Bugün görüşemedik canım.Hafta sonuda, beylerde evdedir hiç arayamam.Haberdar et merak ediyorum.Müsait olduğunda çaldır dönerim ben sana tamam mı canım.Ercan beylede görüşmüşün iyi olmuş sevindim.Adamın sesi bile rahatlatıyor insanı.
Öpüyorum seni.
olsun canım kızınla görüştük çok iyi enerjisi var senin fıstığın...haber vereceğim tabi evet mail atmıştım ilk öğrendiğimde doktorla randevu ertesi göndü dur dedim anlar Ercan beyde baksın bakalım nedir durumlar yazmış tedavisi var yapılacak yapılır hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz diye genel cerrah tavsiyesi bekliyorum yarın sabah beste gidecek geldi demek ki tatilden.Bende öpüyorum sağol.
Unigue;merhaba senin ne zaman ameliyatın kilo verme durumları nasıl gidiyor ? Kafandaki sorular ameliyat olup sonucu görene kadar devam eder unutma
olsun canım kızınla görüştük çok iyi enerjisi var senin fıstığın...haber vereceğim tabi evet mail atmıştım ilk öğrendiğimde doktorla randevu ertesi göndü dur dedim anlar Ercan beyde baksın bakalım nedir durumlar yazmış tedavisi var yapılacak yapılır hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz diye genel cerrah tavsiyesi bekliyorum yarın sabah beste gidecek geldi demek ki tatilden.Bende öpüyorum sağol.
Unigue;merhaba senin ne zaman ameliyatın kilo verme durumları nasıl gidiyor ? Kafandaki sorular ameliyat olup sonucu görene kadar devam eder unutma
Pazartesi gelsene sende hem konuşursun dr la hemde laflarız akşama kadar ordayım
Bugün Ercan Bey ile görüştüm.
Daha ameliyat olmadım; ilk görüşmemdi.. Ama neden bu kadar sevildiğini anladım gerçekten...
Daha ameliyat olmadım; ilk görüşmemdi.. Ama neden bu kadar sevildiğini anladım gerçekten...
tamam oradayım bana da iyi gelir senle iki laf etmekhem doktora şu sonuçları bir götüreyim incelesin
Ay çok sevindim 10:30 dan sonra oturur beklerim o zaman:)
Benim kızlamı konuştun hayırdır.Ne çeviriyonuz arkamdan bakiim.Hay Allah merak ettim şimdi bu saattede arayamam ki.O hep enerjiktir maşallah hele işinde.Bay-can yatıştırıcı ilaç niyetine,motivasyon için kısacası herşeye iyi gelir rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Ben de karın ve kalça germe olacağım.. 25 Aralık tarih de şimdilik.
Diğer topikten hatırlayan arkadaşlar vardır (ki Jelesec bunlardan ilki:) ) ben karın germe geçirmiştim ama durum pek iyi değil.Tekrar etmesi gerekiyor..
Bir de; Ercan Bey'e karın germe olan arkadaşlar, bana fotoğraflarını görme şansı verirlerse ekleyip çok ama çok sevinirim
Diğer topikten hatırlayan arkadaşlar vardır (ki Jelesec bunlardan ilki:) ) ben karın germe geçirmiştim ama durum pek iyi değil.Tekrar etmesi gerekiyor..
Bir de; Ercan Bey'e karın germe olan arkadaşlar, bana fotoğraflarını görme şansı verirlerse ekleyip çok ama çok sevinirim
bentoprak ve serap albümleri kaldırdınız mı? göremedim bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?