- 17 Eylül 2009
- 428
- 460
- 333
- Konu Sahibi theordernever
-
Youtube'a "Erasmus Party" yaz, bir izle çıkan sonuçları.
Ben buraya geldiğimde erkek arkadaşım yoktu, kimseye verilecek hesabım da yoktu, yine de Erasmus partisine gidiyoruz dediklerinde insanlar, haydi derdim siz gidin ben gelmiyorum. Çünkü böyle pis, böyle saçma sapan hareketler eden bir grup yok başka. Diyorum ya, değişim programı öğrencisinin kafası bambaşka...
Hee, ama sevgilini gönderme demiyorum. Bırak gitsin çocuk. Ama ya bir şekilde bunları kabulleneceksin, sineye çekeceksin. Çekemem dersen de, o zaman karşılıklı safları oynayacaksınız ya da ayrılacaksınız.
kizlar sevgilim erasmus icin 5 ayligina ispanyaya gidecek ama benim icim icimi yiyor. bisey yapmaz efendi guvenilir bir cocuk diyorum arkadaslarimin da dusuncesi bu yonde ama kadin beyni iste yine de icim icimi yiyor en basitinden beni boslarsa veya degisirse diye, daha onceden bu deneyimi yasamis ya da bana fikir verebilcek olan var mii :/
bizde de ladies night partileri olurdu
bizi ısrar ede ede zorla götürürlerdi
erkek striptizciler filan çıkardı
düşün yani hayatımda ilk defa bu tarz yerlere gittim
ve herkes gidince sen de gidiyosun ortamdan uzaklaşmamak için
siz yine iyi ben gitmem demişsiniz
ben bi gün gitmesem bütün grup değişiyodu zorluk yaşıyodum
hergün yeni birileri geliyodu
cidden ortam olarak baya bozuk aslında
Ya benim arkadaş grubum açısından ben çok şanslıydım. Fransız'dı zaten hepsi, çok da cana yakın ve anlayışlı insanlardı. Erkekli kızlı hepsiyle kardeş gibi olduk. O yüzden hiç öyle gitmek istemediğim yerlere gitmek zorunda kalmadım çok şükürAma ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.
Ya bir de şimdi kız olarak gidince farklı, orada sonuçta sen hayır deyince olay biter. Ama Türk erkeği zaten diğerlerine kıyasla, affınıza sığınarak söylüyorum "aç". Aç olan adam da kendini kaybediyor, dayanamıyor
Erasmus partisinde erkek Türk öğrenci, bakınız : Şekil 1.A.
canım bizim türk kızları da çok fenaydı ya
ben şaşıp kalmıştım
erkekleri nasıl baştan çıkarırız diye planlar kuruyolardı
hayatımızı yaşamak için geldik diyolardı
bizim erkekler zaten kıtlıktan çıkmış gibi davranıyo
kızlar istemese de sürekli peşlerinde dolanıyolardı ben gördüm yani
hatta sinir olmuştum türkleri rezil ediyolar diye
orda baya baya asılan oluyo
ben onların istediği tarzda ilişki kabul etmediğim için daha bi üstüme düşüyolardı ama kibarlardı sorun olmuyodu
tabi diğer kızlar direk kabul ettiği için tuhaf geliyodu onlara
arkadaş gibi takılıyoduk
herşeye rağmen güzeldi ya
her yeri gezdim çok iyi oldu
senin arkadaş grubunun iyi olması çok avantaj senin için
ben çok fazla istediğim ortamlara girmek zorunda kaldım
bizim grup çok çılgındı çünkü
hatta ot filan da çekiyolardı
çok şükür onlara özenip o tarz şeyler kullanmadım
Vallahi sekerim, uzulmeni istemem ama bizim cocuklarin hepsi ayni amacla gidiyor, burda yasayamadiklari cinselligi/partileri/sosyal hayati yasamak.
Benim de efendi, edepli, tombis yanakli , bayagi tutucu bir arkadasim vardi, gitti, her halti yedi, burda da uzun iliskisi vardi, kiz da hayirli kismet diye sineye cekti olanlari, evlendiler. Cocuk bugunlerde bile sohbet ederken, kiz da yanindayken acik acik, ertesi sabah olanlarin unutuldugu cilgin geceleri ozledigini soylemisti bir kere. Kiz da orali olmadi, evlendigi erkegin, defalarca tanimadigi insanlarla yatip kalkmis olmasini bir sekilde ya gozunun onunde olmadigi icin umursamiyor, ya da sindirmis, bilmiyorum. Bu da boyle bir hikayemdir. Yani bence kendini kandirma. Ya sen de olanlar olmamis gibi davranacaksin, ya da tiksinip ayrilacaksin.
Erasmus a giden insanlar baslarini one egip efendi efendi ders calismak icin gitmiyorlar, eglence, macera ve gencliklerini yasamak icin gidiyorlar.
