- Konu Sahibi papatya2147
-
merhaba bayanlar ben doğum yaklaştıkça normal doğumdan inanılmaz korkmaya başladım bu yüzden hiç bi sorun olmamasına rağmen sezaryana yöneldim ama yeni yeni duyduğum bi yöntem varki oda epidural anesteziyle normal doğum..
bu yöntemle bebişleri dünyaya getiren anneler bana sezeryandan vazgeçip bu yöntemi tercih etmem için yardımcı olurmusunuz
ben yapmadım ama bu videodan sonra karar verdim.
izle bence.
bolum 1
*PART 1* Labor & Delivery with Epidural - YouTube
bu da 2. bölümü videonun
bolum 2
sağol canım ama kızın ne dedğini anlamdım ki yabancı dilim yok benim
çok teşekkür ederim canım benim güzel yorumların için inan bana bende senin kadar sezeryandan korkuyorum o yüzden normal doğurmak istiyorum ama o acılarıda çekmek istemiyorum bende oyüzden epidural normal doğuma karar verdim ama doktorumu ve hasateni değiştirmek zorunda kalıcam çünkü gittiğin hastane epiduralde çok deneyimli değilmiş.
inşallah bende senin gibii ooohh ne rahat bi doğumdu der ve herkese tavsiye ederim.
doğum hikayeni hemen okuyacam özellikle epidural normal doğum yapan bayanların hikayelerini arayıyodum zaten canım çok teşekkür
tam 1 yıl önce yaptım epidural normal doğum
eğer gerçekten çok doğru birşey yapmışım demek istiyorsan kesinlikle epidural normal doğumu yap
çook rahat ve sancısız bir süreç üstelik doğumdan eve geldiğinde sanki bikaç saat önce doğuran sen değilmişsin gibi olucak
eğer nasip olurda öyle olursa beni hatırla gerçekten öyleymiş diyeceksin gör bak
üstelik neden korkuyorsunki her kadının doğum hikayesi farklıdır
ben sezeyan ve normal doğum videoları izledim
sezeryandan feci korktum resmen karnını çekiştiriyorlar
yani benim için korkutucuydu herkes için öyle olmayabilir
kimse yanlış anlamasın sezeryana karşı değilim ama kesinlikle normal doğumu tavsiye ediyorum
heleki herşeyin normal gidiyorsa
ilk dakikadan beri kızımla kendim ilgileniyorum
eğer doğum hikayemi okumak istersen 7. sayfada
CANIM KIZIM BİLGE NİN DOĞUM HİKAYESİ
olarak bulabilirisin
asla ama asla korkma ve vazgeçme derim ben
bilinmezlik herzaman korkutur insanı ama
iyi düşün ve iyi olsun derim
kolay doğumlar
normal doğumdan korkmayın lütfen adı üzerinde normali bu. ben sunni sancısız epiduralsiz bir normal doğum yaptım
son anlarda birazcık zorluyo ama bebeğinin dünyaya gelişini görmek doğar doğmaz kucağına almak herşeye de
ben yapmadım ama bu videodan sonra karar verdim.
izle bence.
bolum 1
*PART 1* Labor & Delivery with Epidural - YouTube
bu da 2. bölümü videonun
bolum 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?