Epidural yaptım çok memnunum yada çok pişmanım diyenler buyrun lütfen

merhabalar, şu anda 22 günlük bir kızım var.Epidural sezeryan oldum ve çok memnunum. Doğumdan yaklaşık 4 saat sonra yürüttüler, sadece ayaktayken dikiş yerlerinde ağrım vardı, bu ağrı 2 gün sürdü ama tüm işlerimi yapabildim.Bebeğimi kucağımdan ayırmadım. Epiduralin bahsedilen şehir efsanesi hiçbir yan etkisini görmedim. Herkese hayırlı doğumlar dilerim.

merhabalar, şu anda 22 günlük bir kızım var.Epidural sezeryan oldum ve çok memnunum. Doğumdan yaklaşık 4 saat sonra yürüttüler, sadece ayaktayken dikiş yerlerinde ağrım vardı, bu ağrı 2 gün sürdü ama tüm işlerimi yapabildim.Bebeğimi kucağımdan ayırmadım. Epiduralin bahsedilen şehir efsanesi hiçbir yan etkisini görmedim. Herkese hayırlı doğumlar dilerim.

kızını mıncıkla yerime...ısır onu oldumu ama acıtma..ayy kıyamam benimde kızım olcak inş...sağlıkla huzurla büyüt cnm

kızını mıncıkla yerime...ısır onu oldumu ama acıtma..ayy kıyamam benimde kızım olcak inş...sağlıkla huzurla büyüt cnm

teşekkürler, kısa zamanda hayırlısı ile iyi bir doğum dilerim. Ama doğumu çok kafana takma esas olay doğumdan sonra başlıyormuş. Hep derlerdi de inanmazdım. Bir şekilde doğum yapıyoruz,bebeklerimiz dünyaya geliyor ama iş esas sonrasında.

bende epidural normal yapmayı düşünüyordum ama kızımın son anda kakasını tutamamasından dolayı sezeryana alındım...
ama herşey normal doğumdaki gibiydi 4cm açıklık olduktan sonra sancı hissetmiosun...
benim doktorum pek ilgili değildi bide, sanırım hastane bi şekilde bi bahane bulup sezeryana alıyor hastaları...
herhangi bi yan etkisi olmadı ama epiduralin bende...

kesinlikle epidural normal. çok memnunum ben de...bebeğim 4aylık olucak ayın 15inde...

sezeryan düşünen arkadaşım muhakkak spinal anestezi derim. aksi halde olursa ayılıp bebbeğinle ilgilenmem çok geç olur cnm.

hayırlı doğumlar..

Merhaba kızlar ben epidural sezaryan oldum. Ben normal doğum çok istedm fakat bebeğimin iri olduğunu söyledi doktorum ve normal doğum risk olur dedi. ben ve eşimde bu riski göze alamadık ve sezaryana karar verdik. Fakat bebeğimi ilk ben görmk istediğim için epidural istedim. Size tavsiyem iyi bir hastanede epidural doğum yapın çünkü riskli bi doğum şekli. belimden bir tel ile omiriliğime girip belden aşağısını uyuşturuyorlar anestezi uzmanı bana risklerinden bahsetmişti mesela en ufak bi oynama olursa anne 15 gün boyunca baş ağrısı çekiyormuş ama çok şiddetli oluyormuş. en çok karşılaşılan yan etkisi buymuş ama bende hiç bişey olmadı çok rahat oldum ben tavsiye ederim sadece doğumdan sonra bacaklarınızda iki gün boyunca kaşıntı hissediyorsunuz ve bazen çok şiddetli kaşınıyor. bana hemşireler kaşıntıyı giderebilecek ilaç verebileceklerini söylediler fakat ilaç sütüme karışır diye kabul etmidim. epidural sezeryanda normal sezeryana göre daha az ağrı hissediyorsunuz buda artısı :))

Epidural normalle bi kızım oldu bugun am 5 aylık olduk
Yine olsa yine epidural yaptırırdım bence korkmayın..
hiç bir yan etkisiyle karşılaşmadım şükür allaha...

ikinci bebeğimi suni sancıyla normal doğum başlatıldı.dört cm açıklığım olunca epidural takıldı.benimde çevrem olumsuz düşünüyordu epidural için.süper birşey .okadar ağrıyı sancıyı azaltıyoki anlatamam .herkese tavsiye ediyorum.

arkadaşlar 3 ay sonra doğum yapıcam. spinal sezaryen düşünüyorum bebeğimi hemen görebilmek için ama korkum da çok. panik oluyorum. genel anestezi hiç istemiyorum aslında ama. spinal için de acı hissetmiyorsun fakat bebeği çıkarırken falan hisssediyorsun diyorlar. doğru mu bu? nasıl birşeydir ki?

spinal anestezi ile sezeryan oldum memnunum baş ağrım falan da olmadı şükür. bebeğimi ilk ben gördümmmmm oleyyy :emir_bebek: :82:

yaa bebek çıkarken hissediyosun da böyle bi baskı gibi bi his asla acı yok onun harici bişeyler olduğunu hep hissediyosunuz. o kadar da olsun ama herkes normal doğum yapıyo dime ama.
bence değer çocuğumuzu ilk bizim görmemize.
ayrıca ameliyattan çıktığınızı falan herşeyi biliyosunuz.ayaklar karıncalı oluyo yavaş yavaş açılıyo. 4 saat sonra tamamen açılıyo işte herşey iyi.
keşke normal doğum olsa daha da güzel ama

7 ay önce epidura sezeryan ameliyatı oldum çok heyecanlandım ama çok iyi geçti.başından sonuna canlı canlı herşeyi görüyorsun tüm konuşmaları duyuyorsun evet bir önceki arkadaşın dediği gibi inanılmaz bir sırt ağrısı oluyor.sırt ağrısı nasıl olur demeyin anlatılacak birşey değil.Ama hiç başım ağrımadı çok şükür.Engüzelide bebeğini normal doğum gibi ama hiç acı hissetmeden görüyorsun hemencecik.Hem sonrasıda dah akolay geldi bana 7 yıl öncede genel anestezi ile sezeryan olmuştum çünkü...Herkese allah hayırlı doğumlar hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaallah...:emir_bebek:

Ben de 4 ay önce epidural sezeryan oldum, herşey çok iyiydi, hiç acı hissetmedim, dr'umun da dediği gibi sadece dokunmaları hissediyorsun ama kesinlikle bir acı yok. Sonrasında baş ağrısı, ileriki dönemlerde de sırt ağrısı diyorlar ama bende hiç biri olmadı sanırım kişinin yapısı ile alakalı.. Yeniden doğum yapacak olsam kesinlikle epidural yaparım ama şunu da eklemekte yarar var epiduralde anestesi doktorunun önemi çok büyük ben bu konuda çok şanslıydım.

merhaba, epidurel ile 60 gun once dogum yaptim.. yine dogum yapacak olsam hic dudunmeden tekrar epidurel olurum..dogum esnasinda, sonrasinda ve simdi hic bir agrim sizim olmadi...ama doktorun ve anestezi ekibi de cok oenmli..iyi arastirilmasi lazim..sevgiler

26 mayısta epudural sezeryan oldum. ameliyat sırasında hareketlerihissediyorsun ama dayanılmaz gıbı değil. ama ben agrım var dedigim ıcın benı uyuttular ameliyat ortasında bebek dogduktan sonra. bu yuzden srunum oldu cunku karnım toktu. uyandıktan sonra bas agrım vs olmadı. en ıyııs bence yanı fazla duunme ve planlama . akısına bırak.

Back
X