erasmus illetii :(

merhaba,

bende erasmus yapanlardanım, hemde 3 sene birlikte olduğum erkek arkadaşımla beraber gitmiştik herif yanımda yaptı yapacağını aldattı benii ayrıldık gözümün önünde her haltı yedi, geri dönünce de barışmak istedi hemde 3 sene birlikteydik ve çok efendiydi...

diğer taraftan da orada tanıştığımız bir arkadaş vardı onun da sevgilisi vardı, inanın çocuk partilere bile gitmezdi kız arkadaşı var diye tek bir kıza yan gözle baktığı olmamıştır, kız arkadaşı TR de olduğu halde...

yapacak olan adam her yerde yapar, kişilik meselesi... ama lütfen erkek arkadaşınıza bu deneyimi zehir etmeyin, ve siz de mutlaka yapın, benim hayatta yaptığım en mantıklı şey erasmus derim bütün avrupayı gezdim, her milletten insanla tanıştım, yıllar geçti hala görüşürüm, dünya görüşüm, insanlara bakış açım değişti ve daha sayamadığım bir çok şey kattı erasmus bana... imkanı olan herkes mutlaka bu deneyimi yaşamalı

Anlıyorum endişelerini ama öyle boş ki bu düşünceler.
Aldatırsa da aldatacak. Sen ona nasıl engel olabilirsin?
Lafınla sözünle endişenle hiçbir şey değişmez ki.
Seni gerçekten seviyorsa ne farklılaşır, ne de aldatır.
Aksi bir durum varsa fırsatını buldu mu yapabilir.
Ama olasılıkları tasarlayıp bu halde yaşamak saçma bir olay.
Elimde değil diye bir şey yok. Her şey senin elinde.
Boşalt kafanı.

Okulumdaki erasmuslularin partilerini falan biliyorum, bence cidden hos ortamlar degil. Bir de bunu gayet acik goruslu biri olarak soyluyorum, yanlis anlasilmasin. Turkiyede bile boyleyse yurtdisinda cok daha fazlasi oluyordur bence. Yani isin asli ben de rahatsiz olurdum. Sevgiliye guvenmekle alakali degil bu durum. Ama kendinizi sikmaniz manasiz. Ortada bir sey yokken ayrilacak haliniz yok ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizde de ladies night partileri olurdu
bizi ısrar ede ede zorla götürürlerdi
erkek striptizciler filan çıkardı
düşün yani hayatımda ilk defa bu tarz yerlere gittim
ve herkes gidince sen de gidiyosun ortamdan uzaklaşmamak için

siz yine iyi ben gitmem demişsiniz
ben bi gün gitmesem bütün grup değişiyodu zorluk yaşıyodum
hergün yeni birileri geliyodu
cidden ortam olarak baya bozuk aslında
her gece barlarda oluyosun zaten

Son düzenleme:

gözü gönlü bacaga popoya doyar aman çapkınlık felan yapmaz
ne kadar çok görürse o kadar iyi salla

Ya benim arkadaş grubum açısından ben çok şanslıydım. Fransız'dı zaten hepsi, çok da cana yakın ve anlayışlı insanlardı. Erkekli kızlı hepsiyle kardeş gibi olduk. O yüzden hiç öyle gitmek istemediğim yerlere gitmek zorunda kalmadım çok şükür Ama ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.

Ya bir de şimdi kız olarak gidince farklı, orada sonuçta sen hayır deyince olay biter. Ama Türk erkeği zaten diğerlerine kıyasla, affınıza sığınarak söylüyorum "aç". Aç olan adam da kendini kaybediyor, dayanamıyor

Erasmus partisinde erkek Türk öğrenci, bakınız : Şekil 1.A.

