Entübe edilen her hasta vefat mı ediyor?

Antalya büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek. Covid sebeyle entübe oldu. Yaşıyor.
Canım Babam entübe edildi. 16 gün sonra vefat etti. Her gün "benim babam güçlüdür. Bunu da yenecek" dedim. yaşayacak diye umut ettim. Ama maalesef ebediyete göçtü.,

Entübasyon kişinin kendi kendine solunum fonksiyonunu olması gerektiği gibi yerine getiremediği durumlarda başvurulan bir tedavi yöntemidir.
Entübasyon sayesinde solunum yetmezliği yaşayan hastaların hayatta kalma şansı artabilir.
Bununla birlikte entübe hastanın kurtulma şansı entübasyonun hangi durumda yapıldığına, hastanın genel sağlık durumuna ve tedaviye yanıt verip vermediğine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Entübe edilen her hasta vefat mı ediyor? Entübe olup geri sağlığına kavuşan tanıdıklarınız var mı
Evet var canım hatta 2-3 aya yakın ilaçlarla mecburen entübe edip uyuttular yapay komada kaldı boğazına delik açmışlardı ve sonra yavaş yavaş ilaçları kesip uyanmasını beklediler uyandı tedavi gördü şimdi turp gibi maşallah yaş 70 den fazla ve meme kanseri yenen biri

Çok kişisel bir durum. Anneannem covid oldu entübe edildi. Bir hafta yaşadı. Daha uzun süre entübe edilip uyanan hastalar olmuştu . Onu da bekledik ama olmadı maalesef… Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…