Tüp Bebek Merkezleri Enver Kurt'a giden umut yolcuları

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Tüp Bebek Özel Bölüm
Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

kızlar acil destek bekliyoruzz

tanıdım nurti.sana da üzüldüm benim transferin olduğu gün toplaman olmuştu.hakkımızda hayırlısı.ama ben enver beyin belirsizliğinden dolayı büyük ihtimal süleyman beyde deneyeceğim kızlar....nedense kadıköy şifa ya pek sıcak bakamıyorum.hem umutta kimyasal da olsa gebelik yakaladım.süleyman beyle tel de görüşmeme rağmen birçok farklı şeyden bahsetti.bugüne kadar hiçbir doktorun üstünde durmadığı hipoglisemimin öneminden bahsetti.tabbi ki kararı öngörüşmede vereceğim.her ikisine de gitmeyi düşünüyorum hem enve hem de süleyman beye....
sema84 çiderdensin sanırım....

sağolasın altınyunuscum inşallah tez zamanda rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile meleklerimize kavuşmamızı nasip eder ben kendim 2 keree doğal hamile kaldım ilk aşılamada da hamile kaldım ama tüple kalamadım açıkcası çok kafamda olumsuzluklar oluştu bazı konularda tedavimin son aşamalarında ve kafamda bazı soruların cvplandıramıyorum tabi herşey rabbimden ama rabbim de akıl mantık vermiş bize kullanamalım diye rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun ...

Arzum ben de anladım rabbİm yardımcınız olsun bol Şans !
canım çok sağol hepimizin rabbim yardımcısı olsun inş.en kısa zamanda güzel haberlerde veririz
canım şifaya gidip birebir fiyat alan arkadaşlarda oldu yanlışım varsa düzeltin ama 4500+ilaçlar olarak duymadım hep 4500içindede ilaçlar olarak duydum hatta ilaçların varsa 4000diyede duydum öngörüşme ücretsiz git bi görüş istersen enver beyle

amanında amanınnnnnnnnnnnn sayfamızda canlanıyor yakında meyvelerinide kucağımıza almayı nasip eder rabbim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet canım sayfa canlanmış paylaşımlar artmış inş. dediğin gibi en yakın zamanda meleklerimizi alırız kucağımıza:Saruboceq: bu arada canım denk gelemiyoruz 2gündür

SaĞol arzum sen nasılsın?
ıŞteyım ÇalıŞıyorum
hayırlı cumalar olsun bu arada...

kızlar slm nasılsınız ya kusura bakmayın ama söyle bir yanlıslık oldu ben simdi tekrar kadıköy şifayı aradım onların kendi ücretleri 4500+ilaclarmıs ama doktorumuz enver bey olursa onunla konusuluyormus fiyatı onun farklıymıs öyle dediler o zaman sizin dediğiniz gibi oluyor hersey gönlümüzce olsun kızlarrrr saolun insalah kendimi toparlayınca ön görüsme yapmaya gidicem hayırlısı olsun hakkımızda

iyiyim canım bende sanada hayırlı cumalar sen tedaviye ne zaman başlıyodun :uhm:

ARZUM BEN CUMARTESİ GÜNÜ ENVER BEYDEYDİM İŞTE BAZI TESTLER İSTEDİ KANSAYIMI,AÇLIKŞEKERİ,RUBELLA VS. ONLARI DAHA YAPTIRAMADIM YAPTIRINCA EŞİMİN YENİ SPERMİOGRAMIYLA BİRLİKTE FAKS GEÇECEĞİM KISMETSE NİSAN AYINDA BAŞLAMAK İSTİYORUM BEN.EVİM AVRUPA YAKASINDA GİDİŞ-GELİŞLER DE ZOR OLMASIN KIŞ ŞARTLARINDA DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BEN 3 KERE AŞILAMA YAPTIRDIM DİĞER DOKTORLARDA HİÇBİRİ TUTMADIsenağlamaNASİP KISMET TABİ DEMEKKİ ENVER BEYLE DE TANIŞACAKMIŞIM.
SEN NERDE OTURUYOSUN ESKİ DENEMELERİN DE ENVER BEYDE Mİ OLMUŞTU?

HAYIRLISI OLSUN İNŞ.AMİN ELGİZ ARKADAŞIM...

elgiz hakkında hayırlısı olsun canım

anladım canım kışın gelip gitmek zor olur bide karşıdan geliyosun zor ... canım nasip değilmiş işte iinş. bu sefer herşey daha güzel olur ben anadolu yakasındayım eski denemelerde enver beyde olmuştu canım

inşallah,az önce işe geldim sabah kan verdim açlık şekeri sonucumu hemen söylediler 106 imişbilmiyorumkismile.diğer sonuçlar ise salı günü belli olucak inş.onlarda bi risk çıkmaz:Saruboceq:

bu arada eşim de sperm verdi bu sabah, nisan ayından beri ilk kez bakıcaz inş.önemli bi değişiklik yoktur

inşallah,az önce işe geldim sabah kan verdim açlık şekeri sonucumu hemen söylediler 106 imişbilmiyorumkismile.diğer sonuçlar ise salı günü belli olucak inş.onlarda bi risk çıkmaz:Saruboceq:
günaydın canım inş. hepsi güzel çıkar :Saruboceq: açlık şekeri sınırda gibi sanki yanlışmı biliyorum

Evet arzum araŞtırdım ben de ufaktan da olsa Şeker hastasıyım.bu kadar erken ÖĞreneceĞımı sanmıyordum,annem de Şeker hastası , o 40-45 yaŞlarda ÖĞrendı.
ıYı HAFTASONLARI SANA PZTSı GÖRÜŞÜRÜZ ıNŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…