Ercan baştu tüpbebek

Ben şimdi bugün opu oldum ama transfer için şu gün gel falan denmedi. İlaç da vermiyoruz rahim dinlensin dendi. Yine regli olunca mı gitmem gerekiyor? Ne zaman regli olurum normalde 18’iydi aynı mı olur?
Transferden rahimim kalınlaşma sı için estrofem veriyorlar ondan sonra ise rahim istenen ölçüye Ulaştığında transfer gerçekleşiyor

Merhaba Evet tam 14. güne denk geldi, o zaman aynı zamanda olucam demek. Çok heyecanlıyım 6 yumurtadan 4’ü döllenmiş haber geldi, 1i boşmuş 5. de izleniyormuş. Gittikçe azalıyorlar yaa, umarım 4’ü de kalır son güne

Amin inş benimde 4 tane kalmıştı tabiki bir transfer sonrası negatif geriye 3 yumurtam kaldı

Merhaba . Benimde 12 tane toplanmıştı 8 tanesi işleme uygundu. 6 tane dollendi. Ama 5 tanesi 5. Gune kadar yasabildi. Korkma basta bende çok korkmuştum azaldığı için. Icini ferah tut

Olsun olsun azalacak tabi o kadar normal merak etme Genetiğe gidecek mi seninkiler

Embriyo yapıştırma, gebelik aşısı, intralipid serum, kasık önleyici bunları araştırın

Herşey yolunda gider de gerke olmaz inşallah Benimki hesaplamalarıma göre martın ortası 18i gibi olacak. Transfer zamanlarımız yakın olacak gibi sizinle
İnşallah yakınız evet, şimdi regl bekliyorum erken olmazsa 18 şubat gibi gelir. Sonra da transfer yumurtlama filan geçince oluyor herhalde 8 mart haftası birgün olur sanırım. Tam hakim değilim ama tahminimce öyle oluyordur.
sizin kaç embriyo var, 5. Gün mü?

Son düzenleme:
Merhaba. Asla pes etmeyin derim. Ercan hocanın hastasıyım 1 negatif 2 boş gebeliğim oldu. Rahime biyopsi yaptı transfer zamanını belirledik. Boş gebelik oldu. Embrolarım 5. Güne gitmiyodu. Tekrar opu oldum. Embriyoya genetik test yaptrdık %100 sağlıklı geldiler. Transfer yaptık yine boş gebelik yaşadım. Daha sonra histereskopi geçirdim rahim düzeltildi. Tekrar transfer oldum serum uyguladık bağışıklık güçlendirdik şuan hamileyim. Tüm bu işlemlerin her birinin arasında 1-2 ay dinlenme sürecim oldu, çok yıprandık ama pes etmedik sağolsun ercan hoca da bize aşırı destek oldu. Umudunuzu asla kaybetmeyin derim. İnşallah hamilelik haberinizi en kısa zamanda buraya yazarsınız

Serumu transferden ne kadar sonra gerçekleştirdiler yardımcı olur musunuz bende bu defa o intralipid serumu düşünüyorum ona göre zamanı gelince kullanayım

Serumu transferden ne kadar sonra gerçekleştirdiler yardımcı olur musunuz bende bu defa o intralipid serumu düşünüyorum ona göre zamanı gelince kullanayım
Reçeteli satılıyor doktor yazması lazım. Bünyeye göre dozunu söylüyorlar. herkese verilmiyo diye biliyorum. İlk transfer günü taktılar sonrasında haftada 1 kez takıldım 9. Haftaya kadar. Ne zaman takılmannı ve ne zaman bırakmanı doktor söylüyo bebeğin gelişimine göre karar veriliyo. Serum alınca %100 tutacak diye bişeu de yok sadece şansın artıyor

Aynen biliyorum

Benim 8 tane donduruldu. 2 tanesi genetiğe gitti biri iyi geldi yani 7 taneden 1 tane sağlıklı olduğunu bildiğimiz embriyomuz var. Bakalım inş herşey yolunda gider

Neler yaşamışsınız sonunda tutmuş bebiş, bundan sonra da sorunsuz sağlıkla ilerlesin kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…