Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Bugün görüşemedik canım.Hafta sonuda, beylerde evdedir hiç arayamam.Haberdar et merak ediyorum.Müsait olduğunda çaldır dönerim ben sana tamam mı canım.Ercan beylede görüşmüşün iyi olmuş sevindim.Adamın sesi bile rahatlatıyor insanı.
Öpüyorum seni.

Son düzenleme:

olsun canım kızınla görüştük çok iyi enerjisi var senin fıstığın...haber vereceğim tabi evet mail atmıştım ilk öğrendiğimde doktorla randevu ertesi göndü dur dedim anlar Ercan beyde baksın bakalım nedir durumlar yazmış tedavisi var yapılacak yapılır hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz diye genel cerrah tavsiyesi bekliyorum yarın sabah beste gidecek geldi demek ki tatilden.Bende öpüyorum sağol.

Unigue;merhaba senin ne zaman ameliyatın kilo verme durumları nasıl gidiyor ? Kafandaki sorular ameliyat olup sonucu görene kadar devam eder unutma

Son düzenleme:

Benim kızlamı konuştun hayırdır.Ne çeviriyonuz arkamdan bakiim.Hay Allah merak ettim şimdi bu saattede arayamam ki.O hep enerjiktir maşallah hele işinde.Bay-can yatıştırıcı ilaç niyetine,motivasyon için kısacası herşeye iyi gelir rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bugün Ercan Bey ile görüştüm.

Daha ameliyat olmadım; ilk görüşmemdi.. Ama neden bu kadar sevildiğini anladım gerçekten...

Pazartesi gelsene sende hem konuşursun dr la hemde laflarız akşama kadar ordayım

Ne güzel :) siz ne yaptıracaktınız Ercan Beyde şeytan tüyü var bende dr u tanımadan önce kızlar abartıyor diye dşünüyordum :) ama şimdi eksik anlattıklarını düşünüyorum

Daha ameliyat olmadım; ilk görüşmemdi.. Ama neden bu kadar sevildiğini anladım gerçekten...

Bende anladım

şaka bir tarafa... işinde çok iyi olmasından dolayı çıkardığı sonuçlardan dolayı ilgili olmasından dolayı ,doktor gibi doktor olmasından asistanıyla değilde kendisi ile muhatap olabildiğimizden bu böyle uzar gider ondan seviliyor...

Son düzenleme:

Teli kayıtlı idi canım bende telim çaldı ismini söylerek açınca şaşırdı çok iyi yetişmiş bir insan bir evlat maşallah ..........üyeliği vardı ya onu uzattı sağolsun çok güzel bir site bizimki eğleniyor orada ... dr.dün konuştum çok yardımcı oldu sağolsun korkma tedavisi olan bir hastalık bir prof tavsiye etti pazartesi randevu alacağım.

Ben hep derim anlatılmaz yaşanır.
Biz burda eksik bile anlatıyoruz .Bazı şeylere kelimeler yetersiz kalıyor.Uzaktan ahkam kesmek kolay.Abartıyorsunuz diyenlere,gidin görün konuşun o zaman anlayabilirsiniz diyoruz.Keşke herkes sizin gibi yapsa.

Ben de karın ve kalça germe olacağım.. 25 Aralık tarih de şimdilik.

Diğer topikten hatırlayan arkadaşlar vardır (ki Jelesec bunlardan ilki:) ) ben karın germe geçirmiştim ama durum pek iyi değil.Tekrar etmesi gerekiyor..

Bir de; Ercan Bey'e karın germe olan arkadaşlar, bana fotoğraflarını görme şansı verirlerse ekleyip çok ama çok sevinirim

tanımam mı yazılarını sürecini ako senin diğerlerinin ezbere biliyorum neredeyse senle birkere yazışmıştık hatta inşallah bu sefer sonuçların çok iyi olur arkadaşım

nlglpd ,serap38,ada22,bentoprak ,arkadaş eski üye ekleyebilirsiniz benden okey li

Son düzenleme:

Ekledim :)) hayırlısı olsun size de.

Referans sağlam olunca ekledim canım şimdiden geçmiş olsun.

Son düzenleme:
bentoprak ve serap albümleri kaldırdınız mı? göremedim bacılar

Canım ben kaldırmıştım tekrar yüklemeye çalıştığımda hepsi silindi üzgünüm.Ercan beyden de istemeye utandım valla.Bir ara bakarım kızda duruyorsa çektikleri.Ama öncesi sonrası yok en azından şimdilik.İsterim bir ara Ercan beyden.

Canım teknoloji özürlü olarak resimleri sildim.Kızda varsa isterim ama bizim çektiklerimiz.Öncesi sonrası yok Ercan beyden tekrar istemeye utandım açıkçası.Ercan beye gitme durumun varsa o gün müsait olursam gelirim canlı görürüsün.Hem ekledi hem yüklemedi vs. gibi kafana soru takılmasın.Başka nasıl yardımcı olurum bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…