Epidural yaptım çok memnunum yada çok pişmanım diyenler buyrun lütfen

daha önce bu sitedeki yorumlar genel anestezi yerine spinale yönlendirmişti beni. Çok çok güzel bir doğumdu. Benim tansiyonum normalde de düşüktür. 9-6 dır genelde. Operasyon başladığında daha da düşmüş bayılıyorum sandım ama üzüntüm meleğimi görememektendi.Arkadaşım uyarmıştı beni zaten.Ama tecrübeli anestezistim hemen toparladı. Hiç birşey hissetmedim.Bol su içtim sonrasında ne sırtım ne başım ağrıdı çok şükür. Sıkıntım süt problemim oldu ama bunun operasyonumla alakası yok kesinlikle tavsiye ederim. Bebek gelirken eşimi de içeriye aldırlar harika bir duygu mutlaka yaşanmalı o an

Bende 3ay once epidural spinal kombine ile sezeryan oldum cok guzel gecti kesinlikle tavsiye ederim benim normalde tansiyonum yuksekti igneyi vurunca tansiyonum normal degerlere ulasti ne bulanti ne kusma nede bayginlik yasamadim cok rahat gecti bebegimi ilk goren ben ve esim oldu .emin ellerde oluyorsaniz kesinlikle epidural sezeryan bebeginin ilk anini gormek herseye deger.

kesinlikte çok güzel bir doğumdu ben çok memnun kaldım baş ağrısı yada başka birşeyde olmadı anestezi uzmanımız çok iyiydi tavsiye ederim :)

Back
X