Böyle güzel sonuçlar duyunca daha çok mutlu oluyorum ve doktor seçimimde çok doğru bir karar verdiğim için kendimi kutluyorum:)
Eminim gün geçtikçe yaşadığınız güzellik ve mutluluk katlanarak artacak.Çok ameliyat olan var K.K.da Ercan beye ve sonuçlar çok başarılı bende dahil
jelesec'cim nice senelere
Bende her aynada kendime baktığımda şükrediyorum doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır,senin geçmişte dediğin gibi lazer lipo yerlerimde'ki izler belli belirsiz çok mutluyum :) Sevgiler sana.
Bu aralar giremedim topiğe herkesin keyifler iyimi.Yeni ameliyat olacaklar var mı aramızda? Yeni ameliyat olanlar sizler iyimisiniz?
Jelesece arkadaşım birinci yılın dolmuş zaman ne çabuk geçiyor canım.Diğer operasyonlarında tereyağından kıl çeker gibi başarılı bir şekilde geçecek.Onlarında yıllarını burdan yazacaksın.Şimdi geriye dönüp nasıl okuyup gülüyorsan sürecine yarında bugünleri okuyup güleceksin.Her şey gönlünce olsun arkadaşım.
Öpüyorum hepinizi.
Hoşgeldin, çok sağol daha nice senelere inşallah beraberinşallah onlarda bitse de yazsam ben alıştım sene de 2.estetik ameliyatı olmaya
sağlık için gerekli olan parazit yarattı ama ne yapalım oda Allah danseninde her şey gönlünce olsun gel sık sık
Merhaba arkadaslar bende sızler gıbı meme kucultme ve karın germe amelıyatı olmak ıstıyorum.Çok doktor arastırdım sızlerın forumu tesadufen okudum ve ercan beyın adını gordum.kendısıne gıttım ve gercekten cok iyi bir doktor.Tamamen sızın tavsıyelerınız uzerıne gıttım.gercektende anlatımıyla benı ıkna edebıldı.Kısmetse 26 ocak amelıyat gununu aldım :)))) sızlerın yazdıklarınızı artık ezberledım dıyebılırım hergun oku oku :))) neler yasanmıs??? surec nasılmıs??? memnunıyetler neler? dıye :)))) özellıkle bentoprak ve jelesec arkadasların ıyı sonucları benı cok motıve ettı.Insallah bende sızler gıbı mutlu olurum.Çunku gercekten bu amelıyatları cok ıstıorum ve sonunda dıorum 5 haftam kaldı :))) bana solemek ıstedıgınız yada tavsıyede bulunabılecegınız bırsey war mı amelıyat oncesı yapmam gereken :) sevgıler....
Merhaba arkadaslar bende sızler gıbı meme kucultme ve karın germe amelıyatı olmak ıstıyorum.Çok doktor arastırdım sızlerın forumu tesadufen okudum ve ercan beyın adını gordum.kendısıne gıttım ve gercekten cok iyi bir doktor.Tamamen sızın tavsıyelerınız uzerıne gıttım.gercektende anlatımıyla benı ıkna edebıldı.Kısmetse 26 ocak amelıyat gununu aldım :)))) sızlerın yazdıklarınızı artık ezberledım dıyebılırım hergun oku oku :))) neler yasanmıs??? surec nasılmıs??? memnunıyetler neler? dıye :)))) özellıkle bentoprak ve jelesec arkadasların ıyı sonucları benı cok motıve ettı.Insallah bende sızler gıbı mutlu olurum.Çunku gercekten bu amelıyatları cok ıstıorum ve sonunda dıorum 5 haftam kaldı :))) bana solemek ıstedıgınız yada tavsıyede bulunabılecegınız bırsey war mı amelıyat oncesı yapmam gereken :) sevgıler....
