wallla b en bu gıdısle baska seylerde mı yaptırsam :))) ama cok sukur sımdılık bu kadar kalca,basen,bacak normal:))) tutuşada bakktı :) oda iiimş dedı cok utandım:))sımdılık bukadar heralde sırtımıda soolııım ben ozanman saolun kızlarrr
Meltem ve Burcu cum Allah izin verirse mutlaka görmeye geleceğim sizleri
merhaba meltemcım:)) ben eger 2 gece kalırsam p.tesı senı muhakkak gormeye gelırım cıkmadan ama 1 gece kalırsam pazar cıkmıs olurum ve ertesı gunü hastaneye sanırım tekrar gelmem mumkun olmaz :))))
çok güzel olmuştu ya gerçekten:) akşam kapı açıldı, bi baktım sarı bir fıstık:)Yazım dilinden,kişilik analizim iyidir.Kendime güvenirim bu konuda.O kadar güzel yansıtıyorsun ki anlamamak elde değil bıcır bıcır olduğunMerak etme hemen gelmiyoruz zaten.Artık piri olduk bu işin.Biraz ayılınca geliriz biz.Gece ziyaretim bile vardır benim )) Whiterabbit anlatsın istersen
Yazım dilinden,kişilik analizim iyidir.Kendime güvenirim bu konuda.O kadar güzel yansıtıyorsun ki anlamamak elde değil bıcır bıcır olduğunMerak etme hemen gelmiyoruz zaten.Artık piri olduk bu işin.Biraz ayılınca geliriz biz.Gece ziyaretim bile vardır benim )) Whiterabbit anlatsın istersen
Tamam canım inşallah hayırlısıyla atlatırız da ameliyatları ondan sonra da ağız tadıyla tanışırız:)
çok güzel olmuştu ya gerçekten:) akşam kapı açıldı, bi baktım sarı bir fıstık:)
Valla Ercan bey gözüne batan her şeyi hallediyor.Orantılı olması gerekiyormuş göze batan bir şey olmaması için.Benim gözüme karnım batıyordu bir tek.Ercan bey bir başladı orası burası şurası.Yok ya bir karnım gitse yeter bişey yok ki bende kilo yok dedim.Bir tek karın olursa sonradan bunlar göze batar deyip başladı anlatmaya.Sonrası sırt ve bel bölgesi lazer lipo yapmış.İykide yapmış sütyen kısmı pörtlemiyor artık.
Bana ameliyat öncesi söylemişti yani bir sor sen yinede aklında kalmasın ah keşke söyleseydim dememen için canım.
bugun nıye kımse yok((((
bugun nıye kımse yok((((
merhaba bentoprak.dun dayanamadım aradım sızın tabırınızle Baycan'ı :)))) saolsun tum sorularımı yanıtladı:))) belıme karnıma ve mıde kısımlarıma önce lazerlipo yapacakmıs zaten sonra kescekmıs:))).sırtımıda soledım. hepsı bı anda olursa meme-karın,lazer bişey oluşurmus hatırlayamadım adını şimdi nekroz mu öle bişi işte oluşurmuş.onuda sonra yaparız dedı hemen ırtıbatı kesmeyelım cnm yıne gelırsın hemne ne kaçıosun dıyede espırı yaptı.bılmıorum ben dıorumkı amelıyat gunu yınede bı daha sorıııımmm:))) hhihihihihi
Günler yaklaştıkca sorular azalıyor.Gel 26 Ocak gel...
merhaba bentoprak.dun dayanamadım aradım sızın tabırınızle Baycan'ı :)))) saolsun tum sorularımı yanıtladı:))) belıme karnıma ve mıde kısımlarıma önce lazerlipo yapacakmıs zaten sonra kescekmıs:))).sırtımıda soledım. hepsı bı anda olursa meme-karın,lazer bişey oluşurmus hatırlayamadım adını şimdi nekroz mu öle bişi işte oluşurmuş.onuda sonra yaparız dedı hemen ırtıbatı kesmeyelım cnm yıne gelırsın hemne ne kaçıosun dıyede espırı yaptı.bılmıorum ben dıorumkı amelıyat gunu yınede bı daha sorıııımmm:))) hhihihihihi
Günler yaklaştıkca sorular azalıyor.Gel 26 Ocak gel...
Kızlar Ercan Bey bana senin göğüslerini 85 C yapalım dedi gittiğimde sizce nasıl ölçü yine büyük olmaz değil mi?Minyon bir kadın değilim ama yine de kafama takıldı...
Kızlar Ercan Bey bana senin göğüslerini 85 C yapalım dedi gittiğimde sizce nasıl ölçü yine büyük olmaz değil mi?Minyon bir kadın değilim ama yine de kafama takıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?