beni her gördüğünde gel şu burnunu yapalım diyor,burun beni şişman göstermediği için hiç orayı takmıyorum benkarın meme bacak daha çok ilgi alanım.Senin mutluluğun hepimizin mutluluğu forumlarda gezinirken biri mutsuzum yazsa yeminle sanki ben ameliyat olmuş gibi üzülüyorum.Mutluluğun daim olsun arkadaşım zaten en son seni gördüğümde inan çok değişim vardı doktorun ellerine sağlık
Çok sevindim canım.Her gün dahada iyiye gidecek.Sen kendini 6 ay sonra gör bugün kü hallerini unutacaksın.Sonrada acaba şurası söylemi olsaydı şunuda mı yaptırsam diye başlayacaksın incelemelere.Ah ah bir kere olmaya gör.
Daha da güzel olacak.Gepgergin bir karın, taş olacak taşş
Darısı sana canım :) senin içinde hepberaber mutlu olacagız inşallah :)
Doğru diyorsun 6 ay sonrasını düşünmek şuanda bile çok heyecanlı :) şimdi böyleyse diyorum ...... arkadaşım dr bizden takıntılı geçen ufak bir operasyonum vardı ora bura gözüne batmış birşeyler yaptı yinegide gele muhtemelen 6 ay sonra 10 15 yıl öncesine döneceğim sanırım :2:
Hiç şüphem yok canım seni gördükten sonra:)
Doğru diyorsun 6 ay sonrasını düşünmek şuanda bile çok heyecanlı :) şimdi böyleyse diyorum ...... arkadaşım dr bizden takıntılı geçen ufak bir operasyonum vardı ora bura gözüne batmış birşeyler yaptı yinegide gele muhtemelen 6 ay sonra 10 15 yıl öncesine döneceğim sanırım :2:
darısı benimde başıma olacak tabi doktorun benimde doktorumhatta bana daha da iyi yapacağı kesin eski hastasıyım
6.ay sonra senin havandan hiiiiiç geçilmezdaha şimdiden yürüşün duruşun tatlı yiyişin bile artistikti doktoru beleşe getir anladın doktor kusursuz istiyor takıyor seninde işine geldi uyanık seni yok 18. lik olacaksın bir künefeye kebaba bakarsın sen şişko
nlgld...nazara gelcen bacım kıçını kaşı:2:
Şimdi memnunsan sonrası sende şok yaratmasın.Ercan bey işini severek yapıyor.Gözüne batan hiç bir şey olmamalı baktığında.Ve sanırım mükemmeliyetçi bir insan.Benim boş verdiğim hiç umursamadığım bir detayı her gidişimde söyler.Alem biri yaa.
15 yıl öncesine dönmek bile güzel.Seni ilk ameliyat olduğunda gördüğümden sonrasını merak ediyorum.Sende istesene Ercan beyden resimlerini öncesi ve sonrasını toplandığımızda bakarız bestecim.
Eh olsun birazcık havam hakkettik yanikebab çok sevmem canım ben arada bir yenilen künefeden birşey olmaz kilo alıp gitsem gırtlağıma takar tanıdım dr umu artık hiç göze almam riski daha sırada çok işlem var
Aslında o resimleri hiç görmek istemesemde alacagımibret olsun diye 3 ayım dolsun diye bekliyorum özellikle sırtımı görünce çok şaşıracaksınız oradaki sonuç belli artık :)
uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş. Genç mii
Buraya yazmadan olmazdı.Ercan bey in bir hastası olarak onun topiğine de yayın yapayım dedim.Yeni ve son halleri karın ameliyatımın 1.yılı albümümde.
Rabbit yetiş bak yeni fotolara
nldglp, yazdım yine yazıyorum çok çok güzel olmuşöncesine her baktığımda inan şaşırıyorum müthiş değişim yeni sen ile çok çok güzel günler yaşa arkadaşım iyi ki yaptırmışsın bu ameliyatları
Buraya yazmadan olmazdı.Ercan bey in bir hastası olarak onun topiğine de yayın yapayım dedim.Yeni ve son halleri karın ameliyatımın 1.yılı albümümde.
Arkadaşım resimler çok güzel canlı görmüş oldugum için ben senin işlemine hayranım zaten :) lipoyla yaptırılan işlemler çok daha güzel oluyor doğru ama bencede senin buna ihtiyacın yok
aynı fikirdeyiz doktor tüm yeteneklerini sergilemiş taş gibi hatun yapmış daha ne olsun lipoya vereceğin parayı bana ver gereksiz harcama yapmayada kolu bacağı gerdir Ercan beyin gözüne oralar batarsa beleşe yapar nasılsa
aynı fikirdeyiz doktor tüm yeteneklerini sergilemiş taş gibi hatun yapmış daha ne olsun lipoya vereceğin parayı bana ver gereksiz harcama yapmayada kolu bacağı gerdir Ercan beyin gözüne oralar batarsa beleşe yapar nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?