- Konu Sahibi Balinayakafaatandelihamsi
-
2 Sene önce Spinal Sezaryen yaptım.Baş ağrısı olmadı 2 gün sonra hastaneden çıktım.Tamam ilk kalkarken biraz zorlanıyor insan ama dayanılamayacak bir acı değil olması gereken kadar bir acıydı sonuçta ameliyat geçiriyorsun.1. haftamda fatura yatırmaya gittim.Ayrıca dikiş alınması falan yok artık devlet hastanesinde doğum yapmama rağmen dikiş falan aldırmadım içten dikiyorlar dışını yapıştırma yapıyorlar.Ben çok memnunum çevremde çok duydum 10 gün yataktan kalkamayanını,iltihap akanlarını ,ameliyat yerinin hala sızladıklarını vs. Ben bunları hiç yaşamadım normal doğum yapsam bu kadar rahat olmazdı herhalde.Ya doktorum çok iyi yaptı işini yada bünye meselesi orasını bilemicem ama normal doğumdan korkuyorsan kesinlikle tavsiye ederim.O acıyı çekmene hiç gerek yok.10 tane doğum yapsam 10unuda sezaryen yaparım.
2 Sene önce Spinal Sezaryen yaptım.Baş ağrısı olmadı 2 gün sonra hastaneden çıktım.Tamam ilk kalkarken biraz zorlanıyor insan ama dayanılamayacak bir acı değil olması gereken kadar bir acıydı sonuçta ameliyat geçiriyorsun.1. haftamda fatura yatırmaya gittim.Ayrıca dikiş alınması falan yok artık devlet hastanesinde doğum yapmama rağmen dikiş falan aldırmadım içten dikiyorlar dışını yapıştırma yapıyorlar.Ben çok memnunum çevremde çok duydum 10 gün yataktan kalkamayanını,iltihap akanlarını ,ameliyat yerinin hala sızladıklarını vs. Ben bunları hiç yaşamadım normal doğum yapsam bu kadar rahat olmazdı herhalde.Ya doktorum çok iyi yaptı işini yada bünye meselesi orasını bilemicem ama normal doğumdan korkuyorsan kesinlikle tavsiye ederim.O acıyı çekmene hiç gerek yok.10 tane doğum yapsam 10unuda sezaryen yaparım.
cnm inankii hiç korkulacak bi durum yok oyle heyecan dolu bi sahneki inan korku aklına bıle gelmiyo ben1 sene once yaptım epıdural sezeryanı ve 4 saat sonra ayakların acılıyo 6 saat sonra senı kaldırıyolar bı ilk 3 gun kkalkmakta zorluk cekıyosun o nuda farkedemıyosun bıle bebegın alayınca o aıyıda hıssetmıyon ama su garıpkı ben emzırmete sorun yasadım benım goguslerım cok yara oldu kanadı he dıde bn sıze bısey sormak ıstıyorum bebek sekerlerınızı yaptırdınızmı
cnm inankii hiç korkulacak bi durum yok oyle heyecan dolu bi sahneki inan korku aklına bıle gelmiyo ben1 sene once yaptım epıdural sezeryanı ve 4 saat sonra ayakların acılıyo 6 saat sonra senı kaldırıyolar bı ilk 3 gun kkalkmakta zorluk cekıyosun o nuda farkedemıyosun bıle bebegın alayınca o aıyıda hıssetmıyon ama su garıpkı ben emzırmete sorun yasadım benım goguslerım cok yara oldu kanadı he dıde bn sıze bısey sormak ıstıyorum bebek sekerlerınızı yaptırdınızmı
mrb cnm nede güzel anlatmışsın bende epidural sezeryan istiyorum rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı...o anı yaşamak istiyorum ilk ağlayışını duymak ilk kez bebeğimi ben görmek istiyorum...inşallah herkesin doğumu kolay olur allah yardımcımız olsun...bebek şekerlerini bende araştırıyorum çok güzel şeyler var karar vermek zor...
