- 23 Ocak 2019
- 34
- 21
- 18
- Konu Sahibi Kunfeyekun72
-
İnşAllah hepimizin canım benim bu 3. Denemem Allahım bu sefer yüzümüz güldürür inşAllah ben daha sonucu bekliyorum bu hafta ve ya bidahaki hafta gelecek canımSizin ne oldu transfer gerçekleşmiştir İnş Allah bu defa emeğini boşa çıkarmaz İnş muradına erersin
İnş Rabbim gönlüne göre verirİnşAllah hepimizin canım benim bu 3. Denemem Allahım bu sefer yüzümüz güldürür inşAllah ben daha sonucu bekliyorum bu hafta ve ya bidahaki hafta gelecek canım
Ay İnş ya çok sevindim siz adınaPozitif sonuç aldım
İnşallah sizde en kısa zamanda pozitifi görürsünüz.Ay İnş ya çok sevindim siz adına
Benim negatif geçti ya öyle durgunuz ailemi ziyarete memlekete geldim maddi olarak toparlandığımızda yapacağız tekrarİnşallah sizde en kısa zamanda pozitifi görürsünüz.
Sizin nasıl gidiyo. Hangi aşamadasınız
Sizin intralipid serum, gebelik aşısı, embriyo glue VS hangisi uygulandıİnşallah sizde en kısa zamanda pozitifi görürsünüz.
Sizin nasıl gidiyo. Hangi aşamadasınız
İnşallah canım hepimizinİnş Rabbim gönlüne göre verir
Bununla ilgili bir yorum oldu mu? Ikinci sefere farkli bir sey yaptilar mi mesela.2. Denemem cok yoruyor insanı bugun gitti bakalım hayırlısı cok umudum yok 9 uda sağlıksız gelince insan düşünüyor ister istemez. Gercekten kısmet
Yorum yok aynı tedavi uygulandı biz sigarayı bıraktık saglıklı beslendikBenim ilk değil ikincii
Bununla ilgili bir yorum oldu mu? Ikinci sefere farkli bir sey yaptilar mi mesela.
Serum uygulandı. Kaç denemeniz oldu sizin?Sizin intralipid serum, gebelik aşısı, embriyo glue VS hangisi uygulandı
Kaç tane gitti2. Denemem cok yoruyor insanı bugun gitti bakalım hayırlısı cok umudum yok 9 uda sağlıksız gelince insan düşünüyor ister istemez. Gercekten kısmet
Ay İnş sağlıcakla bebişini eline alırsın benim ilk denemem tutmadı işte 4 veya 5 ay sonra tekrar düşünüyoruz 3Serum uygulandı. Kaç denemeniz oldu sizin?
Benim 4. Denemem. İlki tutmadı diğer ikisi tuttu fakat boş gebelik geçirdim. Sonra tekrar opu yaptırdım genetiğe yolladık embriyoları. Rahimim biraz y şeklindeydi histereskopi oldum. Histereskopi sonrası 2 ay ara verdim ve tekrar denedik. Çok şükür bu kez herşey yolunda.
İnş canım darısı başına inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsinAy İnş sağlıcakla bebişini eline alırsın benim ilk denemem tutmadı işte 4 veya 5 ay sonra tekrar düşünüyoruz 3
10 tane gitti 2. Haft belli olcakKaç tane gitti
Amin inşİnş canım darısı başına inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah bu defa %100 sağlıklı gelirler10 tane gitti 2. Haft belli olcak
İnşallah bu defa %100 sağlıklı gelirleramin inşllah
İnş. Kacıncı denemenizAmin inş
Benim tam 15 günde geldiPgt sonuclarina 15 is gunu diyorlar ama daha erken ciktigi oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?