine siniyor onu biliyorum da, hijyen bakımından tanımıyorum onları. Ama hep merak etmişimdir, Hindistan da ülke olarak bu kadar kötü kokuyor mudur diye insanlarından ötürü. Ben Hindistan için risk alamazdım ya, al sareni evde giy hevesini al. :)
Yok değilim de, bize yakın diye şeettim, benimsedim.bir de belki hatırlıyorsundur, İspanyolca'ya ve Meksika'ya çok ilgi duyuyorum. 2 kere gittim, yine gitmek istiyorum. Böyle şehirlerini keşfetmek, dillerini öğrenmek...
![]()
Mardin Göbeklitepe
Bir araştır Google'dan rezil oldun zaten.
İlk insanın bulunduğu yer, ilk uygarlık
Mayaları önersem uçarak gidersin, çünkü Güney Amerika'da
Sen yurt içinde kal bence, bu cahillikle açılma başka kıtalara, çünkü afallarsın
Hakaret etmedim, iyi niyetimle yorumumu yazdım.
Acaba derdin ne? Anlatsana birazMardin Göbeklitepe
Sen yurt içinde kal bence, bu cahillikle açılma başka kıtalara, çünkü afallarsın
Acaba derdin ne? Anlatsana biraz![]()
Ayrıca ben kibledim bayılırım senin gibileri kiblemeyeMardin Göbeklitepe
Hahaha şimdiye kadar birkaç hintli tanıdım kokmuyorlardı, bir tanesiyle baya yakındık zaten biliyorsundur
Ama bir kez oldu o kokuyu aldım, önümden geçiyorlarmış sonradan anladım kokunun onlardan geldiğini :)
Bu arada Meksika da çok tehlikeli diyorlar, bilemiyorum mesela Amerikan büyükelçiliğinin yayınladığı bu bölgelerle ilgili uyarılar vardı ya. Her ülkeye yazı yazmışlar Meksikaya harita çıkartmış adamlar tek tek![]()
Fazla libidoAcaba derdin ne? Anlatsana biraz![]()
Ay ben gitmek istemezdim oraya kesip atarlar bir köşeye, veya sadece kesip atsalar kim bilir başına neler gelirEvet, Meksika suç oranının yüksek olduğu tehlikeli bir ülke. Doğruya doğru. Ama Şahsen ben 3. dünya ülkelerine meraklı olduğum için hala sempati duyabiliyorum. :)
Kültürünüz nedir? Oryantalist misiniz yoksa red kit?Çok iyi niyetliymiş yorumunuz
Sorununuz nedir bilmiyorum ancak rezil olduğumu düşünmüyorum
Ee yani insanların ilk yaşadığı yerse napayım? Bilmediğimi nereden anladınız bilmiyorum ama benim istediğim yurt içi değil.
Ben tamamen farklı bir kültüre maruz kalmak, keşfetmek istiyorum
Neyse ne herkes anladı zaten, uğraşmayın benimle
Yok yahu fazla libido değildir o olsa olsa egodur, kendini kaf dağında sanmaktırFazla libido
Bundan yedi sene önce universite son sınıftayken Aiesec sinavina girmis başarılı olmustum. Mumbai'de yanlis hatirlamiyorsam Dell firmasinda uc aylik bir stajdi. Ama babam korktugu icin göndermedi oraya. Hala icimde sizidir inanin. Simdiki aklim olsa dinlemez giderdim.
Bu arada Tayland cok cok guzel bir ulke. Phuket ve adalar ayri dunya zaten de ben Bangkok'u da cok sevmistim. Dediğiniz gibi Avrupa Abd daha kolay noktalar...
Yerinizde olsam ama Hindistan ama Singapur mutlaka giderdim bir yere. Erasmus ogrencisiydim on yil gecti uzerinden ama hala özlüyorum o zamanlari...
Evet, Meksika suç oranının yüksek olduğu tehlikeli bir ülke. Doğruya doğru. Ama Şahsen ben 3. dünya ülkelerine meraklı olduğum için hala sempati duyabiliyorum. :)
Ay ben gitmek istemezdim oraya kesip atarlar bir köşeye, veya sadece kesip atsalar kim bilir başına neler gelir![]()