ayy canım çok teşekkür ederim.. inşallah bende kolay bir doğum yapabilirim :):) bebek şekerlerimi ben yaptırdım.. şeker değil içine lavanta koydurdum...ikram etmek için ayrıca bind dan özel bir kutu yaptıracağım...
senin kısmetse ne zaman doğum canım... doktorun kime hangi hastanede düşünüyorsun doğumu??
canım nasip olursa eylül sonu ekim başı işte tam gün vermedi dr um.ben istanbuldayım medical park göztepe hastanesinde mehtap hanıma gidiyorum dr umdan çok memunum benimki bide zorunlu sezeryan.gözden ameliyat olduğum için normal doğum yapamayacağımı çünkü ıkınma anında damarların çatlamasına sebep oluyomuş hem o yüzden hemde korkuyorum normal doğumdan istemiyodum buda vesile oldu.senin ne zaman canım doğumun sen nerde yapacaksın?
bence doktor sezeryan dıyosa normal dogumu hiç zorlamayın ya aslında yazdılarımla sızı tereddütte bırakmak istemiyorum ama ben once normal dogum dıye gıttım hastaneye sancım başlamıstı okadar acıyı sızıyı bosuna cektım zaten gecenlerdede anlattıgım gıbı sonuc sezeryan ma normal dogumm muayınesı cok buyuk bı ızdıram omrumden omur gıttı valla sezeryan inanın hem rahatlık hem temızlık sezeryandan sonrabı uyusukluık gecerken bı arı cekıyosun oda arı kesıcı etkısını gosterene kadar kı normal dogum sancısısn yanında hıc bısey o arı ınanın buna sonrada satece yataktan kalkarken zorlanıyorun ada 3 gunfalan ben kalkarken zorlandıgım ıcıcn yatmıyodum oturuyodum sureklı yanı sezeryandan 1 gun sonra otura bılıyosun zaten yurumek con onemlı gaz olayın hıc olmuyo ben hıc yasamadım gaz olayını ama yasayanlar varmıs a ama suna nana suanda duydugunuz korku entıse panık o an 1 sanıye bıle aklına gelmıyo nerdır bıleme ama rabbımın bı hikmetı ben alayarak gırdıgım ameyıtaneden gule oynaya cıktım resmen he busırada benim olum suanda 5 gun sonra yasına gırıyo alahım uzunomürler versin hepimiz evlatların ben oluma 1 ys sekerı yaptırdım internet sıtısınden bırınde baya uygun ve guzel seyler vardı ürünler elıme geldı gyette guzel yapmıslar bılgınız olsun he bıde bebk sekerlerını dogumda once hazırlatın ben doguma apartopar gıttım yaptırmakta aklıma gelmemıstı sonra kayın valıdemın aldıgı sekerı kulladdım icinde uhte kldı
bende bebısıme 1 yas sekerı yaptırdım bıde son 1 ay kala cantanızı mutlka hazır edın kızlar benm bebeıs 2 hafta erken geldı
kızlar 27. haftalık hamileyim. doğum korkulu rüyam oldu.. normal doğumu zaten hiç düşünemiyorum... epidural sezeryan istiyorum ama onunla ilgili ne kadar yazı okusamda tatmin olmuyorum...ne olur tecrübelerinizi benimle paylaşın ve beni iyice yüreklendirin.. buna çok ihtiyacım var...
kesinlikle normal doğumun ağrısına acısına katlanamam gibi geliyor psikolojim o olayı kaldıramaz.. beni yok ayağa kalkarken çok zor oluyor çıldırıyorusn bağırıyorsun falan diye korkutuyorlar sezeryan için ama senin ne güzel ne rahat olmuş.. inşallah bende senin gibi rahat ederim :):) çok teşekkür ederim vakit ayırıp tecrübelerini paylaştığın için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?