sen birde benim bacaklarımda ki değişimi görkısmet olursa canlı tanışırız görürsün belki
dur dur sen şimdiden memelere kola bacağa başlama bizlerin yaşına geldi mi yaptıracak yerlerin kalsın
Unique,arkadaş listemde yokmuşsun.İstersen gir bak resimlerime.Belki gecenin bu saati bir fikir verir sanaSevgiler selamlar
Ekliyorum seni:)
sen birde benim bacaklarımda ki değişimi görkısmet olursa canlı tanışırız görürsün belki
dur dur sen şimdiden memelere kola bacağa başlama bizlerin yaşına geldi mi yaptıracak yerlerin kalsın
Öncesi sonrası resimlerini görebilseydim iyi olurdu :-(
burada ki arkadaşlar biliyor benim elimde idi resmim ameliyat öncesi sonrası da kendim canlı örnek tim; tek tek sor sonucumu onlar bile bu değişime şaşırdılar
doktordan istemedim ben sonrası resimlerimi ama karın germe ameliyatım olacak 24.ünde öncesi gidersem isterim görürsün
Çoookkk mutlu olurum.Bu arada bacaklarınızdan ne kadar yağ alınmıştı
canım ya hiç uykum yok gel de iki çift laf edelimbestemelodi bayram sonrası geçecek doktora belki bende geçerim ayarlarız kahve içeriz okey mi?
Tarihi belirleyin haber verin görüşürüz inşallahMalesef unique ye cvp yazıp yatmıştım.Çok yoğun geçiyor günler haşat oluyorum inanki Jelesec.Bayramdan sonra görüşmek üzere...
Kameram yok canım maalesef.Birde teknoloji özürlüyüm canım ben.Daha önce resim yükledim şimdi yerini bile bulamıyorum nerden yüklenecek o derece kötüyüm yani.Topikteki arkadaşlar toplanacağız okuyorsundur yorumları sende gelsene.Hem tanışmış oluruz hem canlı tüm ameliyatları birebir görmüş olursun,olurum.Senin namına övgülere sevindim.Ben çok büyük bir değişim ve gençleşme istemiyorum zaten.Hiç belli olmasın ameliyat olduğum mümkünse.Bunu Ercan beye de söyledim.Doğal olacak kısmetse.Sağlık benim için daha önemli.Göz kapağı düşüklüğü görüş açısını bozuyor biliyorsun.
Ama yine de cm olarak incelme olması gerekmez mi?
Ben böyle değişim görmedimİnanılmaz hoş olmussunuz.Bir an göğüs ameliyatıyla birlikte yaptırsam mı diye düşündüm.
Çoookkk teşekkürler.Bu bana iyi geldi
canım ya hiç uykum yok gel de iki çift laf edelimbestemelodi bayram sonrası geçecek doktora belki bende geçerim ayarlarız kahve içeriz okey mi?
Ben hollandadayim gelmemki ha deyince:)) keske nerde o gunler. fakat izmire tam yuz germe icin gidecem. izmirde kalacak evim var ondan. istanbulda konaklama sorunum olmasa gelirdim ve ercan beye yaptirdim amaliyatimi benim icin tum doktorlar iyidr. ebru hanimi tanidgim ve amaliyat oldgum vede izmirde evim oldgu icin gidiyorum
Ne oldu arkadaşım 20 sinde tahlil falan vardı sonuçlar ne zaman çıkıyor yaz bana özelden.Yada müsaitsen arayayım telden.
yaptırdım bayram sonrası alacağım sonucu, sonucu göre doktoru arayacağım inşallah aksi bir durum yaşanmazben sonucu alınca haber veririm sana arkadaşım
sonunda 100. mesajımı yazıyorum
:122::118::124: hadi gözün aydın
Jelesec göğüslerimi de mi yaptırsam nlp nin göğüslerine hayran oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?