Ercan Bey'le görüştüm haftasonu gerçekten kibar ve güleryüzlü bir insan.28 Ocak'ta kesin yapıyor ameliyatımı.Çok minyon bir kadın olmadığım için vücuduma uygun bir göğüs olsun istedim.O da zaten öylesinin daha iyi olacağını söyledi.28'inde sabah 7'de hastanede olacağım bakalım hayırlısı inşallah güzel geçer herşey.
Doktorumun topiğine de yazmasam olmaz tabii.Hepinize gönlünüzce olacak sağlık,huzur,mutluluk,ve estetik dolu harika bir yıl olsun.
Haklısın şekerim ahde vefa. Hepimize yeni yıl güzellikler getirsin.
Ercan Beyle telefonda görüştüm, başka doktora olmak istemiyorum, mart nisan gibi olmayı çok istiyorum, Allah nasip ederse.Hastanenin yanında otel varmış, orda kalabilirmişim, direnler ortalama kaç günde çıkıyor ve refakatçisiz gelsem çok zorlanır mıyım?
Canım saç kurutma makinesi ile dikiş yerlerini iyice kurutuyoruz.Senin ameliyatın 25 in demiydi?
Burcu selam.Tatlım yıkanırken vücut jeli,sabun gibi şeyler ilk etapta kullandırmamıştı doktor.Sadece başımızı yıkadığımız şampuan aksın gitsin üstünüzden demişti.Ameliyat yerlerine dokunmadan ovalamadan sadece duru su ile yıkanıyoruz.Daha sonra temiz bir havlu ile dikiş hattının üzeri tampon yapar gibi fazla suyu ve nemi alıyoruz.Ve çok sıcak olmayan ılık diyebiliriz fön makinesi ile bütün beyaz bantlı yerler iyice kuru kalacak şekilde kurutuyoruz.Ben özellikle 3-5 dak. sonra tekrar fönlüyordum.Bantların altında dikişler hala olduğundan ve hala iyi bir şekilde iyileşmediğinden bantlar hafif nemli bile kalırsa altındaki dikiş yerlerinin yaraya dönmesi kaçınılmaz oluyor.Bunu bir çok kişi yaşadı forumda.Doktor da özellikle bunun üstünde dururdu.
Bundan ibaret yapılacaklar:) Sen bir ol ameliyatını, burdan sana tecrübeler aktarılır merak etme
Ercan Bey'le görüştüm haftasonu gerçekten kibar ve güleryüzlü bir insan.28 Ocak'ta kesin yapıyor ameliyatımı.Çok minyon bir kadın olmadığım için vücuduma uygun bir göğüs olsun istedim.O da zaten öylesinin daha iyi olacağını söyledi.28'inde sabah 7'de hastanede olacağım bakalım hayırlısı inşallah güzel geçer herşey.
canım nereden geliyorsun? bir de karın germe olacaksın sadece, değil mi?Ercan Beyle telefonda görüştüm, başka doktora olmak istemiyorum, mart nisan gibi olmayı çok istiyorum, Allah nasip ederse.Hastanenin yanında otel varmış, orda kalabilirmişim, direnler ortalama kaç günde çıkıyor ve refakatçisiz gelsem çok zorlanır mıyım?
2 doktorla görüştüm, zaten Ercan Bey'e olmazsam bu doktorlardan birine olacam, Ama yazdıklarınızdan ve gördüğüm resimlerden dolayı Ercan Beyi istiyorum, bir kere olucam ve gerçekten yurtdışından gelenler varken ben Ankaradan gelemezsem ayıp olur, hayırlısı olsun, ben zaten sitesindeki paket programı görünce heveslendim, havaalanında karşılama falan.....Olur inşallah, netleşince çok sorularım var, yazarım.karın germede yazışmıştık önceleri doktor görüşmelerine başlayacaktın o dönem yanlış hatırlamıyorsam;hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah
ada22.diye arkadaşımız var o yurt dışından gelmişti otel pahalı diye öğretmen evinde kalmış çok da memnun ayrılmıştıbu alternatifi de değerlendirebilirsin refakatçi yoktu yanında hemşireler zaten yardımcı oluyor ama doktora önceden söyle bu durumu hemşirelere bilgi verir.
Yukarda söylediğim gibi Ankaradayım, karın germe olucam. Kendibaşıma gelsem halledebilir miyim acabacanım nereden geliyorsun? bir de karın germe olacaksın sadece, değil mi?
Ercan Beyle telefonda görüştüm, başka doktora olmak istemiyorum, mart nisan gibi olmayı çok istiyorum, Allah nasip ederse.Hastanenin yanında otel varmış, orda kalabilirmişim, direnler ortalama kaç günde çıkıyor ve refakatçisiz gelsem çok zorlanır mıyım?
merhaba nldglp ciğimm:)) sanırım sezeryanda yaptıgımız ve yasadıgımız seylerı yasayacagım asagı yukarı:)))gıbı tahmın edıorum :)) bılgılerınız benı yeterınce aydınlatıor belkı amelıyattan once telden bıle konusmak ısterım sızle:))) gercı sonra zırtpırt ararım ya cok ewhamlıyım ben nooolcak :)))basınızı cokkk agrıtıcam hihihihihih
hadi hayırlısı canım..inşallah her şey çok güzel olup biter..
göğüs büyütme anladığım kadarıyla?
Heyecan durumu nasıl ? Zaman yaklaşıyor olsan da bitse beklemek daha sıkıcı inan
merhaba Jelesec;
sorma yaaa hergun gun sayıyorum( gercekten olsamda bıtse bu bekleme çok uyuz bişey :)))) gercı hala vermem gereken su 3-4 kıloyu veremedım.Amelıyattan sonra versem noolur? bide amelıyattada kılo gıdıo dımı?
Yukarda söylediğim gibi Ankaradayım, karın germe olucam. Kendibaşıma gelsem halledebilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?