Enteresan kıyafetlerss İNDİRİMMSS 10.cu sayfaya gel

esniyo esniyo beyaz da az dar olur iri gögüse olmaz sagndan solundan çıkar yazlık zaten çogu elbise olarak kullanılabilir.kısa kot şortla vs

Tamam ikisini aklımda şuan..Yeni eklemelerini bekliyorum..

Ah ajans..Ne vardı bu kadar zayıf olacak, şöyle 40 beden olsaydın ne vardı

Canım 15 ve 16 nın bedenleri ve fiyatları nedir? beyaz elbisenin sırt kısmı esnek mi? iç gösterir mi bir de

Hepsi çok güzel ürünlerinin..Ama diğerleri benim bedenim değil belli

öncelikle teşekkürler . 15 -16 tişörtlerden bahsediyorsun sanırım. ikiside collezione marka kemik rengi olan m beden siyah s beden fakat ölçünce üst üste siyah daha büyük :)tarzından olsa gerek. siyahın pullarının rengi garip çıkmış daha hoş gözüküyor normalde .beyaz elbise m beden adil ışık önünde süsü vardı kurdale artık yok:)nerde evdemi degilmi onuda bilmiyorum ondan orasını çektim birdaha .altında 2 kat astar kullanmışlar elbisenin eteğiyle 3 kat oluyor. ben kullandım 1 ,2 kere sorun yok fakat üstü için birşey diyemem üstü gösteriyor ne giysen:)ona ayarlı giymiştim bende kemik rengi tişört:2,5 siyah:3,5 lira beyaz elbisede 5 tl .

gri transparan deri görünümlü taşlı üst bede yazmıyor 38 kalıba az büyük üstü dolgun olanlarda çok daha hoş olur-7tl
kadife yılan derisi görünümlü yandan fermuarlı tulum 38 bedenden az büyük-11tl
bakır rengi kol kısmı bol modelli gömlek 2 beden-4tl
india işi transparan cebli şalvar pantolon standtr beden 38 kalıba az büyük-9tl
kot görünümlü yanfan fermuarlı şalvar etek görünümlü kendinden kemerli elbise 42 beden-6tl
beyaz puantiyeli ön arkada kurdale detaylı triko kazak stndrt 2 yazıyr 38 bedene rahat oluyo-5tl
siyah önü püsküllü askılı tercihen kesilipde kullanılabilir çıkmyor çünkü pileli etekli yndn fermuarlı elbise 36beden yazıyr 38e raht olur-7tl
üstü bol duran altı oturan cebli elbise-7tl
beyaz adil ışık m beden elbise yandan fermuarlı altı 3 kat astarlı üstü astarsız elbise önündeki süsü düştügü için-5tl
eskitmeli kot etek 40 beden-6 tl
beyaz önünde dantelden kurdale süslü tişört 40 bedene kdr olur-2,5tl
koyu gri 40 bedene kdr olur tişört-2tl
gri cebli şalvar pantolon 40 beden-6 tl
beyaz önü açılan askılı blüz -2 tl
kemik rengi m beden tişört-2,5 tl
siyah önü minik pulla yazılmış tişört sbeden fakat daha büyük-3,5 tl
koyu tonda leopar desenli fırfrılı kollu beli büzgülü üst s beden 38e rahat olur-5tl
kuru kafa tişört 38e az büyük-1tl
beyaz simli yıldızlı tişört38e az büyük-1tl
leopar desenli boyundan baglamlı şalvar görünümlü tulum stndrt beden 38e olur-13 tl

elbise o evet etek altı cebli küçük bi zincir detayı var.giyilmedi desek yeri hatırlamıyorum bile onu kıyafetlerimi didiklerken gördümcolleziondan almıştım 7 tl fiyatı isterseniz 2 kıyafet daha begenin tişört hediye ediyorum.

gül desenli etek ucu ve önünde dantelli elbiseye Talibim. Tunik olarak giyebiliyormuyuz tam olarak bedeni nedir ?

gül desenli etek ucu ve önünde dantelli elbiseye Talibim. Tunik olarak giyebiliyormuyuz tam olarak bedeni nedir ?

mesajınızı yeni gördüm.elbise bedeni 38e rahat olur 40 bedeni kasar herhalde biraz diz üstü o kadar kısa bi elbise degil.yakasında kurdalesi var omuzlara düşürüp daraltmaya yarayan dahada görsellik katıyor kıyafete.

Normalde 38 bedenim ama bazen 40 ta olabiliyor bana kararsız kaldım şimdi....

garaj denim 28-32 beden bol paça kot-8tl
collezion 29-32 beden dar paça eskitmeli kot-8tl
collezion 29-32beden dar paça eskitmeli kot-8 tl
collezion bahçıvan dar paça 29-32 kot-8tl
collezion 29-32 normal paça eskitmeli kot-8tl
ıcej 30 beden bol cebli şort-7tl
taytlar 3 PARÇA ALANA 1 TAYT HEDİYE YADA TİŞÖRT
rodi çift yönlü cebli deniz şortu 40 beden-4 tl
batman figürü işlemeli önü full pullu tişört-2,5 tl
beyaz kolları lastikli yakasında organze tül detaylı tişört-2,5 tl
collezion m beden uzun tişört-2,5 tl
uzun kollu üst m beden -2,5 tl
açık yeşil yarasa kol sarı simli çiçekli detaylı tişört-2,5 tl
yelken baskılı çizgili tişört-2,5 tl
kırmızı straplez yandan kesim üst-2,5 tl
saks mavisi kolları gül desenli kumaştan arkadan baglamalı üst-6 tl
beyaz straplez boyundan baglamalı taşlı dökümlü üst-6 tl
collezion koyu yeşil leopar desen tunik yada elbisede olur s beden-7tl
saks mavi denizci dügmeli üst-5 tl
ekru rengi kendinden pileli taş dügmeli kolları fırfırlı gmlek -5tl
gri sırtı dantelli üst-4tl
gri dantel görünümlü transparan tişört-2,5 tl
uzun kollu çıtçıtlı dantel kumaştan az bi transparanlıgıda var etiketli-5 tl
lacivert sırtı dantelli üst-4 tl

sen işleri büyütmüşsün dolapta kıyafet kalmayacak yakında:) rodi şort çok güzelmiş birde sırtı dantelli hırkalar..olmazki bana görünce bol kazançlar diliyim dedim:) hadi kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…