canım ben 4.5senelik evliyim haziranda 5 olucak eşimde kromozon bozuklugu +sperm sayısı az 3.denemem olucak şu meşhur prob gelirse senin kaçıncı denemen olucakarzu biraz kendinden bahsedermisin?
..............canım denedim ama olmuyo ayrıca ne var ki bunda anlamadım ben başkaların yerine koyarak bu bilgiyi verdim ayrıca enver bey den herkez yararlansın o mükemmel biri bu bilginin faydalı olduğunu sanıyorum hoşçakalın...
cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah önce rabbim sonra enver beyin vesilesi ile rabbim meleğine kavuşmanı nasip etsin inşallah...
canım ya dün yazamadım bugünde evde değildim bu saatte eve gelebildim yazdıklarını okudum canım inş. bu sefer herşey daha güzel olucak bu arada dün enver beyi aradım 20gün sonra meşhur probum geliyo dedim başlıyoruz ozaman tedaviye dedi dünden beri hesap yapıyorum martta mı olur acaba nisana sarkarmı transferim diye bi yandanda umut 20gün sonra prob gelmedi derse diyede korkularım var :uhm:arzu nerelerdesin cnmcımmmmmmmmmmmmmmmmm
canım hoşgeldin en kısa sürede melegine kavuşursun inş. senin ilk denemenmi ?Merhabalar ben de kısa zaman içinde enver beyle umut yolcusu olacağım.Cumartesi günü gittik görüştük bazı testler istedi yapıldıktan sonra fakslayacağım ona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?