- Konu Sahibi theordernever
-
korkuyorsunuz değişeceğinden,demekki tam anlamıyla güvenmiyorsunuz, sizi sevdiğinden de emin değilsiniz anladığım kadarıyla, gerçi erkek milleti her şey beklenir
iste bu tur cevaplar yuzunden endiseleniyorum ya ben de :) nasil farkli bir insan olacak dyorsunuz ne konuda yani?
Hımm, bir haltlar yerse sevgim ağır basar, görmezden gelirim diyorsun yani. E sen bilirsin.
ne guzel iste ben de sizin gibi degismeyen kisiligini bozmayanlardan olmasini diliyorum :) yani anladigim o ki olursa sadece tek gecelik iliskiler olur ve bunu sineye cekmemle alakali?
Bak sekerim, universiteye giden bir insansin, o yuzden gorduklerimi , bildiklerimi direk yazdim, umarim sert veya seni kirici bir seyler yazmamisimdir. Bence degismesinden ziyade , endise etme isini birakmalisin. Gelecekte olmasi/olmamasi olasi seyler yuzunden bosuna endise etme bence. Bir haltlar yiyebilir, yemeyedebilir. Yerse o zamn oturup dusunursun ne yapayim diye, ama sonucta dam gidecek ve senin yapacagin bir sey yok. Benim gorusume gore %99.99999999 hayatini yasama amaciyla gidiyor, Erasmus ortaminda cinsellik yonunden kayisi koparmasi da %99.99999. Bunlari dusunup endiselenmenin sana bir faydasi yok, olursa ayrilirsin, olmazsa da ne ala.
Simdi sekerim, yurtdisinda kisa sureligine de olsa yasamak insani mutlaka degistiriyor, sen artik farkli bir insan oluyorsun. 6 ay da gitsen, vatanindaki hayat gozune eski hayatin olarak gorunuyor, cunku yeni bir ortamda , her seyin degisik/farkli oldugu bir yerde hayatin tadini cikarirken aklina evin gelmiyor. Evine geldikten sonra misal arkadasim gibi, cilgin geceleri ozledim, sosyal ortami ozledim, insanlarin rahatligini ozledim, medeniyeti ozledim, yasam sartlarinin daha iyi olmasini ozledim vs vs....insanlar kafalarinda ziyaret ettikleri yeri de tasiyorlar bir sure. Bir de farkli kulturlerden insanlarla olmak insanin cidden vizyonunu gelistiriyor, dunyaya daha genis acilardan, baska insanlarin gozlerinden ve kulturlerinden goruyorsun, beynin kalibinin, Turkiye'de gordugun, bildigin seylerin disina cikiyor, hayatin evindekinden, bizim milletimizin kulturunden, goruslerinden olmadigini iyice anliyorsun, turlu turlu insan gorup taniyorsun. Boyle olunca da pekcok konu hakkinda gorusun degisiyor, farkli bir insan oluyorsun. Yanliz yasamak da insani degistiriyor, daha makul ve olgun yapiyor. Bu durumda sevgilin 3 ay da gitse, 6 ay da gitse kacinilmaz olarak farkli bir insan olara donecek diye dusunuyorum. (Benim arkadasim odun gidip, odun geldi, o da ayri bir hikaye, cinsel hastalik kaptigiyla kaldi.)
Seni gerçekten seviyorsa, burada ancak olursa tek gecelik ilişkileri olur. Çünkü burada öyle Türkiye'deki gibi değil, yattılar kalktılar sevgili olacaklar diye bir şey yok. Zaten kızlar da kolay kolay öyle sevgili olmaya yanaşmıyor. O yüzden dediğim gibi, sineye çekebilirim diyorsan tek gecelikleri, o zaman problem yok. Ama sineye çekerim deyip de sonradan adamın kafasına kakma bunları. Görmemezlikten gel, bilmemezlikten gel, yapabiliyorsan.
allah korusun diyorum ne diyeyim, zaten boyle bisey yapsa o da yuzume bakamaz.
sessiz sakin, etliye sütlüye pek karışmayan bir kız arkadaşım erasmusla yurtdışına gitti, faceden paylaştığı fotoğraflarını görünce bu kız o kız mı dedim, gözlerimi bellerttiydim gördüğümdegeldiğinde de çok değişmiş acayip sosyal biri olmuştu.
yani giderken eğitim, deneyim falan fistan diye gidiliyor ama bunlar bahane eğlenceler şahane.
yuh yani gercekten barismak istemesi de cabasi olmusiste benim ertrafimda duyduklarim da sizin ikinci cinsten ve erkek arkadsim da gece hayatini sevmeyen bir insan arkadas oratmiyla evde icmeyi tercih eder genelde.
peki bu degisiklikler, eger tr de sizi bekleyen bir sevgiliniz olsaydi ona olan dusuncelerinizi etkileyecek cinsten miydi?
gözü gönlü bacaga popoya doyar aman çapkınlık felan yapmaz
ne kadar çok görürse o kadar iyi salla
Oha
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
benim yorumum kadar kaba oldu senin yorumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?