Enteresan kıyafetlerss İNDİRİMMSS 10.cu sayfaya gel

canim gonderdigin urunler geldi ama haber veremedim kusura bakma cok guzeller ve cok guzel kokuyorlar diger urunleri gonderdin mi?

canim gonderdigin urunler geldi ama haber veremedim kusura bakma cok guzeller ve cok guzel kokuyorlar diger urunleri gonderdin mi?

sevindim çok güle güle kullan inşallahdün misfirlerim vardı haber veremedim. dün sabahtan verildi kargon .evde degilm şuan yarın takip no veririm ben vermeye kalmaz gelir belki .

canim takip no vermene gerek kalmadi diger urunlerimde geldi ikisinede bayildim bedenlerimiz ayni hersey birebir uydu pantolondan biraz supheliydim ama o da cuk oturdu

canim takip no vermene gerek kalmadi diger urunlerimde geldi ikisinede bayildim bedenlerimiz ayni hersey birebir uydu pantolondan biraz supheliydim ama o da cuk oturdu

memnun kalmana çok sevindim .tam olmasında bilakis begendigin birşeyler olursa yazrdımcı olurum aynı şekilde

Ne aldın ne gördün 5 tl ,5 tl nin altındakiler kendi fiyatı ,5 parça alana 1 tişört yada tayt hediyee

nubuklar leopar desenli tulum yılan derisi görünümlü tulum satılmıştır..

güllü elbise ,üstü yeşil çizgili elbise,yeşil üst satılmıştır..

ürünler geçti elime hepsi çok güzel ve yepyeniydi çok ama çok teşekkürler, iyi bir alışveriş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…