Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

nurtii ya 20gün sonra gelecekmiş prob of inş. bi aksilik çıkmaz da 20gün içinde gelir çıldırcam artık ya

inş. canım ya inş. biran önce gelip tedaviye başlamak istiyorum melegime biran önce kavuşmakiçin sen nisanda mı başlıcan tedaaviye

cnm bende 5 yıllık evliyim polikistikoverliyim ama ilk 3 sene bebek istemedik işte 2 yıldır 3 gebelik yaşadım ikisi doğal birisi aşılama ile oldu ama 3 .de kucağıma lamak nasip olmadı rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz ama önce rabbim sonra enver bey sayesinde inannılmaz bir umduum var meleğime kavuşacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorumbenim kürtajlarımı da o yaptı hamd olsun iyiki onu tanımışım çok zor günleri geride bıraktım onun sayseinde eşim ve benim genetiklerimize bakıldı kanda temiz çıktı ama 3 gebelik kaybımdan sebep pgt li tüp bebek önerdi enver bey şansı arttırmak için tüp tedavisine başladık 50 yumurtam toplandı 30 olgun çıktı sonrasında 3 güne 13 tane embriyo kaldı ve dondruldu o ara enver bey umuttan ayrıldı işte benim kausum ozaman başladı kendimi sudan çıkmış balık gibi hissettim dondrulmuşlarım umutta olduğu için orda devam etmek zorunda kaldım mecburen ve çok olumsuzluklar yaşadım ve megatif sonuç aldım...
şimdi tekrar iinşallah bi kaç aya enver beyle devam edicem yine umut dolu serüvenime...

kaçırdımmı kız seni yoksa hüzün dolu hikayemle
ama ben öle umutluyum ki önce rabbim sonra doktorum diyorum...
rabbim önce can sağlığı versin inşallah...

hadi ben çıkayım birazcık mama yapacam koçiş gelecek akşam oluyor nerdeyse yawwwwwwwww:))))))))))))))))

..............

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ben de kısa zaman içinde enver beyle umut yolcusu olacağım.Cumartesi günü gittik görüştük bazı testler istedi yapıldıktan sonra fakslayacağım ona..

arkadaşlar paylaşmaktan üşenmeyim hepimizin bu günlerde konuşmaya ihtiyacı var

cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah önce rabbim sonra enver beyin vesilesi ile rabbim meleğine kavuşmanı nasip etsin inşallah...

slm kızlarrr banada yardımcı olursanız sevinirim ben de yeni negatif sonuc alanlardanım daha acım cok taze yani iki kez mikroenjesksiyon yapıldı bize tabi baska merkezde umutta deil nasıp sanırım olmadı ama tabi insan simdi düsündükce eksikleri anlıyor giden maddiyatamı acırsın maneviyatamı cok zor bir sürec gercekten allahım bize güc versin ins canlarım ya bende simdi yer arastırmasındayım enver beyi herkes methediyor kendisini dinledim netten bende mi acaba umut tıpa gitsem orda deilmi o doktor nereye gitmis yada bana önerebileceginiz bir doktor varmı allahım herkes gönlüne göre versinnn

cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah önce rabbim sonra enver beyin vesilesi ile rabbim meleğine kavuşmanı nasip etsin inşallah...

CANIM ARKADAŞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,ÖNCE RABBİM SONRA SEN SONRA ENVER BEYopuyorumnanaktan,İNŞ.RABBİM TÜM İSTEYENLERİ SEVİNDİRSİN HAYIRLISIYLA

Elgız dr.enver kurt Şuanda kadıkÖy Şıfa hastanesı'nde ÇalıŞıyor.
GeÇmıŞ olsun olumsuzlar ıÇın,ama yenıden umuta yolcu olacaksan eskılerı unutacaĞız...

canım tabikide insallah canım ya gecmisimi unuturum insssss senin doktorunda enver beymiydi yani o zaman ben umuta değil kadıköy şifayamı gitmeliyim orası labaratuvar acısından nasıl bir yer acaba benim esimde siddetli erkek kısırlıgı var oradaki labaratuvar kosullarıyla acaba bir sorun olurmukı gerci neyse ben o kadar labaratuvar kosulu iyi olan yere gittimde ne oldu simdi benim icin öenmli olan bilgili bana yol gösterecek bir doktor ulun beydende bahsediyolar nasip bakalım yardımcı olursnız sevinirim kızlarrr

arzu nerelerdesin cnmcımmmmmmmmmmmmmmmmm
canım ya dün yazamadım bugünde evde değildim bu saatte eve gelebildim yazdıklarını okudum canım inş. bu sefer herşey daha güzel olucak bu arada dün enver beyi aradım 20gün sonra meşhur probum geliyo dedim başlıyoruz ozaman tedaviye dedi dünden beri hesap yapıyorum martta mı olur acaba nisana sarkarmı transferim diye bi yandanda umut 20gün sonra prob gelmedi derse diyede korkularım var :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…