canım bizim türk kızları da çok fenaydı ya
ben şaşıp kalmıştım
erkekleri nasıl baştan çıkarırız diye planlar kuruyolardı
hayatımızı yaşamak için geldik diyolardı

bizim erkekler zaten kıtlıktan çıkmış gibi davranıyo
kızlar istemese de sürekli peşlerinde dolanıyolardı ben gördüm yani
hatta sinir olmuştum türkleri rezil ediyolar diye

orda baya baya asılan oluyo
ben onların istediği tarzda ilişki kabul etmediğim için daha bi üstüme düşüyolardı ama kibarlardı sorun olmuyodu
tabi diğer kızlar direk kabul ettiği için tuhaf geliyodu onlara
arkadaş gibi takılıyoduk
herşeye rağmen güzeldi ya
her yeri gezdim çok iyi oldu

senin arkadaş grubunun iyi olması çok avantaj senin için
ben çok fazla istemediğim ortamlara girmek zorunda kaldım
bizim grup çok çılgındı çünkü
hatta ot filan da çekiyolardı
çok şükür onlara özenip o tarz şeyler kullanmadım

Son düzenleme:

Yok canım, kızlar da fena bilmez miyim? Bizim var yani sağolsun bir iki tanesi, kız benim yanımda erkek arkadaşım hakkında ne güzel çocuk diye Türkçe konuşuyordu diğer arkadaşlarıyla, üstelik benim de Türk olduğumu biliyordu. Gözü dönmüş Sonra zaten denemediği adam kalmadı burada, rezillik. Kız dediğin biraz daha seçici olur en azından. Ama insanına göre değişiyor tabii.

Ama erkeklerde milyonda birdir herhalde hakikaten bir şey yapmayan, o da kesinlikle Erasmus'lu değildir. Bizim burada erkek olup da onunla yatıp kalkmayan sadece son derece dindar bir grup arkadaş var ağzına bir damla içki sürmeyen, asla içki içilen ortama girmeyen ve sürekli ders çalışan, onlardır. Onların da zaten kız arkadaşı bile yok, sevgililik filan da ters geliyor onlara.

Şu bir gerçek ki, her yönden Türkiye'de baskı altında olan Türk erkekleri ve kızları, 5-6 ay yurtdışı fresh ortam görünce kayışı koparıyor. Bi haltlar yerse ayrılırsın, bu kadar basit.

iste bu tur cevaplar yuzunden endiseleniyorum ya ben de :) nasil farkli bir insan olacak dyorsunuz ne konuda yani?

yuh yani gercekten barismak istemesi de cabasi olmus iste benim ertrafimda duyduklarim da sizin ikinci cinsten ve erkek arkadsim da gece hayatini sevmeyen bir insan arkadas oratmiyla evde icmeyi tercih eder genelde.
peki bu degisiklikler, eger tr de sizi bekleyen bir sevgiliniz olsaydi ona olan dusuncelerinizi etkileyecek cinsten miydi?

sessiz sakin, etliye sütlüye pek karışmayan bir kız arkadaşım erasmusla yurtdışına gitti, faceden paylaştığı fotoğraflarını görünce bu kız o kız mı dedim, gözlerimi bellerttiydim gördüğümde geldiğinde de çok değişmiş acayip sosyal biri olmuştu.

yani giderken eğitim, deneyim falan fistan diye gidiliyor ama bunlar bahane eğlenceler şahane.

ben de burda okuyor olacagim icin pek oyle bir imkanimiz yok maalesef keske :/
off of hayirlisiya su 5 ay big gecseydii

korkuyorsunuz değişeceğinden,demekki tam anlamıyla güvenmiyorsunuz, sizi sevdiğinden de emin değilsiniz anladığım kadarıyla, gerçi erkek milleti her şey beklenir

yok burnundan getirmiyorum sadece birkac kere sakayla karisik konusu gecti ama sure yaklastikca insan bilmedigi seyden korkar misali endiseleniyor insan iste. insallah dediginiz gibi benim sevgilim de degismeyenlerden olur bu arada hic tatiliniz, turkiyeye gelebileceginiz zaman oluyor mu?

ne guzel iste ben de sizin gibi degismeyen kisiligini bozmayanlardan olmasini diliyorum :) yani anladigim o ki olursa sadece tek gecelik iliskiler olur ve bunu sineye cekmemle alakali?

evet sadece endise iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…