Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

Elgız google dna araŞtır bıraz embrıyoloĞu dr.engın engınsu ben ıyı Şeyler okudum hakkında.ınŞ.sızın ıÇın de hayırlısı olur.

günaydın herkese.
bu prob ne anlayamadım arkadaşlar?ultrason probu diyeceğim ama umutun da adı geçiyor...boshayallersmile

HoŞbulduk arzum,amın ınŞ.cnm.benım Üyelık bayaĞıdır var da yazmıyordum okuyodum bazen...
Evet ılk olucak allahın ıznıyle..

günaydın kızlar topikimiz canlanmış ne güzel benim prob olayımı anlatim benim eşimde kromozon bozuklugu çıktı translokasyon 6ve 14. kromozonlarda onun için prob bekliyoruz bizim dondurrulmuşlarımız var transferden önce pgt yapılıcak pgt içinde prob denen o madde sıvı ilaç neyse o gerekiyo embriyolar saglıklı mı diye bakılıcak ben umutta yaptırmıştım 2denememi 3.yüde orda ddenicektik dr.umuz orda oldugu için probu ordan sipariş ettik ama enver bey şifaya geçince bizde şifada onunla devam etmek istedik karışık oldu ama inş. anlatabilmişimdir

canım hoşgeldin inş.bu sefer herşey daha güzel olur enver bey umuttan ayrıldı kadıköy şifa hastanesinde şifanın embriyologunu herkes çok ii diyo netten bi bak istersen kadıköy şifa topiğinide incele ordada çok güzel bilgiler var bu arada benim önerebilecegim başka dr. yok canım umuttaki dr.ları tanımıyorum enver beydi çünkü hep doktorum

Arzum ben de anladım rabbım yardımcınız olsun bol Şans !

slm kızlar ya ben kadıköy şiafayı aradım ücretleri ne kadar pahalı öyle ya memorialden bile pahalı arkadaslar 4500+ilaçlar diyo sizcede cok pahalı deilmi acaba çidere indirim yapıolarmıdır ya ben iki tedavi gördüm onca param gitti cok zor sürec arkadaslar biraz daha uygun olamazmıydı ya sanırım umuta gidecem sonucta orasınıda cok övüyorlarr hakkımızda herseyin hayırlısı bakalım zaman ne göstercek

cnm bu işte bi yanlış anlaşılma var daha geçen bi arkadaş görüştü ilaç dahil 4500 tl denmiş ona bence enver beye gidiceksen öngörüşme taleb et zaten ücretsiz ve git hem görüş muayne ol bence enver bey epeyce hastayı her yöndende düşünen süper bi doktor kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim...lütfen yanlış anlaşılmalara maal vermeyelim...
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda

Son düzenleme:
kızlar enver beyde tedavi görmek isteyenler ltf kadıköy şifada enver beyden öngörüşme alsın bence yada ondan tedavi olucaz deyip fiyatı sorsun bence derim bennnnnnnnnnnnn

a.s.altın yunus hoşgeldinvereliniortak tanıdınmı beni ben nurtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden

amanında amanınnnnnnnnnnnn sayfamızda canlanıyor yakında meyvelerinide kucağımıza almayı nasip eder rabbim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Elgız ben gÖrÜŞtÜm geÇen cumartesı gÜnÜ ılaÇlar dahıl 4500 tl ye anlaŞtık bız cnm normal fıyat bence...
Bende sema84 altınyunus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…