- Konu Sahibi Kunfeyekun72
-
Merhaba sonuç raporunda 23 ve 24. Kromozomlarda X Y yi görebildiniz mi? Bana gönderilen de 22 ye kadar görünüyor da merak ettim sizinkinisonuclandı. 6 tane saglıklı embrio geldi
Cok uzun hikaye. Bizim oluyordu ama hep kromozom olarak hatali oluyordu.Allah yardımcınız olsun inş sizin sorun neydi niye tüp bebek yapmıştınız İnş bu defa emeğiniz boşa gitmez
Allah yar ve yardımcım olsun inşCok uzun hikaye. Bizim oluyordu ama hep kromozom olarak hatali oluyordu.
Bir seye bağlayamadılar....
Rapora bakmadımMerhaba sonuç raporunda 23 ve 24. Kromozomlarda X Y yi görebildiniz mi? Bana gönderilen de 22 ye kadar görünüyor da merak ettim sizinkini
Tesekkurler.Allah yar ve yardımcım olsun inş
Ben de gözükmüyor kontrol ettim kaçıncı denemeniz bizim 2. De olduMerhaba sonuç raporunda 23 ve 24. Kromozomlarda X Y yi görebildiniz mi? Bana gönderilen de 22 ye kadar görünüyor da merak ettim sizinkini
Benim sıkıntı eşimde bu yüzden sadece sperm kalitesini yükseltmeye yönelik tedavi uygulandı şuan sadece beklemedeyizTesekkurler.
Yumurta kalitesi icin bir sey kullaniyor musunuz
Xy benim bildiğim erkek cinsiyet kromozomuBenimkinde de tam gorubmuyor.
Soyle xy var ama ne oldugunu bir problem yoksa tam olarak yazmiyorlar.
23 ve 24 ün altında X X ise kız X Y ise erkek demek. Bana foto olarak attılar 22 ye kadar çekmişler acaba özellikle mi sakladılar cinsiyeti görmeyeyim diye anlamamBenimkinde de tam gorubmuyor.
Soyle xy var ama ne oldugunu bir problem yoksa tam olarak yazmiyorlar.
Demek ki gerçeği göstermiyorlar. Benimki sadece merak yoksa kız erkek farketmez tabii. Umarım siz de en kısa zamanda sağlıklı embriyolara kavusursunuzRaporun aslinda 22. Kromozomdan sonra xy kolonu var.
Benim ilk deneme başarısız geçtiMerhabalar, ben de Ercan Bey’le ilk denememe başladım. Çok memnunum kendisinden, arkadaş gibi bir doktor. Bugün yumurtalar toplandı 6 taneymiş. Transfer önümüzdeki ay olacak. Yumurta sayım az gibi geldi bana ama bakalım hayırlısı, umarım hepsi döllenir ilerler sağlıklabugüne kadar hiç heyecanlanmadım şimdi biraz merak ve heyecan oldu.
İlk denemede gebe kalan var mı aranızda?
Öyleymiş okudum sayfada, ama hiç moralini bozma ben de ilk deniyorum, Ercan Bey ilk denemede olmazsa üzülmek yok, zaten %50 şans dedi. Normal yani. Bi yerde de okudum ilk 4 deneme %95 tutarmış. İlla güzel haberler gelecek. Sabırlı olmalı işte.Benim ilk deneme başarısız geçti
Merhaba yumurta toplandıktan sonra adette düzensizlik olabiliyor yani daha erken olabilirsinBen şimdi bugün opu oldum ama transfer için şu gün gel falan denmedi. İlaç da vermiyoruz rahim dinlensin dendi. Yine regli olunca mı gitmem gerekiyor? Ne zaman regli olurum normalde 18’iydi aynı mı olur?
Merhaba hosgeldin aramıza:) hemen hemen aynı gün olursun. Şu şekilde hesaplayabilirsin aslında. Opu günü normal zamandaki ovulasyonla aynı güne mi denk geldi? Eğer aynı günse yine normal zamanda regl olursun. Benim erkene denk gelmişti erken olmuştumBen şimdi bugün opu oldum ama transfer için şu gün gel falan denmedi. İlaç da vermiyoruz rahim dinlensin dendi. Yine regli olunca mı gitmem gerekiyor? Ne zaman regli olurum normalde 18’iydi aynı mı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?