Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Darısı sana canım :) senin içinde hepberaber mutlu olacagız inşallah :)

Doğru diyorsun 6 ay sonrasını düşünmek şuanda bile çok heyecanlı :) şimdi böyleyse diyorum ...... arkadaşım dr bizden takıntılı geçen ufak bir operasyonum vardı ora bura gözüne batmış birşeyler yaptı yine gide gele muhtemelen 6 ay sonra 10 15 yıl öncesine döneceğim sanırım :2:

Darısı sana canım :) senin içinde hepberaber mutlu olacagız inşallah :)

Hiç şüphem yok canım seni gördükten sonra :)

darısı benimde başıma olacak tabi doktorun benimde doktorum hatta bana daha da iyi yapacağı kesin eski hastasıyım

6.ay sonra senin havandan hiiiiiç geçilmez daha şimdiden yürüşün duruşun tatlı yiyişin bile artistikti doktoru beleşe getir anladın doktor kusursuz istiyor takıyor seninde işine geldi uyanık seni yok 18. lik olacaksın bir künefeye kebaba bakarsın sen şişko

nlgld...nazara gelcen bacım kıçını kaşı:2:

Şimdi memnunsan sonrası sende şok yaratmasın.Ercan bey işini severek yapıyor.Gözüne batan hiç bir şey olmamalı baktığında.Ve sanırım mükemmeliyetçi bir insan.Benim boş verdiğim hiç umursamadığım bir detayı her gidişimde söyler.Alem biri yaa.
15 yıl öncesine dönmek bile güzel.Seni ilk ameliyat olduğunda gördüğümden sonrasını merak ediyorum.Sende istesene Ercan beyden resimlerini öncesi ve sonrasını toplandığımızda bakarız bestecim.

Eh olsun birazcık havam hakkettik yani kebab çok sevmem canım ben arada bir yenilen künefeden birşey olmaz kilo alıp gitsem gırtlağıma takar tanıdım dr umu artık hiç göze almam riski daha sırada çok işlem var

Aslında o resimleri hiç görmek istemesemde alacagım ibret olsun diye 3 ayım dolsun diye bekliyorum özellikle sırtımı görünce çok şaşıracaksınız oradaki sonuç belli artık :)

Aslında o resimleri hiç görmek istemesemde alacagım ibret olsun diye 3 ayım dolsun diye bekliyorum özellikle sırtımı görünce çok şaşıracaksınız oradaki sonuç belli artık :)

Al canım onlara bakıp kilo almamaya çalışıyor insan.Kendindeki değişimi gördükçe koruma altına almak istiyor vücüdunu doğal olarak.

ne yaptı ya kaşla göz arasında :)

Buraya yazmadan olmazdı.Ercan bey in bir hastası olarak onun topiğine de yayın yapayım dedim.Yeni ve son halleri karın ameliyatımın 1.yılı albümümde.

Buraya yazmadan olmazdı.Ercan bey in bir hastası olarak onun topiğine de yayın yapayım dedim.Yeni ve son halleri karın ameliyatımın 1.yılı albümümde.

Rabbit yetiş bak yeni fotolara

nldglp, yazdım yine yazıyorum çok çok güzel olmuş öncesine her baktığımda inan şaşırıyorum müthiş değişim yeni sen ile çok çok güzel günler yaşa arkadaşım iyi ki yaptırmışsın bu ameliyatları

aradaki fark inanılmaz ya gerçekten...iyi geldi bu valla şu an:)

Arkadaşım resimler çok güzel canlı görmüş oldugum için ben senin işlemine hayranım zaten :) lipoyla yaptırılan işlemler çok daha güzel oluyor doğru ama bencede senin buna ihtiyacın yok

Arkadaşım resimler çok güzel canlı görmüş oldugum için ben senin işlemine hayranım zaten :) lipoyla yaptırılan işlemler çok daha güzel oluyor doğru ama bencede senin buna ihtiyacın yok

aynı fikirdeyiz doktor tüm yeteneklerini sergilemiş taş gibi hatun yapmış daha ne olsun lipoya vereceğin parayı bana ver gereksiz harcama yapma yada kolu bacağı gerdir Ercan beyin gözüne oralar batarsa beleşe yapar nasılsa

katılıyorum bencede Ercan Bey e bir gözük bakalım gözüne batacak mı :)

Sen yaz böyle beleş falan millette sıraya girsin dr da faturaları sana kessin ne gülerim ama

Bugün unique nin operasyonu vardı ne yaptı acaba son durumunu yazmamıştı ama eger olmuşsa geçmiş olsun diyorum :) herşey yolundadır inşallah

Son düzenleme:
Canım yarın için bol şans diliyorum dualarım seninle yarın özel bir kutlamamız var eşimle fırsat olsa ugramayı çok isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…