- 23 Ocak 2019
- 34
- 21
- 18
- Konu Sahibi Kunfeyekun72
-
Benimde aynı şekilde 3 haftaya çıkar dediler 1 hafta oldu hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah siz ne sonucu bekliyorsunuz acaba pgt den miUmarım inşallah.. benimde testler yapılalı 1 hafta oldu bakalım sonucları bekliyoruz
Güzel haberler gelsin inş. Pgt sonucu 2 haftada geliyor. Kaç embriyonuz gönderildi pgt yeUmarım inşallah.. benimde testler yapılalı 1 hafta oldu bakalım sonucları bekliyoruz
Rahimden sıvı dediğin pembe kan canım era yapılmış sana. Böyle rahme tırtıklı bi cubuk sokuldu değil mi? Cd56 testi nedir onu bilmiyorumHepsi Ercan hoca tarafından yapıldı era testi yapıldı mı bilmiyorum ama rahimden sıvı alındı cd56 testi yapıldı
Ben histerekopi oldum rahim şeklin hafif t gibiymiş onun için iyileşme süresi gerekiyormuş ondan gecikti benimİnş kazasız belasız niye böyle geç yapıyorsunuz
Hayırlısı ya İnş tez vakitte bebişini eline alırsın İnşBen histerekopi oldum rahim şeklin hafif t gibiymiş onun için iyileşme süresi gerekiyormuş ondan gecikti benim
Ben o kadar dua ettim ki hiç hatırlamıyorumRahimden sıvı dediğin pembe kan canım era yapılmış sana. Böyle rahme tırtıklı bi cubuk sokuldu değil mi? Cd56 testi nedir onu bilmiyorum
Amin kuzum sende inşallahHayırlısı ya İnş tez vakitte bebişini eline alırsın İnş
Ben o kadar dua ettim ki hiç hatırlamıyorum
Amin inşAmin kuzum sende inşallah
Amin inşBende era ve pgt testi yaptırdım Ercan bey de pgt den sağlıklı gelmesini bekliyorum çok dua ediyorum inşallah kimsenin kucağı boş kalmaz hayırlı ve sağlıklısı ile
Pgt ve era sonucunu bekliyorum . Inşallah dualarımız kabul olur hepimiz için en güzeli olurBenimde aynı şekilde 3 haftaya çıkar dediler 1 hafta oldu hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah siz ne sonucu bekliyorsunuz acaba pgt den mi
Güzel haberler gelsin inş. Pgt sonucu 2 haftada geliyor. Kaç embriyonuz gönderildi pgtt
Inş hepimiz icinGüzel haberler gelsin inş. Pgt sonucu 2 haftada geliyor. Kaç embriyonuz gönderildi pgt ye
Sizin ne oldu transfer gerçekleşmiştir İnş Allah bu defa emeğini boşa çıkarmaz İnş muradına erersinMerhabalar bende Ercan beyin hastasıyım ilk denememiz Samsun’da oldu pgt işleminden 1 tane sağlıklı embriyom geldi ama transferden sonra tutunmadı Ercan beyde ilk denemem de 8 embriyodan pgt den hiç sağlıklı gelmedi ve doktorum era testi de yaptı bu 3. Denemem bu sefer de 6 embriyom var genetiğe gitti bakalım bekliyorum inşallah sağlıklı gelir ve tutunur sizin pgt işlemi acıbadem de mi yapıldı acaba
Sizin nasıl gidiyor tedavimiz
Allah yardımcın olsun inş sağlıcakla alırsın eline benim ilk denemem de maalesef negatif umutsuz olma İnan ben ilkinden umutsuzdum belki o yüzden negatif oldu sen olma ki böyle sonuçlanmasınBen de varim. 3 Tane embriyom gitti Pgt ye. Umutsuzum biraz.
Benim de 10 emriom gitti umutsuzum. Gecen 9 tane gitmişti sonuc hüsran...Ben de varim. 3 Tane embriyom gitti Pgt ye. Umutsuzum biraz.
Allah yardımcın olsun inş bu defa hüsran olmaz kaçıncı tüp bebek denemenizBenim de 10 emriom gitti umutsuzum. Gecen 9 tane gitmişti sonuc hüsran...
2. Denemem cok yoruyor insanı bugun gitti bakalım hayırlısı cok umudum yok 9 uda sağlıksız gelince insan düşünüyor ister istemez. Gercekten kısmetAllah yardımcın olsun inş bu defa hüsran olmaz kaçıncı tüp bebek denemeniz
Pozitif sonuç aldımSizin nasıl gidiyor tedavimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?