günaydın herkese.
bu prob ne anlayamadım arkadaşlar?ultrason probu diyeceğim ama umutun da adı geçiyor...boshayallersmile
canım hoşgeldin inş.bu sefer herşey daha güzel olur enver bey umuttan ayrıldı kadıköy şifa hastanesinde şifanın embriyologunu herkes çok ii diyo netten bi bak istersen kadıköy şifa topiğinide incele ordada çok güzel bilgiler var bu arada benim önerebilecegim başka dr. yok canım umuttaki dr.ları tanımıyorum enver beydi çünkü hep doktorumslm kızlarrr banada yardımcı olursanız sevinirim ben de yeni negatif sonuc alanlardanım daha acım cok taze yani iki kez mikroenjesksiyon yapıldı bize tabi baska merkezde umutta deil nasıp sanırım olmadı ama tabi insan simdi düsündükce eksikleri anlıyor giden maddiyatamı acırsın maneviyatamı cok zor bir sürec gercekten allahım bize güc versin ins canlarım ya bende simdi yer arastırmasındayım enver beyi herkes methediyor kendisini dinledim netten bende mi acaba umut tıpa gitsem orda deilmi o doktor nereye gitmis yada bana önerebileceginiz bir doktor varmı allahım herkes gönlüne göre versinnn
canım hoşgeldin a.s.teşekkürler arzum86 ben anladım....
arzu nerelerdesin cnmcımmmmmmmmmmmmmmmmm
slm kızlar ya ben kadıköy şiafayı aradım ücretleri ne kadar pahalı öyle ya memorialden bile pahalı arkadaslar 4500+ilaçlar diyo sizcede cok pahalı deilmi acaba çidere indirim yapıolarmıdır ya ben iki tedavi gördüm onca param gitti cok zor sürec arkadaslar biraz daha uygun olamazmıydı ya sanırım umuta gidecem sonucta orasınıda cok övüyorlarr hakkımızda herseyin hayırlısı bakalım zaman ne göstercek
nurti benim mesaj sayım az olduğundan sana mesaj atamıyorum mail adresini verebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?