canım çok sağol hepimizin rabbim yardımcısı olsun inş.en kısa zamanda güzel haberlerde veririzArzum ben de anladım rabbİm yardımcınız olsun bol Şans !
canım şifaya gidip birebir fiyat alan arkadaşlarda oldu yanlışım varsa düzeltin ama 4500+ilaçlar olarak duymadım hep 4500içindede ilaçlar olarak duydum hatta ilaçların varsa 4000diyede duydum öngörüşme ücretsiz git bi görüş istersen enver beyleslm kızlar ya ben kadıköy şiafayı aradım ücretleri ne kadar pahalı öyle ya memorialden bile pahalı arkadaslar 4500+ilaçlar diyo sizcede cok pahalı deilmi acaba çidere indirim yapıolarmıdır ya ben iki tedavi gördüm onca param gitti cok zor sürec arkadaslar biraz daha uygun olamazmıydı ya sanırım umuta gidecem sonucta orasınıda cok övüyorlarr hakkımızda herseyin hayırlısı bakalım zaman ne göstercek
evet canım sayfa canlanmış paylaşımlar artmış inş. dediğin gibi en yakın zamanda meleklerimizi alırız kucağımıza:Saruboceq: bu arada canım denk gelemiyoruz 2gündüramanında amanınnnnnnnnnnnn sayfamızda canlanıyor yakında meyvelerinide kucağımıza almayı nasip eder rabbim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
iyiyim canım bende sanada hayırlı cumalar sen tedaviye ne zaman başlıyodun :uhm:SaĞol arzum sen nasılsın?
İŞteyİm ÇalıŞıyorum
hayırlı cumalar olsun bu arada...
iyiyim canım bende sanada hayırlı cumalar sen tedaviye ne zaman başlıyodun :uhm:
HAYIRLISI OLSUN İNŞ.AMİN ELGİZ ARKADAŞIM...kızlar slm nasılsınız ya kusura bakmayın ama söyle bir yanlıslık oldu ben simdi tekrar kadıköy şifayı aradım onların kendi ücretleri 4500+ilaclarmıs ama doktorumuz enver bey olursa onunla konusuluyormus fiyatı onun farklıymıs öyle dediler o zaman sizin dediğiniz gibi oluyor hersey gönlümüzce olsun kızlarrrr saolun insalah kendimi toparlayınca ön görüsme yapmaya gidicem hayırlısı olsun hakkımızda
elgiz hakkında hayırlısı olsun canımkızlar slm nasılsınız ya kusura bakmayın ama söyle bir yanlıslık oldu ben simdi tekrar kadıköy şifayı aradım onların kendi ücretleri 4500+ilaclarmıs ama doktorumuz enver bey olursa onunla konusuluyormus fiyatı onun farklıymıs öyle dediler o zaman sizin dediğiniz gibi oluyor hersey gönlümüzce olsun kızlarrrr saolun insalah kendimi toparlayınca ön görüsme yapmaya gidicem hayırlısı olsun hakkımızda
anladım canım kışın gelip gitmek zor olur bide karşıdan geliyosun zor ... canım nasip değilmiş işte iinş. bu sefer herşey daha güzel olur ben anadolu yakasındayım eski denemelerde enver beyde olmuştu canımARZUM BEN CUMARTESİ GÜNÜ ENVER BEYDEYDİM İŞTE BAZI TESTLER İSTEDİ KANSAYIMI,AÇLIKŞEKERİ,RUBELLA VS. ONLARI DAHA YAPTIRAMADIM YAPTIRINCA EŞİMİN YENİ SPERMİOGRAMIYLA BİRLİKTE FAKS GEÇECEĞİM KISMETSE NİSAN AYINDA BAŞLAMAK İSTİYORUM BEN.EVİM AVRUPA YAKASINDA GİDİŞ-GELİŞLER DE ZOR OLMASIN KIŞ ŞARTLARINDA DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BEN 3 KERE AŞILAMA YAPTIRDIM DİĞER DOKTORLARDA HİÇBİRİ TUTMADIsenağlamaNASİP KISMET TABİ DEMEKKİ ENVER BEYLE DE TANIŞACAKMIŞIM.
SEN NERDE OTURUYOSUN ESKİ DENEMELERİN DE ENVER BEYDE Mİ OLMUŞTU?
günaydın canım inş. hepsi güzel çıkar :Saruboceq: açlık şekeri sınırda gibi sanki yanlışmı biliyoruminşallah,az önce işe geldim sabah kan verdim açlık şekeri sonucumu hemen söylediler 106 imişbilmiyorumkismile.diğer sonuçlar ise salı günü belli olucak inş.onlarda bi risk çıkmaz:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?