Canım teknoloji özürlü olarak resimleri sildim.Kızda varsa isterim ama bizim çektiklerimiz.Öncesi sonrası yok Ercan beyden tekrar istemeye utandım açıkçası.Ercan beye gitme durumun varsa o gün müsait olursam gelirim canlı görürüsün.Hem ekledi hem yüklemedi vs. gibi kafana soru takılmasın.Başka nasıl yardımcı olurum bilemedim
Canım ben kaldırmıştım tekrar yüklemeye çalıştığımda hepsi silindi üzgünüm.Ercan beyden de istemeye utandım valla.Bir ara bakarım kızda duruyorsa çektikleri.Ama öncesi sonrası yok en azından şimdilik.İsterim bir ara Ercan beyden.
çok teşekkürler canım..yardımcı oluyorsunuz zaten yeterince:)
belki canlı görürüm ameliyattan önce dediğin gibi. siz de benim durumu görürsünüz..öncesi-sonrası şeysi:)
çok teşekkürler canım..yardımcı oluyorsunuz zaten yeterince:)
belki canlı görürüm ameliyattan önce dediğin gibi. siz de benim durumu görürsünüz..öncesi-sonrası şeysi:)
Rabbit geldiğin de toplanacağız ya kısmet ise ben çok genç değilim ona göre bu yaşta vermiş kendini estetiğe deme
Valla benden genç ve enerjiksiniz bence:)
Merhaba,unique çoktandır girmemişsin buraya.Ameliyat tarihin kaçtı? vazmı geçtin yoksaBak biz fadıllar hep takipteyiz.Kimseyi unutmayız
Aklıma geldi aslında ama ne diyeyim kiKızınıza olan ilgisini gördüğüm an doğru yerde olduğuma inandım.16 kasıma gün aldım allahın izniyle olup kurtulacağım
Merhaba,unique çoktandır girmemişsin buraya.Ameliyat tarihin kaçtı? vazmı geçtin yoksaBak biz fadıllar hep takipteyiz.Kimseyi unutmayız
Buldumm 16 Kasım a almışsın gününü:)) Bizi haberdar et olurmu?
Kızlar dün dr a gittim öyle yoğundu ki epey bekledim kontrole gelmiş hastalarda vardı 1 tanesi çok başarılı bir burundu :) çok doğaldı kendi durumumdanda bahsedeyim 5 haftam bitti vücut şeklim belirmeye ödemlerim de hızla azalmaya devam ediyor oldukça mutluyum
Bi de dün girmişsin foruma saat 17:30 daBennn Sadettin Teksoyyyy
Kızlar dün dr a gittim öyle yoğundu ki epey bekledim kontrole gelmiş hastalarda vardı 1 tanesi çok başarılı bir burundu :) çok doğaldı kendi durumumdanda bahsedeyim 5 haftam bitti vücut şeklim belirmeye ödemlerim de hızla azalmaya devam ediyor oldukça mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?