evet canım, bir tane daha var maalesef.. bacak içi ve göğüs(ya da kol).. göğüs-kol arası karar vermem lazım, sizlerin de fikirlerini alacağım gelecek görüşmede:)
ercan bey o kadar sevmiyordur beni tahminen:)))
canım benim göbek deliği etrafında dikiş yok, büyük ihtimalle o yüzden alınacak dikişim yok..o tip dikişlri daha çok göbek deliği civarında kullanıyorlar sanıyorum ki.
ercan bey o kadar sevmiyordur beni tahminen:)))
Bunu atlamışıııım.Maşallah sevilmiyecek gibi hiiiiç değilsin.Tahminin yanlış bikerem taam mı...........
Çok şirin ve cana yakınsın Allah iyilerle karşılaştırsın.
Hepsi bir olmuyor anlaşılan.Bence seni en rahatsız eden hangisi ise onu yaptır.Bu gidişle sen hepsini elden geçirticen Ercan beye.Sıraya koy önceliklerine göre.Nacizane tavsiyem. Bana kalsa hiç yaptırma derim zaten çok güzelsin.
Bunu atlamışıııım.Maşallah sevilmiyecek gibi hiiiiç değilsin.Tahminin yanlış bikerem taam mı...........
Çok şirin ve cana yakınsın Allah iyilerle karşılaştırsın.
Çoğu düşen dikiş.Ama alınacak dikiş vardı bağlantı yerlerinde birde sonlarda.Göbektekide düşendi galiba unuttum yaaa.Senin göbek deliğin tekrar yapıldı dimi.
Toplantı ne zaman bilgin var mı?
o senin güzelliğin kuzum ya:)
aslında ben göğüsten çok şikayetçi değildim ama ercan bey "böyle bırakmayalım" diyince aklıma girdi.. onun fikri olunca akan sular duruyor:)
bacaklarımı gördün, çok kötü durumda..kollarım belki bacaklarıma göre biraz iyi ama yine de lazım gibi..
yok, deliği ellememiş, keşke yapsaydı ama..kızlarınkini gördüm; çok güzellerdi..benimki pek güzel değil..ama yine de etrafındaki yamuk yumuk görüntü gitmiş..
O ortadaki çizgi gittiyse göbek deliği çıkmıştır.Seninki de güzeldi.Ercan bey beğenmeseydi kesin yapardı.Kızlarınki derken yani benimki
Dikkat ettinmi bilmem nldgp ve beni gördün ikimizinde göbek deliği benziyor.Aledexin de dikkatini çekti hatta Ercan beyin yaptığı göbek delikleri aynı ve güzel demişti.Ben çok gördüğüm için alıştım artık.Adam imzasını atıyor göbiş deliklerine ve dikişlere
O ortadaki çizgi gittiyse göbek deliği çıkmıştır.Seninki de güzeldi.Ercan bey beğenmeseydi kesin yapardı.Kızlarınki derken yani benimki
Dikkat ettinmi bilmem nldgp ve beni gördün ikimizinde göbek deliği benziyor.Aledexin de dikkatini çekti hatta Ercan beyin yaptığı göbek delikleri aynı ve güzel demişti.Ben çok gördüğüm için alıştım artık.Adam imzasını atıyor göbiş deliklerine ve dikişlere
diğer başlığa da yazdım; hangi taraftan önce cevap alırsam artık:)
kızlar yardımınız lazım..
şimdi banyo yapmak istiyorum ama; tam olarak nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum..ameliyat sonrası ilk banyo..
kesilerin üzerinde bandaj gibi ince bir şey var..onların üstünden yapacağım değil mi? henüz ellemeyeceğim onları? sabun,duş jeli vs değdirmek kötü mü olur?
bir de kurutmam gerektiğini söyledi ercan bey ama nasıl yapmam gerektiği konusunda bir şey demedi..
ilk banyo ile ilgili yardımlarınız lazım..pazar pazar rahatsız edemem doktoru; utanırım:)
Davşanımm nasılsa aradım.Bi daa yazmıyorum burayaİyi bıcıbıcılar
amaaa yazzzz nldglp:)) bende merak ettım nasıl yapılacak ? :)) gercı bana daha varrrr 27 gunnnnnnn:)))
Göbeğem çın çın çınladı.Biri göbeğimi anıyo kaliba
Ogüle sanırım 26-27 ocak demişti toplantı için.
evet canım.. "göbek deliği ile imza atma" teorin kesinlikle doğru...
amaaa yazzzz nldglp:)) bende merak ettım nasıl yapılacak ? :)) gercı bana daha varrrr 27 gunnnnnnn:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?