- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.665
- 248
- 39
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Yaa iğne vurulurken kıpırdarsan ve iğne yanlış yere yapılmış okursa o risk var oda çok zor işin ehli insanlar bunu günde o kadar çok yapıyorlar ki o riski yok sayıyorlar zaten.Bende epiduralden şöyle korkuyorum bilincim yerinde beni kesip biçecekler kan görünce bile fenalaşan bi insanım kalp krizi geçiririrm gibi geliyor
doktor neden sezaryen dedi benim de ikizlerim olacak nasipse de merak ettim bir de kaçıncı haftada olacakmış sezeryanınız?Iyi geceler bayanlar... Basliktada yazdigim gibi dogum yaklastikca ikizde olduklari icin erken dogum riskimde var normalde dogumdan korkmuyordum fakat epidural sakat birakiyor gibi seyler duydum ve bu beni cok korkuttu cok stres yapiyorum kendime.
ne yaptın yaYaa iğne vurulurken kıpırdarsan ve iğne yanlış yere yapılmış okursa o risk var oda çok zor işin ehli insanlar bunu günde o kadar çok yapıyorlar ki o riski yok sayıyorlar zaten.Bende epiduralden şöyle korkuyorum bilincim yerinde beni kesip biçecekler kan görünce bile fenalaşan bi insanım kalp krizi geçiririrm gibi geliyor
Canim sana epidurli verdikten yaklaşık 5 dk sonra ikizlerinin çığlıklarıni duyacaksın foto çektimeyi unutmaPeki ayklrnzi hissetmenz ne kdr zmn aliyor
Canim seni endiselendirmeyeyim ama o serotonin ve endorfin üstüne adrenalin vs bana hiiiccc ugramadi bebek aşağıya hiç inmedi nstde 100luk sancı çekiyorum ama hicbirsey hissetmiyordum o yüzden sen fazla güvenme hormonlara ve ne olur ne olmaz sezaryen olmak durumunda kalirsan diye de görüş doktorunla.şimdi hiç risk yok denilemez ama zaten uzman gelip yapıyor omurilikten iğneyi siz doğru dürüst bişey hissetmiyorsunuz bile ama sonrası biraz riskli 3 kişi yaptırdı benim çevremden, bitanesine hiçbir yan etkisi olmadı bi dğerinin 2 hafta kadar yeteri kadar su içmediği için baş ağrısı oldu öteki arkadaşımın ne yazık ki her ay belli bi dönem 1 hafta kadar migreni tutuyor epidural öncesi migren sorunu yoktu ..
zaten bu epidural tercih meselesi kimse yapalım dayatamaz size ve bana kalırsa hiç gereği yok kendi vücut kimyamız serotonin ve endorfini üretebiliyorken dışardan bi müdehaleye karşıyım ben :)
Sezeryan
Simdi den bu gunlerinizi kabusa donusturmeyin tadini cikartin....
2 normal dogum da 1 sezeryan da 1 kil donmesi ameliyatinda epidural oldum....zerre risk yasamadim....sadece igne esnasinda asla kipirdamicaksiniz....zaten iki tane ebe sizi guzel sarip tutuyor isteseniz bile kipirdayamazsiniz....
Korkulacak birsey yok yani 1 dk bile surmuyor...
bu yorumunuzu keşke kendinize saklasaydınız :) ne biliyorsunuz benim ya da bir başkasının da sizinle aynı sorunu yaşayacağımızı?Canim seni endiselendirmeyeyim ama o serotonin ve endorfin üstüne adrenalin vs bana hiiiccc ugramadi bebek aşağıya hiç inmedi nstde 100luk sancı çekiyorum ama hicbirsey hissetmiyordum o yüzden sen fazla güvenme hormonlara ve ne olur ne olmaz sezaryen olmak durumunda kalirsan diye de görüş doktorunla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?