merhaba meltemcım:)) ben eger 2 gece kalırsam p.tesı senı muhakkak gormeye gelırım cıkmadan ama 1 gece kalırsam pazar cıkmıs olurum ve ertesı gunü hastaneye sanırım tekrar gelmem mumkun olmaz :))))
ewett ewett muhakkak gelll :))))
burcum o gün nlglp nin evinde kahvaltı yapmayı düşünüyoruz kızlarla kesin geliriz yanına
yuppiiiii çok sevınırım:))) ınsallah guzel haberlerımı canlı canlı öğrenmiş olursunuz:)))) tabı benımde ınsallah sızı görebılecek halım yerımde olur.Maglum narkoz vs. :))))
gunaydın canım :))) benımkı 26 ocak saat 8:30. meltemınkıde 28 ocak ama saatını bılmıorum :)))))gelın muhakkak moral olur bızlere.dun ılk defa sızın resımlerınızı gordum sok sok şokkk super olmus wallaaa.Tam lolita walla :))) bende ıstıom bendeeeee:)))
Ameliyat tarihim 28 Ocak canım,saat 7'de gel bende 8.30'da gelirim dedi doktor gelirseniz tanışmış oluruz çok da güzel olur:)))
Meltem ve Burcu cum Allah izin verirse mutlaka görmeye geleceğim sizleri
YEHUUUU tamamdır:))) bende çıtırlar kervanına katrıliiim artık
Hem de ne çıtırr.Çıtırın çıtırı...kilo da yokmuş sende öyle fazla.Doktor onaylı popolarda güzelmişş) ohh bundan iyisi ,Şam da kayısı bebetom Seni bıcırık senii mutlaka gelirim seni görmeye:)
çok isterım gercı sızın yanınızda bnm halım nasıl olur ilk anda bılemem. yarım cıtırrr heheheh:)))) ewet yaaa bana hep bıcırık derler doru dıosunuz :))))
ndlgp ne ustalıkların varmış başka başkabi analiz de ben alayım, özelden destan yazmış biri olarak sana:)
'' Dobrasın'' prima cım daha bundan güzeli varmı?? Doğru bildiğinden asla şaşmayan sağlam karakterlisin.Her zaman arkadaşım olabilirsin mesela.Biraz da detaycı
ya benben nasılım bacı :26::26:
Sen benim canımmsın canımmmmmSeni tanıdım zaten anlamaya gerenk yok bacım.Ama burayı geyiğe çevirmeyelim bence kaçalım bizim topiğee
Yazım dilinden,kişilik analizim iyidir.Kendime güvenirim bu konuda.O kadar güzel yansıtıyorsun ki anlamamak elde değil bıcır bıcır olduğunMerak etme hemen gelmiyoruz zaten.Artık piri olduk bu işin.Biraz ayılınca geliriz biz.Gece ziyaretim bile vardır benim )) Whiterabbit anlatsın istersen
wwaaaoowwwww gece zıyaretın ha???:)))) yanı her halukarda sızı gorecegım bu guzel işte:)))) butun kızları toplayın gün warmış ogün sizde. sonunda sızlerı beklıorum ozaman :)))))
Hay allaam yaa kimine kilo ver diyor,kimine kilo al...yok mu bunun ortası
canım selam :)) soru walla suan ıcın yok gıbı :))) haaaa dur bısı sorııımmmm:)) sımdı aklıma geldı.karın germeden once mıdeye ve yan bel bolgesıne lipo yapılacak degıl mı??? azıcıkta sırtıma lazım sanırım sutyenın oldugu kısımdan bıraz etlerım tasıoda:))) ercan beyı bunları zaten yapıo mu yoksa ben solııım mı?? ayyy istiorumkı mucızeler yaratsın ama galıba yapıoda :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?