bacım burcunun dışında meme küçültme de bir bayan daha aynı tarihte ameliyat olacaktı öğretmen yanlış hatırlamıyorum değil mi toplantı ayarlarız yine
ameliyatlar bahane buluşmalar şahane
Arkadaslar cok tesekkurler destegınız ıcın. heyecan yok desemde gun sayıyorum resmen hergun:))) artık oncesı-sonrası resımlere bakmaktan gına geldı :))) benım goguslerden korkum yokta karın germeden sonra ne kadar surede toparlarım o benı meraklandırıyor cunku ogretmenım ve somester tatılınde olucam amlıyatı yanı 15 gun surem war.bu sure zarfında toparlarmıyım onu merak edıorum.yoksa acaba 1 hafta daha ızın alsammı ne dersınız ???ben zaten atasehırde oturuorum hastaneyede yakınım .bulusacagınız zaman haberım olursa ve bende musaıt olursam sewe sewe katılırım.arkadaslıklarınızı okuorum gercektende cok sıcaksınız allah bozmasın:))) oyle sıkı takıpedıorumkı sızı kım naaapmıs ne etmıs haberım war hihihihi:)))) bıde doktor bana amelıyat gunne kadar bı 4-5 kılo daha ver iii olur dedı ama ben 2 hafta oldu tık yok.böle olursa sonuc kotu mu olur(( bıde bısı daha sorucam aynı anda mıde ve bel bolgesınede lıpo yapıo mu ??? onu extradan mı solemek gerekıo? sev gıler opuorum hepınızı :)))
ayyyyaayy bende öğretmenım o ben olmıyım :))) doktor bızı karıstırmasın bide
ayyy o kadar heyecanlıyımkı ercan beye daha amelıyata 1,5 ay war benı unutmayın falan bıle dedım arada arayın benı dedım :)) dusunun artık pirpirikliliğimi:)))o da 1 gun oncesınden zaten konusucaz tahlıl falan vs. war dedi. ayyy hadı su ocak ayı hızlı geçççççççççççççççç:))
Arkadaslar cok tesekkurler destegınız ıcın. heyecan yok desemde gun sayıyorum resmen hergun:))) artık oncesı-sonrası resımlere bakmaktan gına geldı :))) benım goguslerden korkum yokta karın germeden sonra ne kadar surede toparlarım o benı meraklandırıyor cunku ogretmenım ve somester tatılınde olucam amlıyatı yanı 15 gun surem war.bu sure zarfında toparlarmıyım onu merak edıorum.yoksa acaba 1 hafta daha ızın alsammı ne dersınız ???ben zaten atasehırde oturuorum hastaneyede yakınım .bulusacagınız zaman haberım olursa ve bende musaıt olursam sewe sewe katılırım.arkadaslıklarınızı okuorum gercektende cok sıcaksınız allah bozmasın:))) oyle sıkı takıpedıorumkı sızı kım naaapmıs ne etmıs haberım war hihihihi:)))) bıde doktor bana amelıyat gunne kadar bı 4-5 kılo daha ver iii olur dedı ama ben 2 hafta oldu tık yok.böle olursa sonuc kotu mu olur(( bıde bısı daha sorucam aynı anda mıde ve bel bolgesınede lıpo yapıo mu ??? onu extradan mı solemek gerekıo? sev gıler opuorum hepınızı :)))
ayyaayn ıyıkı warsınız okudukca kendımı ıyı hıssedıorum dr.umada sayenızde cok guwenıorum.ıcım rahat :))) ıns. gorusmelerınıze bende kaılırım sızlerı gorurum :))) aklıma sorular takıldıkca rahatsız edıcem artık sızı kızlarrr :))))))
Rahatsızlık ne demek her zamanArkadaşların dediği gibi Ercan Bey gözüne batan bir şey varsa hallediyor.Mükemmeliyetçi biri.Ben öyle değilim galiba adama karnımı al yeter diyorum benim gözüme o batıyor çünkü başka bir yere gerek yok.Kilolu da değilim.Adam bir başladı anlatmaya amanın dedim benim vücuda neler olacak.Neyse Allahtan güvenmişim tamam dedim vücut burda buyruuun.
Sırt bölgeme lazer lipo yapmış bel oyuntusu vs.Şimdi her şey tam oturdu övünmek gibi olmasın çok da güzel.
İyiki Ercan beyi dinlemişim.Sütyen taktığımda azda olsa pörtleme vardı ama bana batmıyordu doğrusu.Karın işlemi yapılırsa daha ön plana çıkarmış. Şimdi düz,yüz hariç görüntümden memnunum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?