Seytana uymasa bile dondugunde o farkli bir insan olacak sekerim, bunu da unutma. Umarim her sey istedigin gibi gider.
Şu bir gerçek ki, her yönden Türkiye'de baskı altında olan Türk erkekleri ve kızları, 5-6 ay yurtdışı fresh ortam görünce kayışı koparıyor.Bi haltlar yerse ayrılırsın, bu kadar basit.
merhaba,
bende erasmus yapanlardanım, hemde 3 sene birlikte olduğum erkek arkadaşımla beraber gitmiştik herif yanımda yaptı yapacağını aldattı benii ayrıldık gözümün önünde her haltı yedi, geri dönünce de barışmak istedihemde 3 sene birlikteydik ve çok efendiydi...
diğer taraftan da orada tanıştığımız bir arkadaş vardı onun da sevgilisi vardı, inanın çocuk partilere bile gitmezdi kız arkadaşı var diye tek bir kıza yan gözle baktığı olmamıştır, kız arkadaşı TR de olduğu halde...
yapacak olan adam her yerde yapar, kişilik meselesi... ama lütfen erkek arkadaşınıza bu deneyimi zehir etmeyin, ve siz de mutlaka yapın, benim hayatta yaptığım en mantıklı şey erasmus derim bütün avrupayı gezdim, her milletten insanla tanıştım, yıllar geçti hala görüşürüm, dünya görüşüm, insanlara bakış açım değişti ve daha sayamadığım bir çok şey kattı erasmus bana... imkanı olan herkes mutlaka bu deneyimi yaşamalı
gözü gönlü bacaga popoya doyar aman çapkınlık felan yapmaz
ne kadar çok görürse o kadar iyi salla
sen de gidebilsen birlikte gezerdiniz
aslında orda ortam insanları buna itiyo
yapacağı yoksa bile çevresinden dolayı etkilenip yapabiliyo
sırf aldatma da değil mesela normalde içki içmeyip sırf orda tuhaf karşılanmasın diye gece boyu içenler bile oluyo
yani biraz çevre yüzünden oluyo sanırım çekiniyolar
iste cok sevince o kadar kolay olmuyor..
kizlar sevgilim erasmus icin 5 ayligina ispanyaya gidecek ama benim icim icimi yiyor. bisey yapmaz efendi guvenilir bir cocuk diyorum arkadaslarimin da dusuncesi bu yonde ama kadin beyni iste yine de icim icimi yiyor en basitinden beni boslarsa veya degisirse diye, daha onceden bu deneyimi yasamis ya da bana fikir verebilcek olan var mii :/
İnsani duygularhangimiz olsa kıskanırız önemli olan karşındakinin burnundan getirmemek Dediğim gibi sapıtan çok, ama bu sevgiliniz de sapıtacak demek değil :) Gezecek, yeni yeni insanlarla tanışacak, çevresi değişecek, uluslararası öğrenciler için çok organizasyon düzenleniyor onlara katılacak bunlar gerçek. Ortam da eğlenceli bu da gerçek. Ama bu illa aldatacak vs demek değil. Bence siz kendinize pay çıkarın bu durumdan, bırakın sevgiliniz çevre edinsin gezsin vs, ileriye dönük ne olacağı belli olmaz bakarsınız o çevre sizin de çevreniz olur
Burnundan getirmemek konusunda ciddiyim, sevgilinize güveniyorsanız bırakın gitsin, çok güzel bir hayat tecrübesi yurtdışında okumak/yaşamak. Yanınızdaki insanın vizyonu açılır, size de yarar bu :)
Youtube'a "Erasmus Party" yaz, bir izle çıkan sonuçları.
Ben buraya geldiğimde erkek arkadaşım yoktu, kimseye verilecek hesabım da yoktu, yine de Erasmus partisine gidiyoruz dediklerinde insanlar, haydi derdim siz gidin ben gelmiyorum. Çünkü böyle pis, böyle saçma sapan hareketler eden bir grup yok başka. Diyorum ya, değişim programı öğrencisinin kafası bambaşka...
Hee, ama sevgilini gönderme demiyorum. Bırak gitsin çocuk. Ama ya bir şekilde bunları kabulleneceksin, sineye çekeceksin. Çekemem dersen de, o zaman karşılıklı safları oynayacaksınız ya da ayrılacaksınız.
Okulumdaki erasmuslularin partilerini falan biliyorum, bence cidden hos ortamlar degil. Bir de bunu gayet acik goruslu biri olarak soyluyorum, yanlis anlasilmasin. Turkiyede bile boyleyse yurtdisinda cok daha fazlasi oluyordur bence. Yani isin asli ben de rahatsiz olurdum. Sevgiliye guvenmekle alakali degil bu durum. Ama kendinizi sikmaniz manasiz. Ortada bir sey yokken ayrilacak haliniz yok ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?