- Konu Sahibi Kunfeyekun72
-
Pozitifi almanıza çok sevindim darısı başımızaSerum uygulandı. Kaç denemeniz oldu sizin?
Benim 4. Denemem. İlki tutmadı diğer ikisi tuttu fakat boş gebelik geçirdim. Sonra tekrar opu yaptırdım genetiğe yolladık embriyoları. Rahimim biraz y şeklindeydi histereskopi oldum. Histereskopi sonrası 2 ay ara verdim ve tekrar denedik. Çok şükür bu kez herşey yolunda.
Amin inşallahPozitifi almanıza çok sevindim darısı başımızabende de hafif T şekil varmış ameliyat oldum aralıkta. Adet oldum 3 gün önce. Sanki diper adetlerime göre biraz daha yoğun kanamam. Rahim genişletildiği için mi acaba sizde de öyle birley oldu mu? Bu arada eskiden baya az olurdu kanamam ve kısa sürerdi
Slm sizin ne oldu İnş inş embriyolarınız sağlıklı gelmiştir pgt denMerhabalar bende Ercan beyin hastasıyım ilk denememiz Samsun’da oldu pgt işleminden 1 tane sağlıklı embriyom geldi ama transferden sonra tutunmadı Ercan beyde ilk denemem de 8 embriyodan pgt den hiç sağlıklı gelmedi ve doktorum era testi de yaptı bu 3. Denemem bu sefer de 6 embriyom var genetiğe gitti bakalım bekliyorum inşallah sağlıklı gelir ve tutunur sizin pgt işlemi acıbadem de mi yapıldı acaba
Çok şükür sağlıklı embriyom geldi transferi bekliyorum hayırlısıyla Rabbim bu sefer nasip eder inşakkah sizin tedaviniz hangi aşamadaSlm sizin ne oldu İnş inş embriyolarınız sağlıklı gelmiştir pgt den
İnşallah canım Rabbim sanada toparlanma gücü versin inşallahAmin inş bu defa hayal kırıklığına uğramasını benim iki hafta önce negatif ti artık maddi ve manevi toparlanmaya bekliyoruz Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmaz İnş
Amin inşİnşallah canım Rabbim sanada toparlanma gücü versin inşallah
Açıkçası bana o testi Ercan bey yaptı ama tavsiyelerim olacak gebelik aşısı, embriyo glue, kasık önleyici, ultralipid serum bunları doktoruna sor hangisi uygun size diyeArkadaşlar merhaba sizden ricam bilgilendirir misiniz? 3 olumsuz denememiz oldu şimdi hem eşime hemde kendime bazı tahliller yaptırcaz. Öncelikle bu Cd56 testini hangi bölümde yaptırmam gerekiyor ve ücret konusunda bilginiz varsa rica ediyorum. Tedavi öncesi başka nelere baktırabilirm aydınlatabilir misiniz?
Hsg,histeroskopi, kromozom tahlili hepsi yapıldı sonuç temiz.
Teşekkür ederimAçıkçası bana o testi Ercan bey yaptı ama tavsiyelerim olacak gebelik aşısı, embriyo glue, kasık önleyici, ultralipid serum bunları doktoruna sor hangisi uygun size diye
Rica ederimTeşekkür ederim
Bnm de şimdi başka merkezde iki düşüğüm oldu. Çok kararsızım merkez degistirsem mi diye? Okuduğum kadarıyla Ercan bey yeni uygulamaları da yapiyoHerkesin değişiyor ekstra uygulamalar olduğunu düşünürsek 15_ 20 milyar arası ilaçlarla ve tabiki benim gibi şehir dışından gelenler otel VS 25 i buldu benim
Peki genel olarak memnun kaldınız mı?Herkesin değişiyor ekstra uygulamalar olduğunu düşünürsek 15_ 20 milyar arası ilaçlarla ve tabiki benim gibi şehir dışından gelenler otel VS 25 i buldu benim
İnşallah olurİyi biri memnun kaldım ama ilk deneme ve hemen transfer sonrası uçağa binip geldik diye mi bilmiyorum ama negatif oldu ama yine onun yanında düşünüyoruz
Benim emriyolarim sonuclari geldi. Hepsi kötü malesef. Sizin sonuclar cikti mi:/İnş. Kacıncı denemeniz
Allah yardımcınız olsun inş sizin sorun neydi niye tüp bebek yapmıştınız İnş bu defa emeğiniz boşa gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?