Enteresan kıyafetlerss İNDİRİMMSS 10.cu sayfaya gel

kırmızı straplez yandan kesim üst-2,5 tl
saks mavi denizci dügmeli üst-5 tl
beyaz straplez boyundan baglamalı taşlı dökümlü üst-6 tl
lacivert sırtı dantelli üst-4 tl
bahcivan kot - 8 tl
bu kıyafetler satılmıştır
kalanlar satıştadır...

ilk sayfada colins gömlek var s beden o 2. sayfada bakır rengi bi gömlek var sordugunuz gömlek 40 bedenmiş yeni baktımama 38 kalıp.etek yok bende öyle dediginiz gibi mini var kot tarzı onlar.gömlek ekleyebilirim sanırım bi bakmam lazım ne dersiniz bakıp ekliyimmi?

mini etek işime uygun olmaz pek diz boyu daha uygun s beden başka gömlek varsa onlarıda eklersenız bakayım bi

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=878277&d=1385809795 bakır gömlekte şu sanırsam bu bana fazla şıkır şıkır gelir işim gereği azcık agır abla şeyler gerekiyor

Son düzenleme:
beyaz önü dantel detaylı bol dügmeli yandan fermuarlı haki yaka gömlek 38 beden-5 tl
siyah yandan fermuarlı önünde kolunda dantel detaylı gömlek 3 beden fakat 38- 40 gibi-5tl
mor haki yaka kolve önünde fırfırlı gömlek 36-38 beden-4tl
açık pembe soluk gibi çıkmış tatlı bi rengi var 38-36beden-4tl
beyaz yakası fırfırlı fiyonk yada fular yapmak için paçası var 38 beden-4tl
collezion çok hoş bi gömlek 38-36 beden-6tl

beyaz sırtında kelebek detaylı elbise satılmıştır..alan arkadaşımız güle güle kullansın:13:

Canım kargom geldi, hepsi tam tarzım ürünler..Bedenime de hepsi uydu..İnanmayacaksın ama 36-38 beden kahverengi payetli bluz bile cuk diye oturdu

canımm benim kargom geldi hepsi çok güzeller çook yeniler ve miss gibi kokuyorlar..herşey için çok teşekkür ederim..

Canım kargom geldi, hepsi tam tarzım ürünler..Bedenime de hepsi uydu..İnanmayacaksın ama 36-38 beden kahverengi payetli bluz bile cuk diye oturdu

fazlasıyla sevindim sandıgın beden degilmişsin o zaman öteki ciclerimede göz atabilrisin yani güle güle kullan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…