Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Gün saymak zor dimii Ben öyle bir ay falan bekleyemezdim sanırım.Ercan beyle ilk görüşmeye gittim günümü aldım haftası olmadı girdim ameliyata.O stresi yaşamak istemedim.Karar ver ol çık bittiiiiii Ben rahat yolu buldum stres yok onu bunu düşün yook ohh rahat

dogru dıosun arkadasım normalde bende karar werdımmı hemen anında yaparım ama okul war naapııım tatıle getırmek durumundayım yoksa kımse bana 3 hafta ızın vermez kaldıkı 1. sınıfım :)))))

dogru dıosun arkadasım normalde bende karar werdımmı hemen anında yaparım ama okul war naapııım tatıle getırmek durumundayım yoksa kımse bana 3 hafta ızın vermez kaldıkı 1. sınıfım :)))))

Sen tatile ben emekliliğe denk getirdim Geç olsun güç olmasın derler sayılı gün çabuk geçer.Önemli olan sağlıklı ve en güzel şekilde geçirmen bu evreyi.Her şey gönlünce olur inşallah.

Sen tatile ben emekliliğe denk getirdim Geç olsun güç olmasın derler sayılı gün çabuk geçer.Önemli olan sağlıklı ve en güzel şekilde geçirmen bu evreyi.Her şey gönlünce olur inşallah.

sızlerın ve doktorumun sayesınde en guzel sekılde gecırecegıme gonulden ınanıyorum:))))ha gayret 3 hafta hehehehe

sızlerın ve doktorumun sayesınde en guzel sekılde gecırecegıme gonulden ınanıyorum:))))ha gayret 3 hafta hehehehe

Ah ah 3 hafta değil 3 ay geçmiş bizim gibi sende burdan yardımcı olmaya başlamışın..Bende böyleydim,şöyle oldu vs. vs.Meşaleyi devrederiz artık sana.Sen yazdıkça benimde o günler aklıma geldi.Yana yana doktor aramalar.O doktor senin bu doktor benim görüş günleri.Bazı topikleri hatim indirdim yaa Gece gündüz oku biri cevap yazacak diye tek tek dolan topiklerde.Yazdıklarım hiç yabancı gelmedi dimiii

aynen aynen yazılanları ezberledım artık 1 de degıl 2-3 kez okuorum bısey atlamıyım dıye hhiihih. ınsallah dediğin gıbı olur bı bakmısım 3 ay gecmıs bıle ahhh ahhhh

:)))) korkma Burcu cum korkma.Ben de biliyorsun hem karın germe hem meme küçültme oldum.İlk kalktığında biraz baş dönmesi oluyor ama 2. kaldırmalarında artık bayağı iyi oluyorsun.Sabah ben kendi kendime kalkıp tuvalete bile girmiştim.Hatta 2.günü çıkıp eve geldikten sonra eşime türk kaahvesi yapıp höpürdete höpürdete karşılıklı içmiştik

ayyy ınsallah bende öle olurum cokkk ıstıorummm :))ıkısı aynı anda zor dııl dımı nldglp? sen 1 gece mı kaldın hastanede?

Burcu pıtır pıtır çabuk çabuk konuşan biri gibisin.Öyle anladım yazılarından:)) Çok da heyecan yapıyorsun:) Çok haklısın ama hepsi geçecek bu yazdıklarını okuyunca kendine güleceksin:) Eğik kalmayacaksın,Çok acı da çekmeyeceksin.Zaten hemşireler senin acı çekmene fırsat vermeyecekler.Şimdi sana ne desek ne yazsak bu heyecanı yaşayacaksın.Her şey güzel olacak diye düşün hep.

ayyy ınsallah bende öle olurum cokkk ıstıorummm :))ıkısı aynı anda zor dııl dımı nldglp? sen 1 gece mı kaldın hastanede?

Hayır o kadar da zor değil bence.Aynı anda iki yer de iyileşiyor.Bence en doğru kararı vermişsin.Evet 1 gece kaldım hastanede.Ertesi gün evime geldim.Sen de sanırım Ataşehirde oturuyormuşsun.Bu çok büyük avantaj.Ben de Ataşehir deyim.Komşuyuz yani

Burcu cum,ben aslında geçen sene ilk görüşmeye gittiğimde doktorumuza sadece meme küçültme düşünüyordum.Aslında eşim yaptırmışken ikisini olmamı destekliyordu ama ben çok korkuyordum karın germeden.Doktora gittiğimde bu durumdan bahsettim.O da karnımı gördüğünde dedi ki,n....hanım göğüsünüzü küçültünce karnınız çok gözünüze batacak.Ve bu durumdan çok rahatsız olacaksınız.Gelin ben size kombine ameliyat yapayım,2 kere masaya yatmaktan kurtulun dedi.İyi ki de beni ikne etmiş,iyi ki de ikisini birden yaptırmışım.Resimlerde öncesi ve sonrası larda bazen bakıyorum da eğer karnımı yaptırmasaymışım sonuç feci olacaktı.Nefis memeler kocaman göbekler şeklinde...Eminim sen de çok doğru karar verdiğini anlayacaksın ameliyattan sonra.

ewet atasehırdeyım :)) hastaneye cok yakın:)) ılk once sadece meme kucultme olacaktım karın germe hıc aklımda bıle yoktu sonra doktor onuda soledı onuda seneye olurum dıodum ama dusundumkı bu bnm 2 seneme malolucak dedım bıranda olsun bıtsın aynı anda ıkısıde gecsın yaza fıttt bı bayan olayııımm :))))))))))) yaza yetısırım heralde dımı:))

Tabiiki tam vaktinde ameliyat oluyorsun Ben bu yaz bütün bikinilerimi yeni aldım.Çok keyifli bir durum bu

selam meltemcım :)) sen 28'ı ben 26'sı aynı anda hastanede olucaz bırbırımıze moral ve destek werırırz:)))

arkadaslarrr hayırlı olsun şimdiden bende 19unda göğüs buyutme olacagım ercan hocamızaaa...artık ben kontrollere geldigimde umarım denk geliriz de ugrarım yanınızaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…